Smiley Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dice Club este un club dedicat exclusiv jocului de barbut si jocurilor de noroc ce implica zarurile. Informatii : Dice-urile le puteti lua de la orice 24/7 prin comanda /buy 4. Vor fi meeting-uri si sedinte. La Meeting-uri o sa ne intalnim intr-o zona stabilita de mine si o sa jucam barbut si alte jocuri. La sedinta vom discuta problemele / sugestiile referitoare la club si nu numai. Lipsa la sedinta de pedepseste cu Avertisment Vom facem runde in 2 sau 3 jucatori . Minim level 5 pentru a aplica. De 4-5 ori pe saptamana o sa stabilim Meeting-uri si odata pe saptamana o sedinta. Fiecare castigator este premiat cu o suma de bani. O sa jucam si pentru bani dar si pentru distractie. Regulament : La fiecare intalnire trebuie sa aveti un limbaj decent. Nu aveti voie sa va certati sau sa va atacati/omorati sub nici o forma. Trebuie sa aveti minim 50.000$ in banca. La Meeting trebuie sa aveti Dice. Nu este permis sa va injuratii daca pierdeti sau sa incepeti sa va ofticati. Model de aplicatie : Nick: Level: Factiune: De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Lista membrilor : Smiley - Leader Fantoma - Co-Leader JaLoL Colinzink Varuu1 Vanessa SkateRZ Tik 2 1
Jalol93 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: JaLoL Level: 12 Factiune: Civil De ce doriti sa va alaturati acestui club?: distractie si sa imi fac prieteni . Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Colinzink Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: Colinzink Level: 8 Factiune: NG De ce doriti sa va alaturati acestui club?: distractie si sa imi fac prieteni . Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Andra Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: Varuu1 Level: 9 Factiune: The Mafia De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Imi place sa joc barbut. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Smiley Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 JaLoL - Acceptat Colinzink - Acceptat Varuu1 - Acceptat
Andra Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: varuso Level: 7 Factiune: Civil De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Distractie, prieteni Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Emma Johnson Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick:Vanessa Level:11 Factiune:Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi place mult sa joc barbut Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0
SkateRZ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick:SkateRZ Level:8 Factiune:Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Sa va bat la barbut Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0
Guest tiktak Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick:Tik Level:6 Factiune: - De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi plac jocurile de noroc si sa ma risc pt bani Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :1, deoarece am gresit cand am reclamat pe cineva.
daimon Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: Derrek Level: 11 Factiune: Hitman De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa ma distrez. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Yes Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Nu
StefanScb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: Stefan Level: 13 Factiune: Hitman De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Pentru distractie Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Yes Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Nu
sidelol Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 * Nick: Sidelol * Level: 14 * Factiune: Grove Street * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Pentru distractie si pentru jocurile de noroc. * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu zic eu :-?? * Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Desigur * Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 2 warn-uri. Unul il am de cand s-a deschis serverul si al 2lea pentru limbaj:D
Smiley Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Stefan - Acceptat Sidelol - Acceptat
Edy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 •Nick: Edy •Level: 9 •Factiune: Grove Street •De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sunt barbugiu. •Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat. •Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Nu cred, sunt sigur. •Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1 ca am fost baietel rau.
Amarok Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Fara suparare , vreau si eu sa te intreb ceva: Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): - Zi-mi si mie,cum poti sa ai experienta intr-un joc in care norocul este 100% cheia?Pur si simplu dai /dice si afli daca pierzi sau castigi. Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : - La ce iti trebuie sa stii cate warnuri are? :| Daca te-am deranjat,scuze dar mi se par 2 campuri total inutile. 1 1
Fabian Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: bL4cK_f@Lc0n Level: 20 Factiune: Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi place sa dau cu zaru Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): expert Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : una bucata warn ,nu mai stiu pentru ce ,nonfp cred
DerAntichrist Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick:[uSB]Attobyte Level:15 Factiune:Triads De ce doriti sa va alaturati acestui club?:de plictiseala. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): avansat. Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :1 pentru non fp :D
danutz12 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 •Nick: Senzo •Level: 9 •Factiune: - •De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Dau bine cu zaru'. •Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat. •Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da •Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1 , n-am fost cuminte.
Meleagru Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: Meleagru Level: 10 Factiune: F.B.I De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi place sa joc barbut.... Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Smiley Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 bL4cK_f@Lc0n - Acceptat [uSB]Attobyte - Acceptat Senzo - Acceptat Meleagru - Acceptat Amarokk - O sa cer Warn-up pentru tine. Stiu eu de ce am pus acele campuri. Postul tau este facut total aiurea.