Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ogyetm

Ce Surpriza

Recommended Posts

Posted

:respekt: admini de pe linkmania mint cu nerusinare....pagina de conturi e inchisa de o luna sii ceva se tot da vina pe un hacker.....in topicurile de pana acuma ce tot au raspuns admini??ca noi astia fara conturi am fii vinovati ca cei ce joaca acuma is cei mai curati oameni si doar ei au dreptu sa joace....ce mai zic admini???ca nu se va schimba muguardu ca ei cica lucreaza sa faca serveru fara hackuri......admini se cred cei mai destepti vin zic cateo prostie si inchid toate topicurile unde cei fara conturi pot vb.....sa afle cv noutati.....admini de pe linkmania de pe serveru de MU MINT cu nerusinare nu sau inchis conturile ca ar fi un hack de neoprit ....au inchisa pagina ca sa creasca uni linistiti pe cele mai bune spoturi......faptele si vorbele adminilor spun tot..........

in luna asta cea trecut la ceau muncit admini????

cei care jucati ati vazut vreo noutate in joc??sau oprit hackurile????

cei care nu jucati vi sa raspuns la vrun topic serios de catre un admin.....

la ce lucreaza admini de dureaza atat???au bagat vreo rasa noua in joc???lau facut jocu mai fain??

au facut serveru mai bun???

sau totu e doar un mare RAHAT??

dc nu se zice o data exacta.......mai fraierilor care nu aveti conturi......pe 1 ianuarie 2020 se da drumu la pagina de conturi sa puteti jucati.........

de unde atata nesimtire pe capu adminilor nu voi putea intelege.............e plina romania de TIGANI.....se pare ca sau bagat si intrun joc........sau gasit ca pot fura si dintrun joc............ :ceuameni: .

Posted

:respekt: admini de pe linkmania mint cu nerusinare....pagina de conturi e inchisa de o luna sii ceva se tot da vina pe un hacker.....in topicurile de pana acuma ce tot au raspuns admini??ca noi astia fara conturi am fii vinovati ca cei ce joaca acuma is cei mai curati oameni si doar ei au dreptu sa joace....ce mai zic admini???ca nu se va schimba muguardu ca ei cica lucreaza sa faca serveru fara hackuri......admini se cred cei mai destepti vin zic cateo prostie si inchid toate topicurile unde cei fara conturi pot vb.....sa afle cv noutati.....admini de pe linkmania de pe serveru de MU MINT cu nerusinare nu sau inchis conturile ca ar fi un hack de neoprit ....au inchisa pagina ca sa creasca uni linistiti pe cele mai bune spoturi......faptele si vorbele adminilor spun tot..........

in luna asta cea trecut la ceau muncit admini????

cei care jucati ati vazut vreo noutate in joc??sau oprit hackurile????

cei care nu jucati vi sa raspuns la vrun topic serios de catre un admin.....

la ce lucreaza admini de dureaza atat???au bagat vreo rasa noua in joc???lau facut jocu mai fain??

au facut serveru mai bun???

sau totu e doar un mare RAHAT??

dc nu se zice o data exacta.......mai fraierilor care nu aveti conturi......pe 1 ianuarie 2020 se da drumu la pagina de conturi sa puteti jucati.........

de unde atata nesimtire pe capu adminilor nu voi putea intelege.............e plina romania de TIGANI.....se pare ca sau bagat si intrun joc........sau gasit ca pot fura si dintrun joc............ :ceuameni: .

Nu cred ca adminii au intrat cu haxuri si au dat d/c. :tiphat:

Posted

nu stiu ce va tot bateti atata capul... e season 2 acelasi,adica o versiune foarte plictisitoare ,credeam ca v-ati invatat minte inca de pe perioada 97d cum se procedeaza in cazuri ca asta ,luativa adio db asta de la a mai face conturi :) si chiar daca se da drumu la pagina de conturi,cat de prost sa fii sa iti mai faci cont cand altii sunt deja full ?

Posted

nu dura mai mult de o luna sa rezolvati un muguard ...si inca se joaca cu hack...chiar ... ce vina avem noi..(cei fara conturi ) ? macar dati drumu la conturi...ca tot se joaca cu hack :| si ocupati-va daca tot spuneti...ca va ocupati :| fiti seriosi frate ... nu ne mai vrajiti ca dati drumu in cel mia scurt timp...dabea raspundeti la o plangere..dar sa faceti un muguard:|

Posted

Din cate am inteles citind toate post-urile de pe aici ... pagina de conturi este blocata ptr a-i opri pe cei cu "coduri" sa joace . Respectivii deja cred ca au enspemii de conturi si le folosesc cand vor . Daca e blocata pagina ce rezolvati , ca sincer nu inteleg logica . Daca e oprita pagina de conturi nu mai pot folosii aia hack-uri sau care e faza ? Si ce daca folosesc , noi astia fara cont ii "suportam" pe asa zisii hack-erii lu` peste , pana rezolvati treaba cu "disconnect " sau mai stiu eu ce . Asa gandesc eu ... nu stiu ce cred altii ... e parerea mea . :)

Posted

Bun ... asta stiu , dar asta ar insemna ca , dupa ce se rezolva problema ar trebui sa se dea restart la tot . Stiu ca unii ma injura dar asta reiese din ce zice acolo , ptr ca printre cei care au cont acum sunt si acei "hackeri" . Altceva mai nou ? :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...