Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest malasdemulm

Adio LM!

Recommended Posts

Guest malasdemulm
Posted

Salut linkmaniaci!Astazi vreau sa imi anunt plecarea de pe linkmania.Nu folosesc contul meu bun deoarece nu vreau sa mi se stie identitatea.Motivul plecarii este faza cu conturile oprite de 1 luna.M-am saturat sa astept zilnic sa ma uit din ora in ora pe pagina de creare cont sa vad daca s-a dat drumu.Pana la urma asa o sa facem toti pt k am imformatii de la un amic ca adminii nu vor sa mai deschida srvu pana ce ei nu fac full!!!

O zii buna.

Posted

Eu cred ca amicul tau este dezinformat, totusi asta nu e un motiv sa spui ca renunti parerea mea. ce faceai daca nu aveai timp acum de joc si incepeai cum am inceput si eu db trecut cand deja erau 3 bk full?

Posted

si totusi identitatea ta se poate afla foarte repede :D si risti si blocarea contului "bun" ... Pacat ca nu ai rabdare asa merg lucrurile pe aici trebuie sa ai rabdare nu mai este interesul de alta data :D oricum eu stiu sigur ca vei reveni .

Posted

adio si ramai cu bine...

ce plange lumea dupa un user care pleaca.... hai sa fluturam batista alba si sa cantam cantece de jale

auzi faza de copil .... nu folosesc "contul meu bun" ..... faze de copil care si-a pierdut guma

Posted

toti pleaca...dupa ce ca e sesion2 mai faceti si figuri cu conturile...daca toate servarele de mu procedau ca voi (copii cu hack veti gasi pe toate servarele..)se lasau de hostat...deja mi-am gasit alt sev ses3 xp ca pe link...asa ca spot cu servaru si sper sa nu ramana vdragosh singur pe spot...

Posted

eu vroiam sa ma apuc sa joc dupa 6 ani de pauza .... vazui ca is conturile blocate si m-am orientat spre alt server

pana se deschide asta joc acolo

da nu ma dau de ceasu morti ..... si imi placu la nebunie formularea asta: "contul meu bun" .... imediat iti dai seama ca asta e un disperat si nu are mai mult de 11 ani

Posted

nu prea conteaza varsta ... problema este...ca vrem toti sa jucam...prieteni...si alte chestii...oricum daca vor da drumu la cont sau daca nu vor da drumu...tot se va juca cu hack...pentru ca asa e romanu... intelegeti si voi odata:| si acum daca nu ati dat drumu la conturi ce sa intamplat? uitati cate plangeri sunt cu macro bot..speed si alte chestii...

nu inteleg de ce le mai tineti inchise :| dati-le drumu sincer ca nu are rost...

Posted

Buna, voi credeti ca staff-ului mu linkmania ii convine sa tina pagina de creeare conturi inchisa? Sunt sigura ca lucreaza cineva la acesta problema, de ce nu terminati cu ironiile si asteptati in liniste, multumiti-le la "colegii" dumneavoastra de joc pentru ca au introdus, hackuri. elite. s.a.m.d. Tot dati vina pe staff dar principalul vinovat nu il vedeti, sunt mai mult ca sigura ca 80% din care ati postat, folositi elite si alte rahaturi.

Rabdarea e cea mai buna si eu astept, trebuie sa fim intelegatori, se cere prea mult? :)

O zi frumoasa.

EDIT:

de ce nu inchide serveru si asteptam toti in liniste?

Ar fii o masura extrema dar nu si solutia acestei probleme, hai sa nu ne bagam noi in deciziile staff-ului, altadata jucati corect si nimic din toate astea nu se va intampla.

In loc sa ii multumiti (Staff-ului) ca incearca sa remedieze problema cu d/c-urile, voi le sariti in cap, nu asta e solutia.

Posted

Buna, voi credeti ca staff-ului mu linkmania ii convine sa tina pagina de creeare conturi inchisa? Sunt sigura ca lucreaza cineva la acesta problema, de ce nu terminati cu ironiile si asteptati in liniste, multumiti-le la "colegii" dumneavoastra de joc pentru ca au introdus, hackuri. elite. s.a.m.d. Tot dati vina pe staff dar principalul vinovat nu il vedeti, sunt mai mult ca sigura ca 80% din care ati postat, folositi elite si alte rahaturi.

Rabdarea e cea mai buna si eu astept, trebuie sa fim intelegatori, se cere prea mult? :)

O zi frumoasa.

EDIT:

de ce nu inchide serveru si asteptam toti in liniste?

Ar fii o masura extrema dar nu si solutia acestei probleme, hai sa nu ne bagam noi in deciziile staff-ului, altadata jucati corect si nimic din toate astea nu se va intampla.

In loc sa ii multumiti (Staff-ului) ca incearca sa remedieze problema cu d/c-urile, voi le sariti in cap, nu asta e solutia.

