Andu Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Artistul Dan Tague sustine ca a gasit mesaje ascunse pe bancnote de dolari americani. El impatureste o bancnota si de 100 de ori pentru a putea citi frazele "secrete" de pe bani, scrie Business Insider. Sloganuri precum "Live fre", "Reality sucks", "The kids are all'right", "Love and Hate", "We need a revolution" sunt lizibile pe bancnote impaturite. Sursa
bulin Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Super tare ! :D am mai citit undeva pe o bancnota de 20 dolari aranjata intr-un anumit fel se observa turnurile gemene distruse si un pentagon :D
Bogdan Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Sunt fascinante aceste dezvaluiri insa pare cam fake...cred ca din orice bancnota se poate scoate o propozitie daca o aranjezi cum trebuie. 1
Random Hero Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Foarte mult timp liber si lipsa de viata sociala are respectivul ca sa impatureasca niste bancnote pana gaseste o propozitie...
Andu Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Foarte mult timp liber si lipsa de viata sociala are respectivul ca sa impatureasca niste bancnote pana gaseste o propozitie... Nu-i vorba de viata sociala dar intradevar iti trebuie ceva timp liber.
Edy Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Super tare ! :D am mai citit undeva pe o bancnota de 20 dolari aranjata intr-un anumit fel se observa turnurile gemene distruse si un pentagon :D Uite aici : Si 20=11 + 9 ( 11/9 )
Razvan Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Cumpara un caiet de matematica de la pigna si o sa ramai absolut uimit cand o sa vezi cate mesaje ascunse gasesti prin impaturirea in diferse moduri a copertii. 1
2dor Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Cumpara un caiet de matematica de la pigna si o sa ramai absolut uimit cand o sa vezi cate mesaje ascunse gasesti prin impaturirea in diferse moduri a copertii. Foarte bine zis si nimic de completat. Defapt sa nu uitam de paginile unui caiet care pot da nastere la N forme tridimensionale.
Mihai Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Lipsa de ocupatie Prea mult timp liber au oamenii astia . Si pana la urma nu e cine stie ce .