Puk Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nick: Puk Level: 11 Factiune: Federal Bureau of Investigation De ce doriti sa va alaturati acestui club?: 4 Fun Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Desigur Cate warn-uri detineti in prezent ?: zer0
Bassmaster Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Acceptat ------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: - Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -Hydravision -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk
MrPiciu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Eu vreau sa fiu Co-lider!!! Am: -bani -faima - si semnatura smechera
Bassmaster Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ok, te fac pe tine co-lider Si nu te mai lauda cu semnatura ta smechera :)) ------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk
Bassmaster Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Maine ( joi ) va fi un Meeting si se va tine in Gym SF pt ca acolo e mult spatiu Se vor face eventuri in Functie de cati membrii voi fi :tiphat: RECRUTAM IN CONTINUARE
Flippy Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: Flippy Level: 25 Factiune: Grove Street De ce doriti sa va alaturati acestui club?: sa dau 6 6 si sa ii iau toti bani lu HydraVision :> Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Expert . Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : 50% Da. Cate warn-uri detineti in prezent ?: 2 :>
MrPiciu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Acceptat flipletosu _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk - Flippy ( chitra clubului)
RemiX Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 merci de invitatie dar sincer nu prea am timp , bacu alea alea + ca a venit vacanta si nu prea o sa mai stau pe acasa :tiphat: :*
HsmHaOs Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Maine ( joi ) va fi un Meeting si se va tine in Gym SF pt ca acolo e mult spatiu Se vor face eventuri in Functie de cati membrii voi fi :tiphat: RECRUTAM IN CONTINUARE Ora ?
Bassmaster Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Maine ( joi ) la ora 19:00 va fi un Meeting si se va tine in Gym SF pt ca acolo e mult spatiu Se vor face eventuri in Functie de cati membrii voi fi :tiphat: RECRUTAM IN CONTINUARE
HsmHaOs Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Maine ( joi ) la ora 19:00 va fi un Meeting si se va tine in Gym SF pt ca acolo e mult spatiu Se vor face eventuri in Functie de cati membrii voi fi :tiphat: RECRUTAM IN CONTINUARE asa :))
MrPiciu Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 BassMaster "vor fi" ntzntzntz...Tahicardie ok dar sper ca nu vei lipsi la urmatorul meeting! Vom face o lista cu cine va fi prezent, cine va fi absent la primi un advertisment de care vom tine cont si vom posta pe forum!!!
sENNNtRy Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Scuzati,dar nu pot ajunge la ora 19:00 pentru ca am meci la fotbal !!!
MrPiciu Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Serverul a picat deci sedinta se amana. Verificati topicul pt noi informatii :)
Mystic. Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Nick: Mystic Level: 1 Factiune: None De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa imi fac prieteni si sa ma distrez :> Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Bineinteles Cate warn-uri detineti in prezent ?: Niciunul
MrPiciu Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Acceptat Mystic _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk -Flippy ( chitra clubului) -Mystic
Bassmaster Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Maine ( Sambata ) la ora 19:00 va fi un Meeting si se va tine in Gym SF Se vor face eventuri in Functie de cati membrii vor fi :tiphat: Cine nu poate veni este rugat sa anunte RECRUTAM IN CONTINUARE
kagawa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Nick: Darius14 Level: 31 Factiune: Grove De ce doriti sa va alaturati acestui club?: 4fun Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Bineinteles Cate warn-uri detineti in prezent ?: 0
Bassmaster Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Acceptat _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk -Flippy -Mystic -Darius14
Guest Myster Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: sPx Level: 1 Factiune: Sunt civil De ce doriti sa va alaturati acestui club? : Ca sa imi fac prieteni si imi place acest club Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : - - -
Bassmaster Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Acceptat _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk -Flippy -Mystic -Darius14 -sPx Nu uitati, azi la 19:00 Meeting
Jax Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nu sunt sigur daca ajung, problema bani putini (in joc) , merg la ziua de nastere a unui prieten si nu stiu daca ajung. ( in Real Life)