Gabii Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Numele meu în joc: Clifford Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cretu Screenshot-uri: 1 2 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Intru in joc, ies din spawn si il astept pe Snoop, iar el ma omoara . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD Martori: - # Cand am zis ca ies din spawn, ma refeream ca am iesit de la acele case din spate, unde se respawneaza ballasii si se vede clar in poza ca m`a omorat in spawn, unde a locul marcat cu mov pentru Ballas . Uite pozele
Perpripiu Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ai utiat sa pui pozele, sa vad ce are de zis Cretu
Horia_Stef Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Imi cer scuze pentru implicare. Sunt si martor (dupa cum se observa in screen-uri) . Am venit cu o masina la voi in spawn. Ati inceput 3 persoane sa trageti in noi. Atat timp cat ne atacati si iesiti din spawn (dupa zisele tale) nu cred ca mai ai dreptul sa te plangi.
Cristian Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Cretu nu primeste nimic, din cate vad in chat acolo ai fugit in spawn (iar el era dupa tine), dupa care ai tras cel putin 2 gloante si te-a omorat. Clifford va primi ban pentru vanatoare la urmatoarea abatere de genul.