MatzZzu Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Numele meu în joc:MatzZzu Numele EXACT celui pe care îl reclam: ShapeShifter Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit?: Ma lupt cu el si fuge. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Badu
ShapeShifter Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Pai vrei sa stau sa ma omorati 2 ? Am fugit sa scap, si pana la urma tot m-ai omorat.Ce rost are plangerea ? Oo
MatzZzu Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Pai vrei sa stau sa ma omorati 2 ? Am fugit sa scap, si pana la urma tot m-ai omorat.Ce rost are plangerea ? Oo man asa am primit si eu prison:( fak toti copii de 12 ani post ca numa astia fac si crede-ma ca ma enervez si eu am 19 ani sa vadi si alti cum ii frate sa iti faca cineva post aiurea da admnini nu ne inteleg si pe noi:|
BAdu Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Alegerea lui ca fuge. Nu a fugit in spawn, nici la hp... Nu vad rostul plangerii. Nu primeste nimic. Closed