Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EcsTaZy19

wings bk lvl2 lk+12

Recommended Posts

Posted

noob !

cand ai tu oferta de 120/120 pe ele,icnearca tu sa nu le abgi la goblin atunci :bananadance2:

tocmai daia ziceam cum sa le bagi la goblin, le lasai asea si primeai 50/50 poate mai mult , dar "avari" suntem uni !

Posted

bine ai facut ca ai riscat! asta e farmecul jocului, pe db inainte de versiunea asta eram maniac de a face wings, am depasit 500 lvl 2, doar 4 lk ign hp, din care 3 le-am bagat la +13, doua au iesit, pe prima mi-am luat set ancient de mg, asa mi-am facut si setul gs lk dd dsr, cu un pants de la o inv, direct la +13, a iesit si dupa am continuat asa, am fost primul cu gs lk dsr dd partial 3 doar doua opt, asa ca asta e farmecul de a juca!

Posted

bine ai facut ca ai riscat! asta e farmecul jocului, pe db inainte de versiunea asta eram maniac de a face wings, am depasit 500 lvl 2, doar 4 lk ign hp, din care 3 le-am bagat la +13, doua au iesit, pe prima mi-am luat set ancient de mg, asa mi-am facut si setul gs lk dd dsr, cu un pants de la o inv, direct la +13, a iesit si dupa am continuat asa, am fost primul cu gs lk dsr dd partial 3 doar doua opt, asa ca asta e farmecul de a juca!

Farmec, farmec dar sa-ti pice 5 perechi cu lk intr-o singura zi? nu e farmec, e pedeapsa!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...