Toxicman Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Multi fac bc pentru ca e frumos dar chaosul primit ca reward in bc chiar nu stimuleaza pe nimeni sa mai faca asa ceva.....o schimbare de reward in bc din chaos in ancient ar readuce multi in bc...si acolo e chiar o competitie frumoasa ....se poate incerca si asa ceva nu?
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 A mai fost o altfel de sugestie si db trecut, nu se poate modifica.
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 asa cum in devias exista deja chaos master se poate introduce chaos card...si chaos master sa iti dea pe chaos card item ancient...se poate modifica....deci nu depinde de 'putinta' ci de 'vointa' chestia cu acel card se poate introduce si la ds....cel de pe primul loc sa primeasca un chaos card in inventar pe care sa ia un ancient...extrem de simplu si eficace
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Pai si nu ti se pare ca este cam mult un ancient la fiecare bc/ds? daca se putea pune gemstone sau un bok.
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 aia te doare ca si cei fara castel s-ar putea sa aiba anciente si sa luati bataie???eu cred ca ar echilibra economia serverului putin...deci de aia nu vreti sa se poata pentru ca vreti numai voi anciente......mai lasa si pe altii....sa se vanda si ancientele la preturi normale nu la sute de jwls si sa le poata cumpara doar cei cu elite...sa poata cumpara si cei care aduna jwl cu jwl si stau on .......cam asta e si ideea ..sa faca INUTIL elite...daca asta te sperie.....e problema ta...
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nu ma sperie ideea imi este indiferent daca se foloseste elite sau nu, eu nu stau sa strang jwls, sau mai stiu eu ce, nu ma intereseaza sa fac avere intr-un joc :)) dar ce sugerezi tu este imposibi 1. pentru ca nu se poate 2. pentru ca ar strica piata 3. vrei acc, baga cc'uri la fel ca toti ceilalti.
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 1.nu se poate ca nu vrea HH???se poate...si lasa-ma cu nu se poate ca nu lucrez de 1 an in programare...nu te mai da atat de important... 2.nu ar strica deloc piata..ar mai readuce-o la normal..ceea ce tie nu iti convine e ca nu ai sanse in bc 3.eu joc pentru prieteni si nu pentru averea jocului...spre deosebire de tine pe care numai o IDEE te sperie in asa hal incat sa te bagi in seama inutil ..am inteles ca hh nu agreeaza ideea ..e ok..acuma poti sa te retragi...lasa si pe altii...voi ati vrea sa aveti tot...eu nu agreez seturile ancient si nu am nevoie...daca as vrea anciente...am rr imi pot face usor ...era vorba de joc ...nu are rost sa te sperii asa..se vede ca nu ai fost in bc sau ds sa vezi cat e de pustiu... 4.fa un bc sau 2 si un ds...sa faci xp o linie sau 2 si sa iei un chaos...ca sa vezi despre ce vorbesc...si daca nu stii macar nu te baga ..intati incearca 5.daca ai chef de polemici deschide un topic la diverse..eu am deschis pentru ceva diferit ...lasa pe altul daca nu esti in tema 6.azi nu convine la hh ..maiine poate la royal..si poimaiine poate altcuiva care are castelul...dar per total s-ar popula din nou bs si ds ceea ce ar fi un castig pentru server
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 1.nu se poate ca nu vrea HH???se poate...si lasa-ma cu nu se poate ca nu lucrez de 1 an in programare...nu te mai da atat de important... 2.nu ar strica deloc piata..ar mai readuce-o la normal..ceea ce tie nu iti convine e ca nu ai sanse in bc 3.eu joc pentru prieteni si nu pentru averea jocului...spre deosebire de tine pe care numai o IDEE te sperie in asa hal incat sa te bagi in seama inutil ..am inteles ca hh nu agreeaza ideea ..e ok..acuma poti sa te retragi...lasa si pe altii...voi ati vrea sa aveti tot...eu nu agreez seturile ancient si nu am nevoie...daca as vrea anciente...am rr imi pot face usor ...era vorba de joc ...nu are rost sa te sperii asa..se vede ca nu ai fost in bc sau ds sa vezi cat e de pustiu... 