Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fabian

[Rezolvat]SmoKyDrift_ - HP Hack

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n

Numele EXACT celui pe care îl reclam: SmoKyDrift_

Screenshot-uri: sa_mp_431.pngsa_mp_432.pngsa_mp_433.pngsa_mp_434.pngsa_mp_435.pngsa_mp_436.pngsa_mp_437.pngsa_mp_438.pngsa_mp_439.pngsa_mp_440.pngsa_mp_441.pngsa_mp_442.pngsa_mp_443.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram cu colegii si mergem dupa el fuge in pariuri si incepem sa tragem....si tot tragem....si tot tragem ...dar culmea nu ii scade

La cate gloante am tras in el murea de 10 ori ,eram vreo 3 pe el si trageam in el calumea ,si nu ii scadea,dupa vreo un minut isi dezactiveaza codul si incepe sa ii scada

#Si pozele nu le-am facut imediat cand am inceput sa trag in el ,am mai stat ,am zis ca poate e de la lag ,dar...

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): BAdu ,nu stiu sigur

Martori: Weestie ,Snoop,Se7en

Posted

Scuze ca ma bag dar am fost cu el pe conferinta,nu avea HP hack era ALT+TAB pentru ca si-a bagat bilet.Si in plus el era de mai mult timp in ALT+TAB.Ce va mai place sa vanati.

Si cand a inceput sa se miste? Sa vad scuza.

P.S.: warn up.

Posted

Scuze ca ma bag dar am fost cu el pe conferinta,nu avea HP hack era ALT+TAB pentru ca si-a bagat bilet.Si in plus el era de mai mult timp in ALT+TAB.Ce va mai place sa vanati.

Nu ai vazut ca se misca? uitete atent la poze

Nu trebea sa te bagi ,si in legatura cu vanatoarea ,asta e vanatoare

Guest smokydrift
Posted

Salut,

In legatura cu acest post, nu am avut hack dar trebuie sa recunosc ca nu am fost nici fair-play. Am putini bani si am bagat si eu un bilet de 50k la pariuri (care pentru mine inseamna mult )... Bl4ck_F@lcon te rog nu exagera, nu ma-ti alergat deloc doar ca ma-ti gasit la pariuri iar eu cand v-am vazut am dat esc. Oke si in legatura cu faptul ca ma miscam, a fost datorita singurului fapt ca mai scoteam de pe esc sa vad daca mai sunteti acolo, si ma miscam sa vad unde si cine mai este (m-am miscat d'abea pe la sfarsit cand erau secundele cand alerga girafa pe ecran. Nu a fost hack, a fost non-fp si orice pedeapsa va fii o voi accepta.

Regret faptul ca am actionat la un gest atat de urat, dar este frustrant cand tu ai un milion si vezi pe alti care au facut peste 100 de milioane din bug abuse ( restartu de la ora 4) .... Nu dau nume, desi stiu cateva persoane datorita carora s-a stricat economia serverului.... Daca vreti detalii dati-mi doar un PM.

Multumesc atat am avut de zis. :bananadance2:

Posted

ShapeShifter ,uite cum minti ,vezi ? el a recunoscut si tu zici ca era esc ... si etc ca sa il scoti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...