Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest matemate

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

TACI MA CA EU AM HACK =)))))))))))))))))))!

Acuma numai esti sfant ?

kukytza la fel meritati 99 :angry1:

Plus ar trebuii si un ban pe forum pentru nesimtirea data ,uite cum cad cei din royal nu am dat eu d/c eram in trecere asa imi zicea :X:X:X:X:X:

Posted

:nanana:

pf oricum nu mai joc aici , HH-u sunt prea favorizati de admini am fost si eu la HH la inceput venea adminu pe spot la RAZIE dar imi zicea SALUT si pleca si la altii le dadea disconnect si asta doar pentru ca eram in HH ! :)

Posted

pf oricum nu mai joc aici , HH-u sunt prea favorizati de admini am fost si eu la HH la inceput venea adminu pe spot la RAZIE dar imi zicea SALUT si pleca si la altii le dadea disconnect si asta doar pentru ca eram in HH ! :)

asta nu e scuza pentru hack si chiar te rog sa numai joci :violent:

Posted

pf din pacate nu am folosit eu disconnect poate sa folosit de pe contu meu secundar si poate nu stiam :-? daca era sa folosesc eu d/c aveam mereu spot, dar cateodata stateam 1 zi si 1 noapte sa fac si eu un take !:D

Guest matemate
Posted

bolovanilor

Gunit sau ALTCINEVA cum dracu sa nu ia Ban pe caracter mare daca foloseste HACK ??? CA e GuildMasterul de la HH / sau e in HH ??????

Si el a folosit hack !!!! [speed cu sm -HHunterZ-] si tot nu a luat pe caracter cel mai mare !!

+ daca numele contului de pe care am dat D/C era Gunit atuncia lua el suspend si nu kukytza ???

Asa faci tu -ija- ??? Cam interesant ;)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417175

Sau Gunit nu a luat suspent pe BK ca plangerea a rezolvat diablo ??? si nu tu -ija- ??

Posted

Complicitate dragu meu tot 99 se da :happy1: nu imi zii mie ca nu a stiut de d/c :X:X:X:X

Urmeaza si alti respectele mele -ija-

Voi erati doar in trecere si ati gasit spotul gol :X:X:X:X

Guest matemate
Posted

Complicitate dragu meu tot 99 se da :happy1: nu imi zii mie ca nu a stiut de d/c :X:X:X:X

NU MA INTERESEAZA CA AM LUAT 99 ZILE SS

DAR ALTII CARE DAU D/C / SAU FOLOSESC HACK LA GREU DC NU IAU SUSPEND PE CHARUL MARE /??

SI DC NUMA PE SECUNDAR ???? IMI ZICI SI MIE TEROG ???

Posted

NU MA INTERESEAZA CA AM LUAT 99 ZILE SS

DAR ALTII CARE DAU D/C / SAU FOLOSESC HACK LA GREU DC NU IAU SUSPEND PE CHARUL MARE /??

SI DC NUMA PE SECUNDAR ???? IMI ZICI SI MIE TEROG ???

-ija- nu doarme

Vin si ei probabil jumate din royal :X:X:X:XX:X

Posted

Hai sa ne ca**m ca pleaca trenu. Si eu am fost HH si cand a venit ija pe spot in lot ziceai ca vine moartea. Arunca numa boxuri bokuri orice numai sa ne prinda cu elite. Dar e usor sa vorbesti aiurea , stiu!

Guest .:AleX:.
Posted

Tu te auzi ? cum sa dea cont blocat lui gunit ma ? =))) Vrei sa-i puna la colt Lancelot pe toti la rand ? Daca vrei favoritisme , castel pana la rr db si tot ce vrei dute hh =))

Guest matemate
Posted

Plus ar merita ss pentru complicitate David,BubbleGum,si o mica verificare a lui Pacifer elfa lui leahter :X:X:X:X:X:X:X:X:

HAI MA...SA DATI PE TOTATE CHARURILE PE CARE AM INTRAT VREODATA

GG voua !! Sa va Chis in FREZA

Hai sa ne ca**m ca pleaca trenu. Si eu am fost HH si cand a venit ija pe spot in lot ziceai ca vine moartea. Arunca numa boxuri bokuri orice numai sa ne prinda cu elite. Dar e usor sa vorbesti aiurea , stiu!

