Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BoBiTza

[Rezolvat]Kile - nonfp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: BoBiTza

Numele EXACT celui pe care îl reclam:Kile

Screenshot-uri:

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Sa pus Afk cand trageam tot iin el la pariuri, Dupa accea a dat start new game si Si-a provocat CRASH

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Kid, Perpripiu

Martori: Toti din groove

Guest MonKzor
Posted

Sunt martor , nici bine nu a intrat in pariuri ca sa si bagat AFK.

Posted

Doamne ce hal poti sa minti, am intrat la cai din montglomery, crezi ca daca v-am vazut atatia nu puteam iesi ? sau eu sa fac non-fp pentru 50k care ii aveam la mine ? :| Pityc, membrul vostru stie ca am stat cu el mai bine de o ora si jumatate inauntrul bancii, si cand am iesit aveam un deelay incredibil . Apoi s-a blocat cand am intrat la cai din cauza ca erati prea multi inauntru' si am dat restart la calculator . Nu ma fac o asa prostie pentru 50 . 000 $ .

# Acum ramane de vazut daca si tu ma vei crede ca cele mentionate mai sus de mine sunt adevarate, din cate stiu majoritatea membrilor grove ma cunosc prea bine, stiu si ei ca nu le-am fat dureri de cap in duele sau altele , absolut niciodata .

@ Shape, aveam 50.000 $ la mine, daca doresti sa va satisfac pe toti care erati, imi da-ti /w 5-10-20 si va voi da cate 50.000 $ la toti , asta sa iti demonstrez ca nu fac non-fp pentru o asa suma de bani .

L.E : Voi nu intelegeti, nu am intrat si am stat afk . Am intrat si pur si simplu' s-a blocat tot jocul . nu ma puteam misca, nimic, alt + tab, sa ies absolut nimic, asa ca am dat restart la calculator, vedeam doar nickname-urile nu si jucatorii .

Posted

Hai ca deja exagerezi cam ii iei apararea ca esti membru ballas impreuna cu ei Dovada eu nu cred ca se pune cineva exact in usa Si crashu se provoaca singur dintro data?

Guest MonKzor
Posted

O dovada ca nu l-ati gasit asa?

Cristian , am eu un ss cand am intrat dupa el imediat in pariuri si a dat ESC: http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp023wt.png/ .

Posted

Eu am spus in mare parte, am scris romane mai sus, am intrat, s-a blocat jocul si am dat restart, crezi ca fac non-fp pentru o suma de 50.000 $ ? De cand sunt membru' ballas [ aproape 3 saptamani ] nu am avut niciodata asa-zisa lipsa de fair-play .

# Tu nu vezi ca eu nu m-am miscat din loc ? Asta pentru ca s-a blocat calculatorul, eu nu sunt " disperat " ca unii sa imi bag carbuni la calculator de cateva milioane, ca sa imi mearga teava, am calculatoru' asta din 2008 fara nici o imbunatatire la el, si cand stau mult intr-o incapere in jocu' asta, cum a fost acum am stat cu Pityc mai mult de o ora si 30 de minute in banca [ am jucat barbut ] apoi cand am iesit, sacadeaza jocul incredibil, am zis ca poate isi revine, cand am ajuns insa la cai, erati foarte multe persoane acolo banuiesc, si s-a blocat jocul .

Posted

Din poza la monkzor se poate vedea pozitia initiala si dupa acea cu fata la noi toti

[reply]Eu am spus in mare parte, am scris romane mai sus, am intrat, s-a blocat jocul si am dat restart, crezi ca fac non-fp pentru o suma de 50.000 $ ? De cand sunt membru' ballas [ aproape 3 saptamani ] nu am avut niciodata asa-zisa lipsa de fair-play .

Traieste ca ?i cum ai muri mâine,înva?? ca ?i cum ai trai o ve?nicie[/reply]

A da si Mie sa pare mie sau u cam minti cu nerusinare: 1. la mana Cand ti se blocheaza nu iei crash ca arata quit asa ca .

MAI Baiete ia mai uitate odata la poza lui Monkzor esti cu fata la el si in pozele mele esti cu fata la pariuri Nu mai minti asa

Posted

Kile va primi ban 7 zile pentru lipsa de fairplay, fiind la a 3-a abatere de genul. Dovezile concludente fiind http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp023wt.png/ si http://imageshack.us/photo/my-images/171/samp009qb.png/.

Antecedente: 1; 2

Cel care m-a acuzat de favorizarea membrilor ballas warn up, sunt satul de aberatii de genul.

Ban-ul de 7 zile revocat si ii s-a acordat warn aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...