Ovidiu700 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nu , este doar un bug vizual, nu are nici comenzi nimic...Nu stiu nici eu de ce se intampla asta...
Guest MonKzor Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Lol si ce trb sa postezi aicea ? :)))) fenomen de la natura :))) Rog un admin sa inchida topicul.
Fabian Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Lol si ce trb sa postezi aicea ? :)))) fenomen de la natura :))) Rog un admin sa inchida topicul. Poate e vreun bug ,am zis sa postez aici ... Adica rog un admin sa inchida topicul ?De ce , ca nu iti convine tie topicul meu ? Se numeste moderator nu admin :| dar .... Dar tu cum esti copil bitong si vrei daor +1 asta e.... #Vad ca te-ai vorbit cu prietenii sa dea - ,crezi ca imi pasa? lui ovi ia-ti dat toti - ca mi-a raspuns frumos ,spre deosebire de tine care ai facut si faci + 1 in continuare ,nu e freechat aici ,aici este freechat du-te acolo cu suferintele
Guest MonKzor Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Reputatia ta , spune totul :| over . :)))