Si eu am fost in HH , si eu am fost in LOT , Si morfeu cum nu a luat suspend pentru ELITE ??? ca e admin ?? sau ce ??? Acolo era cu move to pick in LOT si nimeni nu a zis nimica ;) :banghead::comp2:

Posted

bolovanilor

Gunit sau ALTCINEVA cum dracu sa nu ia Ban pe caracter mare daca foloseste HACK ??? CA e GuildMasterul de la HH / sau e in HH ??????

Si el a folosit hack !!!! [speed cu sm -HHunterZ-] si tot nu a luat pe caracter cel mai mare !!

+ daca numele contului de pe care am dat D/C era Gunit atuncia lua el suspend si nu kukytza ???

Asa faci tu -ija- ??? Cam interesant ;)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417175

Sau Gunit nu a luat suspent pe BK ca plangerea a rezolvat diablo ??? si nu tu -ija- ??

panicatuleeee, ofticatuleee care esti. SPEED-ul nu e tot una cu D/C. Daca numele contului tau era GUNIT tot tu primeai suspend. Nu e greu sa verifici conturile si ip-urile de unde se joaca :)

Posted

fara suparare, fara niciun fel de flame ascuns - asta e linkmania's policy.

click me - un caz asemanator, cineva ii sparsese contul lui Tsu, a folosit 1hh si in felul asta am luat filtru pe ip (pe vremea aia aveam ip static) eu, just4fun si tsu.

cat timp te-ai logat pe contul X (de mai multe ori -> sanse mai mari) exista posibilitatea sa primesti si tu suspend/ban/filtru/etc in conditiile in care pe contul X s-au folosit hacks

solutia? proxy :)

succesuri! :)

Posted

fara suparare, fara niciun fel de flame ascuns - asta e linkmania's policy.

click me - un caz asemanator, cineva ii sparsese contul lui Tsu, a folosit 1hh si in felul asta am luat filtru pe ip (pe vremea aia aveam ip static) eu, just4fun si tsu.

cat timp te-ai logat pe contul X (de mai multe ori -> sanse mai mari) exista posibilitatea sa primesti si tu suspend/ban/filtru/etc in conditiile in care pe contul X s-au folosit hacks

solutia? proxy :)

succesuri! :)

adevarat b0gz , hai ca pana acum a fost fratemiu la pc , amvenit eu , rog sa mi se verifice daca am intrat VREODATA , dar VREODATA pe acel caracter , niciodata nu sa intrat pe acel CONT de pe ip-ul asta , nu am 2 pc-uri , acel cont a fost dat unui prieten , se poate verifica ca el foloseste RDS eu folosesc ROMTELECOM , nu am stiuti niciodata de ceeace face el , eu nu sunt nici complice , am fost chemat pe acel spot , o sa revin si cu o reevaluare cat mai curand , oricum ma voi lasa , dar pacat deacele iteme de care ar trebui sa profite altcineva !Daca era sa fiu complice , sau sa dau eu disconecturi nu imi era mare greu sa recunosc , ma lasam de joc si asa a devenit obositor si terminam discutia.Multi au luat suspend doar pe un cont secundar , nu mai zic de Mudjahid ca le-au trebuit peste 4-5 conturi blocate sal blocheze de tot!Nu va luati de admini ca nu au ei nicio vina asa a iesit la log-uri asa au banat.Le respect decizia dar totusi voi face o reevaluare si voi demonstra ca eu nu am folosit niciodata acel cont , nam intrat niciodata pe el.Va salut cu respect ! :tiphat:

Si inca ceva interesant . la altii nici in momentul de fata nu sa rezolvat un caz "vezi Magus , Adrian" , in care au fost postati acum 2 saptamani , nu ca ar folosi asa ceva , dar la mine dupa cateva ore sa rezolvat , intradevar , bananduma pe nedrept!

Posted

Inteleg ca nu contesti ca ai dat d/c ci faptul ca ai primit suspend pe alt char.

Argumentele tale nu mi se par pertinente, mai ales in conditiile in care din loguri reiese clar ordinea in care s-au logat caracterele implicate si IP-urile de pe care s-au logat. Am verificat si eu personal logurile inainte de a se da suspendul, deci consider si eu ca suspendul este corect.

Daca -ija- considera necesar sa iti raspunda la intrebari o va putea face si cu topicul inchis.

Neimplicatii si cei care au postat aberatii au fost avertizati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...