Smiley Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Dice Club este un club dedicat exclusiv jocului de barbut si jocurilor de noroc ce implica zarurile. Informatii : Dice-urile le puteti lua de la orice 24/7 prin comanda /buy 4. Vor fi meeting-uri si sedinte. La Meeting-uri o sa ne intalnim intr-o zona stabilita de mine si o sa jucam barbut si alte jocuri. La sedinta vom discuta problemele / sugestiile referitoare la club si nu numai. Lipsa la sedinta de pedepseste cu Avertisment Vom facem runde in 2 sau 3 jucatori . Minim level 5 pentru a aplica. De 4-5 ori pe saptamana o sa stabilim Meeting-uri si odata pe saptamana o sedinta. Fiecare castigator este premiat cu o suma de bani. O sa jucam si pentru bani dar si pentru distractie. Regulament : La fiecare intalnire trebuie sa aveti un limbaj decent. Nu aveti voie sa va certati sau sa va atacati/omorati sub nici o forma. Trebuie sa aveti minim 50.000$ in banca. La Meeting trebuie sa aveti Dice. Nu este permis sa va injuratii daca pierdeti sau sa incepeti sa va ofticati. Model de aplicatie : Nick: Level: Factiune: De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Lista membrilor : Smiley - Leader Fantoma - Co-Leader JaLoL Colinzink Varuu1 Vanessa SkateRZ Tik 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalol93 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: JaLoL Level: 12 Factiune: Civil De ce doriti sa va alaturati acestui club?: distractie si sa imi fac prieteni . Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: Colinzink Level: 8 Factiune: NG De ce doriti sa va alaturati acestui club?: distractie si sa imi fac prieteni . Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: Varuu1 Level: 9 Factiune: The Mafia De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Imi place sa joc barbut. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 JaLoL - Acceptat Colinzink - Acceptat Varuu1 - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: varuso Level: 7 Factiune: Civil De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Distractie, prieteni Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 varuso - Respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma Johnson Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick:Vanessa Level:11 Factiune:Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi place mult sa joc barbut Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Vanessa - Acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkateRZ Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick:SkateRZ Level:8 Factiune:Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Sa va bat la barbut Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tiktak Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick:Tik Level:6 Factiune: - De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi plac jocurile de noroc si sa ma risc pt bani Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :1, deoarece am gresit cand am reclamat pe cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 SkateRZ - Acceptat Tik - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
daimon Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: Derrek Level: 11 Factiune: Hitman De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa ma distrez. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Yes Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Derrek - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanScb Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: Stefan Level: 13 Factiune: Hitman De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Pentru distractie Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Yes Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 * Nick: Sidelol * Level: 14 * Factiune: Grove Street * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Pentru distractie si pentru jocurile de noroc. * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu zic eu :-?? * Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Desigur * Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 2 warn-uri. Unul il am de cand s-a deschis serverul si al 2lea pentru limbaj:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Stefan - Acceptat Sidelol - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 •Nick: Edy •Level: 9 •Factiune: Grove Street •De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sunt barbugiu. •Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat. •Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Nu cred, sunt sigur. •Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1 ca am fost baietel rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Edy - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amarok Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Fara suparare , vreau si eu sa te intreb ceva: Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): - Zi-mi si mie,cum poti sa ai experienta intr-un joc in care norocul este 100% cheia?Pur si simplu dai /dice si afli daca pierzi sau castigi. Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : - La ce iti trebuie sa stii cate warnuri are? :| Daca te-am deranjat,scuze dar mi se par 2 campuri total inutile. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: bL4cK_f@Lc0n Level: 20 Factiune: Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi place sa dau cu zaru Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): expert Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : una bucata warn ,nu mai stiu pentru ce ,nonfp cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerAntichrist Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick:[uSB]Attobyte Level:15 Factiune:Triads De ce doriti sa va alaturati acestui club?:de plictiseala. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): avansat. Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :1 pentru non fp :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutz12 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 •Nick: Senzo •Level: 9 •Factiune: - •De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Dau bine cu zaru'. •Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat. •Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da •Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1 , n-am fost cuminte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Nick: Meleagru Level: 10 Factiune: F.B.I De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi place sa joc barbut.... Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 bL4cK_f@Lc0n - Acceptat [uSB]Attobyte - Acceptat Senzo - Acceptat Meleagru - Acceptat Amarokk - O sa cer Warn-up pentru tine. Stiu eu de ce am pus acele campuri. Postul tau este facut total aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...