4.fa un bc sau 2 si un ds...sa faci xp o linie sau 2 si sa iei un chaos...ca sa vezi despre ce vorbesc...si daca nu stii macar nu te baga ..intati incearca 5.daca ai chef de polemici deschide un topic la diverse..eu am deschis pentru ceva diferit ...lasa pe altul daca nu esti in tema Poc scandalu, voi chiar aveti cv cu membri aliantei HH :)) Ce treaba are sugestia ta cu ce vrea alianta HH, daca sar putea pune cu atat mai bn pentru ca ar profita toata lumea..nu am spus ca ma sperie ideea sau ca nu ash fi de acord, si aici nu postez in numele unei aliante intregi eu postez in numele meu, nu ma intereseaza ce parere au ceilalti :))
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 1.nu se poate ca nu vrea HH???se poate...si lasa-ma cu nu se poate ca nu lucrez de 1 an in programare...nu te mai da atat de important... 2.nu ar strica deloc piata..ar mai readuce-o la normal..ceea ce tie nu iti convine e ca nu ai sanse in bc 3.eu joc pentru prieteni si nu pentru averea jocului...spre deosebire de tine pe care numai o IDEE te sperie in asa hal incat sa te bagi in seama inutil ..am inteles ca hh nu agreeaza ideea ..e ok..acuma poti sa te retragi...lasa si pe altii...voi ati vrea sa aveti tot...eu nu agreez seturile ancient si nu am nevoie...daca as vrea anciente...am rr imi pot face usor ...era vorba de joc ...nu are rost sa te sperii asa..se vede ca nu ai fost in bc sau ds sa vezi cat e de pustiu... 4.fa un bc sau 2 si un ds...sa faci xp o linie sau 2 si sa iei un chaos...ca sa vezi despre ce vorbesc...si daca nu stii macar nu te baga ..intati incearca 5.daca ai chef de polemici deschide un topic la diverse..eu am deschis pentru ceva diferit ...lasa pe altul daca nu esti in tema Poc scandalu, voi chiar aveti cv cu membri aliantei HH :)) Ce treaba are sugestia ta cu ce vrea alianta HH, daca sar putea pune cu atat mai bn pentru ca ar profita toata lumea..nu am spus ca ma sperie ideea sau ca nu ash fi de acord, si aici nu postez in numele unei aliante intregi eu postez in numele meu, nu ma intereseaza ce parere au ceilalti :)) nu am nimic cu nimeni dar numai voua nu va convine nimic....cum am spus...deschide la diverse aici e un topic de alta natura
TheNight Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 f buna ideea dar ca sa nu dramatizam sa iti de-a sansa sa cada ancient din acel chaos card de 50% ca sa nu se mai vaite lumea atat ca iti da marea cu sarea :))
tranced Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 am vazut pe alte servere reward-ul din bc schimbat deci nu exista "nu se poate modifica"
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 am vazut pe alte servere reward-ul din bc schimbat deci nu exista "nu se poate modifica" cand am spus ca nu se poate modifica m-am referit la faptul ca nu se poate modifica in ce vrea el. acum daca se poate, scuzele mele :P @merge pus si bok si mai merge facut sa pice gemstone prin castel.
tranced Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nu stiu daca ancient merge sau nu dar am vazut bless,soul,jol ca reward chiar si green ribbon box (ma rog asta e item de s3) din care pot pica destule
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 f buna ideea dar ca sa nu dramatizam sa iti de-a sansa sa cada ancient din acel chaos card de 50% ca sa nu se mai vaite lumea atat ca iti da marea cu sarea :)) e foarte buna ideea...eu doar voiam sa mearga iar lumea bc si ds ca e dezolant de pustiu...si chaosul ala la reward e ceva aproape inutil :tiphat: thx tranced ...normal ca se poate daca se doreste acest lucru...si normal ca orice e mai bun decat acel chaos :beer:
sifonu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mai bine sa pice acc din mobi asa cum pica in LOT(doar in bc 1,2 si 3) @tocxicomanule intrebari ptr tine HH are cumva interzis in BC? Cum dreaq vezi tu echilibrarea cu ei? CC ptr ce crezi ca este?
