Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Toxicman

Blood Castle

Recommended Posts

Posted

Pai da, dar ar trebui sa ne gandim ca exista bc1, bc2, bc3, bc4, bc5....si ds la fel, care e sansa ca in fiecare dintre ele sa intre cate unu cu n rr? In ultimul bc o sa fie cea mai mare competietie.

+++++ ca nu trebuie sa va ganditi ca daca castiga bc/ds o sa le dea un bok+5 sau un item ancient. Sa fie un reward mai atragator decat un chaos...pentru ca pentru asta nu merge nimeni.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ar fi frumos , tin minte pe db-ul trecut in ds intr-un timp apareau si goldeni =D

Posted

ar fi frumos , tin minte pe db-ul trecut in ds intr-un timp apareau si goldeni =D

pai nu mai erau invaziile!erai nevoit sa intri in ds ptr bok!

versiunea asta a incurajat party(exp mai bun etc)deasta nu este nimeni prin bc/ds

Guest CeausescuPresedinte
Posted

pai nu mai erau invaziile!erai nevoit sa intri in ds ptr bok!

versiunea asta a incurajat party(exp mai bun etc)deasta nu este nimeni prin bc/ds

nu mai stiu exact ca a trecut ceva timp , dar invaziile erau din cate imi amintesc

Posted

Erau scoase invaziile si apareau goldenii in DS.

Cat despre reward ca antica in BC sau DS , nu multumesc , de asta exista CC pentru cei care nu detin Castelul , credeti-ma ca , CC-ul = o antica pe ora (sau joc , depinde de noroc) , pe cand in LOT nu pica o antica pe ora . Sa fie reward antica si in BC / DS si in CC ar fi prea mult , ar fi mai ok sa dea un gem stone sau un item de S2. Imediat o sa ajungeti sa faceti o sugestie sa va dea reword un "poh" pentru ca ati facut BC / DS , fiti seriosi ar fi indicat ceva rezonabil intre jewel of chaos si ditamai cererile pe care le faceti voi(gen antice :|) tiphat.gif

Posted

asa cum in devias exista deja chaos master se poate introduce chaos card...si chaos master sa iti dea pe chaos card item ancient...se poate modifica....deci nu depinde de 'putinta' ci de 'vointa'

chestia cu acel card se poate introduce si la ds....cel de pe primul loc sa primeasca un chaos card in inventar pe care sa ia un ancient...extrem de simplu si eficace

1.nu se poate ca nu vrea HH???se poate...si lasa-ma cu nu se poate ca nu lucrez de 1 an in programare...nu te mai da atat de important...

Nu lucrezi de 1 an .. lucrezi de 15 , acu sa te intreb eu.

Cum sa nu poti schimba ma dropu . Cum vine asta , Am server de mu si nu pot face ce vreau pe el ? sa modific dropu ? nenea programatoru ce esti.

@ Contra , a spus tot cel mai de sus.

CC Power

Posted

f buna ideea dar ca sa nu dramatizam sa iti de-a sansa sa cada ancient din acel chaos card de 50% ca sa nu se mai vaite lumea atat ca iti da marea cu sarea :))

e foarte buna ideea...eu doar voiam sa mearga iar lumea bc si ds ca e dezolant de pustiu...si chaosul ala la reward e ceva aproape inutil :tiphat:

thx tranced ...normal ca se poate daca se doreste acest lucru...si normal ca orice e mai bun decat acel chaos :beer:

ca sa vezi ce voiam sa spun in topic..si sa citesti si tu ce se scrie...ai citit si 'citat' numai ce ai vrut tu si ai pierdut esentialul

despre asta era de fapt vorba ..daca citeai tot topicul intelegeai ca nu vreau sa cada neaparat ancient ..ci sa se schimbe rewardul..ancientul era doar un mod de a umple bc si ds la fel ca si cc...e simplu....eu vorbeam de faptul ca ar trebui sa se schimbe acel reward ca sa merite si lumea sa faca din nou aceste eventuri dezolant de pustii

daca ai fi vazut asta ...si tu si puff poate ati fi inteles care era ideea de baza :tiphat:

daca ati veni si cu ceva completari la o idee postata asa cum au facut-o cativa ar fi grozav....dar e mai simplu sa nu iti bati capul ...in loc sa incercati sa imbunatatiti calitatea jocului e mai simplu sa ii sariti in cap la initiatorul postului asa cum a facut seven

Posted

Si atunci castelul ce farmec ar mai avea?doar iteme de 380 atunci,ca anciente ar avea toata lumea,dar daca se pune asta in practica cu BC o sa cereti iteme de 380 in DS,desigur la o rata de 50% sa nu fie foarte mica sa va bateti capul..

Contra,e foarte bine asa cum e,vrei anciente,fa CC noaptea,ca ziua nu reusesti

Posted

Si atunci castelul ce farmec ar mai avea?doar iteme de 380 atunci,ca anciente ar avea toata lumea,dar daca se pune asta in practica cu BC o sa cereti iteme de 380 in DS,desigur la o rata de 50% sa nu fie foarte mica sa va bateti capul..

