Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Bug aruncare Kalima

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor.

Probabil nu sunt singurul de pe server care primeste acelasi mesaj cand incearca sa arunce o kalima si anume ca a mai fost aruncata o data.

Singura rezolvare la aces bug din cate am observat este SW-ul. Bun hai sa spunem ca nu este asa grav, un sw dureaza aprox 6-7 secunde.

Problema este urmatoarea. Daca sunt PM la party nu pot sa dau SW pentru ca trebuie refacut tot party-ul din nou. Trebuie de fiecare data sa vina un membru din party dupa mine sa arunce poarta.

Am zis la inceput ca o fi ceva regula ca tine o ora sa nu pot arunca, insa dupa 2-3 ore aceeasi problema persista.

Este un bug care incomodeaza foarte mult placerea de a juca daca alegi sa faci experienta in Kalima

Posted

nu cred k dupa aproximativ 10-15 min nu ti`a disparut prima poarta..

dak am inteles bine nu te lasa sa deschizi o noua poarta spre kalima pt k ai una deja deschisa nu? atunci incearca sa treci prin cea deja existenta... :beer:

Posted

' date='08 September 2011 - 16:57' timestamp='1315490234' post='5961586']

dak am inteles bine nu te lasa sa deschizi o noua poarta spre kalima pt k ai una deja deschisa nu? atunci incearca sa treci prin cea deja existenta... :beer:

bugu ma tine toata ziua daca nu dau SW, chiar daca poarta dispare

Posted

' date='08 September 2011 - 16:57' timestamp='1315490234' post='5961586']

bugu ma tine toata ziua daca nu dau SW, chiar daca poarta dispare

atunci alta solutie in afara de a numai fi pm sau omul kre sta on nai :tiphat: :nanana:

Posted

am patit si eu saptamana trecuta si am observat ca nu pot arunca invitatia sa intru in Kalima3 desi nu intrasem deloc anterior in nici o kalima........

Posted

Buna tuturor.

Probabil nu sunt singurul de pe server care primeste acelasi mesaj cand incearca sa arunce o kalima si anume ca a mai fost aruncata o data.

Singura rezolvare la aces bug din cate am observat este SW-ul. Bun hai sa spunem ca nu este asa grav, un sw dureaza aprox 6-7 secunde.

Problema este urmatoarea. Daca sunt PM la party nu pot sa dau SW pentru ca trebuie refacut tot party-ul din nou. Trebuie de fiecare data sa vina un membru din party dupa mine sa arunce poarta.

Am zis la inceput ca o fi ceva regula ca tine o ora sa nu pot arunca, insa dupa 2-3 ore aceeasi problema persista.

Este un bug care incomodeaza foarte mult placerea de a juca daca alegi sa faci experienta in Kalima

Rogi pe 1 sa iti dea pk .. parca asa mergea .. :)

Posted

am patit si mai rau acuma :)) aruncai kalima intrai in ea dadui rpd rpd lmove atlans si dupa iar move devias3 unde am deschis poarta si surpriza... numai era .. ( asta se intampla in 5 10 secunde)

Posted

Buna tuturor.

app..pe langa asta..buff oras e bug sau ati setat sa ramana pana la sw? cam de pe atunci e si bug asta cu kalima..de cand nu mai dispare buff oras

Posted

si eu am patit-o de multe ori.. :)

daca dai sw merge.

si dak esti pm ?:P sau dak e pm afk.. iti convine sa dai sw asa ca nu merge serveru ok ;))?

cazul meu, nu mai e nimeni on, nu pot intra in k4, nu am iesit de vreo 9 ore de acolo iar acum nu pot arunca... adica adio party stabil pentru un bug aiurea...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...