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 mai bine sa pice acc din mobi asa cum pica in LOT(doar in bc 1,2 si 3) @tocxicomanule intrebari ptr tine HH are cumva interzis in BC? Cum dreaq vezi tu echilibrarea cu ei? CC ptr ce crezi ca este? inainte sa pui intrebari...invata 'draq'(asa cum scrii tu) sa citesti CORECT un NUME...ca de judecat ....nu ma obosesc sa iti mai explic..ai mintea odihnita.... ;)
beckss Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 da, ar fi o idee buna. Am vazut si pe alte srv asa ceva si aduce multi oameni in bc/ds. sigur se poate trebuie doar sa ai vointa. :ph34r: Despre reward se poate discuta dupa daca sunt de acord admini cu aceasta sugestie :tiphat:
NIKE_SHOX Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 prea nabi...dak sar modifica rewardul in bok sau ce mai stiu eu ce...at vati plange k vai vine ala cu enspeee mii de rr-uri si sparge poarta din prima si eu cu 2-3 rr-uri ale mele nu fac nik :-j
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 prea nabi...dak sar modifica rewardul in bok sau ce mai stiu eu ce...at vati plange k vai vine ala cu enspeee mii de rr-uri si sparge poarta din prima si eu cu 2-3 rr-uri ale mele nu fac nik :-j Conform ideii tale acuma la inceput de db 'ala cu n'spe mii de rr-uri' ar fi jackie chan sau chuck norris????se vede clar cat de 'PRO' esti.....ideea este acum la inceput de db tocmai din aceasta cauza..."pro"-ule(pro de la profesionist bineinteles....daca faci pe altii nabi)
Guest Rahann Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Esti PENIBIL! Intelege ca nu toti au aceasi parere ca a ta! CONTRA
Toxicman Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Esti PENIBIL! Intelege ca nu toti au aceasi parere ca a ta! CONTRA Sunt penibil pentru ca ei nu pot sa isi exprime parerea civilizat sau de ce??e ok sa aiba o parere diferita dar asta nu se exprima prin 'nabi'...samd...cred ca e mai penibil sa faci pe altii nabi pentru ca isi exprima o parere.....simplu
beckss Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Eu cred ca sunteti redusi mintal. nu puteti sa va exprimati simplu si cooerent o parerea? :violent: Trebuie neaparat sa folositi cuvinte gen "PENIBIL", "prea nabi"?? daca nu va convine aceasta sugestie si sunteti contra puteti sa va exprimati intr-un mod civilizat, nu sa va comportati ca niste animale de la Zoo. Nu mai poate omul sa isi exprime parerea ca sariti in sus. :ceuameni: :cool2: Vad ca am postat in acelasi timp cu Toxicman :crazy:
Zangetsu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 blood castel e interesant numai pe serverele cu 9999x xp unde intri in bc8 de la level 15, si cand iesi ai facut 400. de cate ori am facut bc-ul pe link n-a picat nici un jwl, doar 2-3 box of heaven.
NIKE_SHOX Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nu e vorba doar de acuma de inceput ca asta e server cat de cat long term...si sunt destui deja care au reset si or sa mai aiba si dupa o sa inceapa sa se vaite lumea ca nu poate sa faca nimic in bc de ei...in fine eu tot contra sunt nu am nimic cu tn sau cu ideea ta doar ca asta este parerea mea :tiphat: