Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iNfest

Nu este corect!

Recommended Posts

Posted

Cand sa dat rr db ar fi trebuit sa incepem toti jucatorii de la 0 nu???Acum cu conturile astea cand o sa le dati drumul o sa fie deja unii full si nu mi se pare o chestie corecta din partea moderatorilor...macar de ati inchide serverul de tot pana rezolvati problema...JALNIC :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Posted

cu topicul asta nu faci decat sa le dai un pic de treaba la moderatori pentru al inchide.....chiar crezi ca ne mai ia cineva in seama...nu vezi ca inchid astai topicurile zilnic....asta este jucam asa(care o sa ma joace)macar sa speram ca cei ce joaca sa fie macar binevoitori sa ne lase sa crestem in pace....

Posted

Cand sa dat rr db ar fi trebuit sa incepem toti jucatorii de la 0 nu???Acum cu conturile astea cand o sa le dati drumul o sa fie deja unii full si nu mi se pare o chestie corecta din partea moderatorilor...macar de ati inchide serverul de tot pana rezolvati problema...JALNIC :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Nu este corect!!! Dar este corect ca unul* ca lanaya ala sa`si faca enspe mii de conturi sa ne dea d/c pe spot?... sa dea spotu la prietenii lui...

Guest ~a__lM__a~
Posted

Stati flexati, e bine ca au dat cateva rr baietii, ne va fi mai usor si noua cand ne facem cont. Ei au dat rr in tarkan si lt7, noi poate aven noroc sa dam chiar si prin k6, sa bage ei mare si sa creasca holderii pana incepem si noi :)

Posted

hai frate sa ne lase sa jucam si noi ce mama naibi sa dea dc sa se certe intre ei nu ma intereseaza daca stau on si imi da dc sii fac post si ma pish pe el vreu sa joc

am jucat pe 97d si pe db trecut fara nici o problema si acum nu pot sa joc ca nu se mai fac conturi nu e normal

Posted

Eu sunt multumit sa dau rr si in lt3, doar sa joc, se pierde senzatia aia cand stai sa sa faci preluari prin devias si etc. deja daca stai prin k6 ca robotu` numai are niciun farmec.

Guest Vision69
Posted

Ns dc va tot stresatii atata "LinkMania" nu ma e ce o fost candva !!!! La Serveru 97d lucrau toti la sv .... dc oare? ft simplu aveau nevoie de jucatori ... dar acuma ca au de atuncia jucatori ce le pasa ! Eu va zic mai bine va mutati alt undve si lasati-o balta "LinkMania"! HF GL!

Posted

Nu a intentionat nimeni sa favorizeze unii jucatori in detrimentul altora, in speta a celor care nu au apucat sa creeze un cont. A fost o solutie temporara pentru a impidica pe cat posibil pe cei care au profitat de tot felul de programe ilegale de a profita de ele si de pe alte conturi.

Pagina va reveni curand.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...