Taja, desi pare ca esti de aceeasi baricada cu ceilalti care au postat aici, nu este chiar asa. Esti subiectiva si este lesne de inteles de ce esti asa...

Nelamurirea mea in legatura cu acest rr db... s-a adus vreo imbunatatire server-lui? Atunci care sa fie? Daca nu, de ce a fost necesar rr-ul?

O zi placuta!

Posted

Majoritatea asteptam sa se deschida din nou pagina de creat conturi. Desi e greu de inteles de ce s-a blocat accesul la pagina si vazand la status ca alti au deja 3-4 rr-uri apare o anumita frustrare, eu zic ca cel mai bine e sa asteptam sa se remedieze problema cu hackurile . Desi probabil mai dureaza o perioada pana cand se v-a redeschide pagina , eu cred ca nu trebuie sa ne grabim cu decizia de a ne lasa de link.Sunt ferm convins ca toti cei care spun ca pleca nu o vor face, vor fi primii care isi vor crea cont cand se v-a redeshide accesul.

Posted

Majoritatea asteptam sa se deschida din nou pagina de creat conturi. Desi e greu de inteles de ce s-a blocat accesul la pagina si vazand la status ca alti au deja 3-4 rr-uri apare o anumita frustrare, eu zic ca cel mai bine e sa asteptam sa se remedieze problema cu hackurile . Desi probabil mai dureaza o perioada pana cand se v-a redeschide pagina , eu cred ca nu trebuie sa ne grabim cu decizia de a ne lasa de link.Sunt ferm convins ca toti cei care spun ca pleca nu o vor face, vor fi primii care isi vor crea cont cand se v-a redeshide accesul.

esti cam naiv asa putin sa nu zic alt cuvant cum crezi u ca se va rezolva problema cu hackurile daca esti asa destept si dai indicatii la lati sa astepte daca nu ma insel ai si u cont (asta artata inca o data nesimtirea ca cei care au cont posteaza aici si ne indeamna sa asteptam sa faca ei lvl sau se dau drept jucatori care nu au cont si induc in eroare)

Posted

Da incercati sa jucati altceva sau sa faceti ce nati avut timp pana acum sau nu era pe primul plan,eu spre exemplu am inceput sa joc Zelda:Wind Waker dinou.

Incercati sa vedeti partea plina a paharului,voi nu credeti ca cei care joaca acum nus cu nervi la pamant din cauza acesotr hackuri,noi spre deosebire de ei o sa stam linistiti :)

esti cam naiv asa putin sa nu zic alt cuvant cum crezi u ca se va rezolva problema cu hackurile daca esti asa destept si dai indicatii la lati sa astepte daca nu ma insel ai si u cont (asta artata inca o data nesimtirea ca cei care au cont posteaza aici si ne indeamna sa asteptam sa faca ei lvl sau se dau drept jucatori care nu au cont si induc in eroare)

Ai violat limba romana din toate punctele de vedere :violent:

Posted

Da incercati sa jucati altceva sau sa faceti ce nati avut timp pana acum sau nu era pe primul plan,eu spre exemplu am inceput sa joc Zelda:Wind Waker dinou.

Incercati sa vedeti partea plina a paharului,voi nu credeti ca cei care joaca acum nus cu nervi la pamant din cauza acesotr hackuri,noi spre deosebire de ei o sa stam linistiti :)

nu ma intereseaza ce joci u si credema ca nu as fi nervos daca as lua dc si sa pot sa joc decat sa nu pot lua dc ca nu joc la un moment dat se vor satura si ei de dc hack sau nu vor mai fi nevoitit sa le foloseasca

Posted

nu ma intereseaza ce joci u si credema ca nu as fi nervos daca as lua dc si sa pot sa joc decat sa nu pot lua dc ca nu joc la un moment dat se vor satura si ei de dc hack sau nu vor mai fi nevoitit sa le foloseasca

Reformuleaza ca nu inteleg serios.. ,nam spus ca ei sunt nervosi ,am pus cas cu nervi la pamant - inseamna cu totul altceva

Posted

nu or sa se sature niciodata de dat d/c, poate doar atunci cand vor avea spoturi bune sa se linisteasca, asta pana le pierd si o vor lua de la capat.

Posted

De ce ti-ai ascuns identitatea, ca sa nu primesti suspend pentru dezinformarea din primul post (legat de data deschiderii paginii pt conturi) ?

Pentru ce ai mai deschis topic, daca nu doresti sa iti asumi faptele, respectiv sa iti dezvalui identitatea ?

ps. nu te poti lasa de ceva de care nu te-ai apucat inca (avand in vedere faptul ca n-ai cont)

ps2. faptul ca deschideti n topicuri pe aceasta tema nu va grabi lucrurile si nu va rezolva de la sine situatia, tot ce puteti rezolva este un suspend, care de altfel initiatorul topicului l-a si primit (probabil urmeaza sa-i dau si pe contul principal, doar asa, sa stie si el ca nu-si poate ascunde identitatea si fata de administratori)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...