Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MonKzor

[Rezolvat]Se7en - Limbaj

Recommended Posts

Guest MonKzor
Posted

Numele meu în joc: MonKzor

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Se7en

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/534/samp012un.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma jignit fara sa.i fac nimik

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Crsitian

Martori: -

Posted

"Ma jignit fara sa.i fac nimik" ... Eu nu cred ca nu mi-ai facut nimic. Nu te inteleg de ce te tot bagi cand grovi si ballas se bat. Daca vezi ca e o masina plina de grovi contra mea, pentru ce te bagi si tu repede in seama sa dai in mine? Mereu cand vezi un ballas dai in el ca disperatu. Incearca sa te abtii. Esti medic, ai o factiune legala, nu cred ca esti gangster. Daca vrei batai dute grove ca si asa vad ca ii ajuti. Asa ca nu mai fa plangeri aiurea. Mereu mor din cauza ta, cum sa nu ma enervez.

Guest MonKzor
Posted

"Ma jignit fara sa.i fac nimik" ... Eu nu cred ca nu mi-ai facut nimic. Nu te inteleg de ce te tot bagi cand grovi si ballas se bat. Daca vezi ca e o masina plina de grovi contra mea, pentru ce te bagi si tu repede in seama sa dai in mine? Mereu cand vezi un ballas dai in el ca disperatu. Incearca sa te abtii. Esti medic, ai o factiune legala, nu cred ca esti gangster. Daca vrei batai dute grove ca si asa vad ca ii ajuti. Asa ca nu mai fa plangeri aiurea. Mereu mor din cauza ta, cum sa nu ma enervez.

:)) eu nu cred ca m.am bagat intre voi , venisem cu injectii ;) Asteapta decizia unui admin.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...