Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MonKzor

[Rezolvat]Kile - limbaj

Recommended Posts

Guest MonKzor
Posted

Numele meu în joc: MonKzor

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Kile

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/6/samp021dk.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/823/samp022jf.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am castigat 200k la pariuri si am fugit , dupaia imi da pe /w cica nu are nevoie de bani mei etc. Apoi incepe sa ma jigneasca.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Cristian , florin

Martori: - logu

Posted

Vai, deci nu ma pot abtine, eu eram la cai , ai castigat o suma de bani, am iesit afara si tu la fel, erai in Montglomery, eu m-am intors inapoi iar tu pe /w " teapa : )) " asa s-a intamplat si cu f1re, cand l'ai provocat . Tu mereu provoci lumea si apoi tot tu te duci pe forum, nu inteleg daca nu ai nici o tangenta cu mine de ce ma bagi in seama ?

Guest MonKzor
Posted

Vai, deci nu ma pot abtine, eu eram la cai , ai castigat o suma de bani, am iesit afara si tu la fel, erai in Montglomery, eu m-am intors inapoi iar tu pe /w " teapa : )) " asa s-a intamplat si cu f1re, cand l'ai provocat . Tu mereu provoci lumea si apoi tot tu te duci pe forum, nu inteleg daca nu ai nici o tangenta cu mine de ce ma bagi in seama ?

Aja si cu ce te.am provocat eu , ? nu te.am jignit cum mai jignit uh pe mn .

Posted

Iti propun sa pui betele alea pe o carte, si o sa vezi o diferenta intre felu' in care scri tu, si ce se gaseste acolo.

@ Iauzi, cu ce m-ai provocat, cu o singura chestie, nu trebuia sa te bagi in seama cu mine si imi dai pm " teapa " apoi sa razi ca un drogangiu' , eu nu te-am bagat in seama, tu nu ma bagi in seama, iti vezi de treaba ta, nu ma provoci . Acum poate intelegi cu ce :)

@@ Asa a fost si cu f1re, l-ai provocat sa te injure, am fost martor cand avea wanted 10, iar tu ca Medic l-ai luat la bataie cu fs si cu ngu' dupa el . Anyway, se vede pe fata ce faci tu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...