BoBiTza Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Numele meu în joc: BoBiTza Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cosmin Screenshot-uri: View post on imgur.com View post on imgur.com View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Isi tot bate joc de mine Si nu ii prima data daca nu poate pe /w da /sms Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Donie Martori: - logu
CosminLinkmania Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Numele meu în joc: BoBiTza Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cosmin Screenshot-uri: http://imgur.com/4wwMh http://imgur.com/ODp1o http://imgur.com/4NkAe Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Isi tot bate joc de mine Si nu ii prima data daca nu poate pe /w da /sms Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Donie Martori: - logu Scuze ... Te-am jignit,corect era pedigree. Cum sa faci post pentru asa ceva ma? // warn up
BoBiTza Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Si uitativa si-a pus la semnatura Cu numele meu o poza de caine? Asta nui batjocura?
BAdu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Nu inteleg ce e cu mistourile astea. Lasa baitul in pace. Profiti ca nu mai este comanda /ignore si iti faci de cap? Acum scapi cu un avertisment. Data viitoare voi avea eu grija sa nu mai batjocoresti omu.
CosminLinkmania Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Avertisment adica warn sau ...?E prea de tot pt asa ceva warn.Nu mai poate glumi omu ca gata,post,warn,ban.Are si /togphone. Acum am vazut,e bine ca pui decat ce poze vrei tu,cand ma ameninti nu pui ... Ce te-am amenintat ca tiam zis ce osa patesti daca it ibati joc de mine? Si astea nus glume ii batjocura tiam zis inceteaza u ai continuat Ca pui haita de caini pe mine si chesti de genu asta? Si de ce nu pui poza ma daca tot zici ca am continuat cu mistourile?
BoBiTza Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ce te-am amenintat ca tiam zis ce osa patesti daca it ibati joc de mine? Si astea nus glume ii batjocura tiam zis inceteaza u ai continuat Ca pui haita de caini pe mine si chesti de genu asta?
BoBiTza Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Avertisment adica warn sau ...?E prea de tot pt asa ceva warn.Nu mai poate glumi omu ca gata,post,warn,ban.Are si /togphone. Acum am vazut,e bine ca pui decat ce poze vrei tu,cand ma ameninti nu pui ... Ce te-am amenintat ca tiam zis ce osa patesti daca it ibati joc de mine? Si astea nus glume ii batjocura tiam zis inceteaza u ai continuat Ca pui haita de caini pe mine si chesti de genu asta? Si de ce nu pui poza ma daca tot zici ca am continuat cu mistourile? Auzi domnu cu pozele daca te tot iei in gura Ia un admin sa verifice logu Eu il rog sa vada ce mi-ai scris pe /w si pe /sms daca tot esti tare in clanta
Cristian Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Verdictul a fost dat deja. De data aceasta scapi cu avertisment verbal, iar data viitoare vei primi o pedeapsa mult mai mare.