Nu te-am prea vazut in cc...eu sunt sm pe mine nu ai cum sa ma prinzi...ba da te-am vazut odata ca plingeai pe post ca un bebelusel ca sm=ii au teleport....in rest..la fel ca si si altii(din nefericire tot din guilda ta)..citeste tot postul...

PS:mai sunt alte guilde oricum...nu o sa aveti tot timpul castelul indiferent cate guilde fantoma faceti sa il tineti(pentru ca numai asa il tineti....)

PS2:o sa urmeze o sugestie cu pedepsirea guildelor fatoma inscrise la siege...pentru a stimula competitia...

PS3:E OK ORICE ALT REWARD ...CHAOSUL ALA E JENANT ...ORICE ALTCEVA CARE AR FACE OAMENII SA MEARGA IN BC SI DS E BINEVENIT(FIE SI UN BLESS SAU 2)

Posted

Nu te-am prea vazut in cc...eu sunt sm pe mine nu ai cum sa ma prinzi...ba da te-am vazut odata ca plingeai pe post ca un bebelusel ca sm=ii au teleport....in rest..la fel ca si si altii(din nefericire tot din guilda ta)..citeste tot postul...

PS:mai sunt alte guilde oricum...nu o sa aveti tot timpul castelul indiferent cate guilde fantoma faceti sa il tineti(pentru ca numai asa il tineti....)

PS2:o sa urmeze o sugestie cu pedepsirea guildelor fatoma inscrise la siege...pentru a stimula competitia...

PS3:E OK ORICE ALT REWARD ...CHAOSUL ALA E JENANT ...ORICE ALTCEVA CARE AR FACE OAMENII SA MEARGA IN BC SI DS E BINEVENIT(FIE SI UN BLESS SAU 2)

Ai dreptate chaos e jenant!

Propun Box of Luck:)

Posted

am citit doar primele postari cu ideea cu cazutu anticelelor ca reward la bc ds ... ideea ar fi alta ...eu as fi propus ca o altianta sa poata castiga doar de 3 ori sau 5 ori la rand castelu si dupa 1 data sa nu aiba voie sa se inscrie... si next time au ... asa ca sa se mai schimbe si castelele intre guilde acum e doar o parere... nu sariti cu scandal :P noroc

Posted

Eu sunt contra pentru adaugarea de anciente in BC ca reward, deoarece s-ar umple lumea de anciente peste noapte, in BC nu te imping mobi peste pod, sau sa dai peste o capcana, sau sa poti omora pe ceilalti aflati in BC ca si in CC.

- In BC omori 40 de mobi, spargi poarta, omori 2 vrajitori, spargi statuia si iei pe urma arma, si o dai la fallen angel sau cum il cheama(NPC), si te-ai facut cu un ancient fara umpic de efort evident asta daca esti singur in BC sau esti mai mare in rr's ca restu jucatorilor din BC

- In CC trebuie sa ai grija la capcane, cand se surpa podul, la adversari din CC, si cand te imping mobi prin toata harta CC-ului.

In schimb sunt PRO pentru schimbarea rewardului de 1 chaos inlocul a altor jwl ex: bless/soul/jol/joh samd.

BC - Blood Castle

CC - Chaos Castle

NPC - Non-Player Character

Posted

era fain daca s-ar schimba...sa nu mai fie reconpensa in chaos...dar nici cva prea valoros.Un alt jwl...gemstone...sau sa pice itme de bok+5 cum e la bossul din lot :-?

Posted

un gem stone ca si reward ajunge luativa gandul de la ancc :))(daca ar fi asa at pt ce ar mai merge lumea la cs si sa se chinuie acol sa pastreze sau sa ia castelul ala? )

Posted

un gem stone ca si reward ajunge luativa gandul de la ancc :))(daca ar fi asa at pt ce ar mai merge lumea la cs si sa se chinuie acol sa pastreze sau sa ia castelul ala? )

nu se chinuie nimeni toata lumea vine la cs 4 fun

cat despre anciente peste 3 luni se vand pe 10 b hyon gaion etc etc nush la ce va tot amagiti atat ca vezi doamne ancient in sus ancient in jos

Posted

db trecut stiu ca a spus ija ca nu merge sa puna gemstone ca reward in bc pentru ca au incercat. iar despre bok...voi nu stiti ca daca pun bokuri ca premiu in bc astia scot invaziile? :))

Posted

ma sa de-a nush ...orice altceva sa pice un card care sa de-a nush ce orice dar nu un chaos ca numai intra nmn la bc , sau macar exp mult mai mare sa aibe farmec totusi

Posted

contra la ancient in bc/ds pt. ca tot aia cu rr le`ar lua.

pro pentru schimbarea chaos`ului, e chiar foarte jenant sa stai atata vreme acolo doar pt. un chaos.

buna idee Toxicman

Guest corcodelia
Posted

bc -> reward 1bok +1/+5 aleatoriu indiferent de bc

ds -> reward 1 pachet de 10jwl ( b /s ) pt cel care termina pe primul loc....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...