Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Boddom

O intrebare !

Recommended Posts

Posted

Soo din cate vad la plangeri se arunca cu pietre in cei din HH (d/c HH, HH codati etc).Nu stim decat sa aruncam vina unul pe celalalt.Domnilor admini am si eu o intrebare pentru voi: in legatura cu acest topic CLICK cum a reusit Biggles sa faca poze din moment ce preluare facuta de Gunit a fost valabila, el tinand-o sus si tare ca noi am dat pk aiurea .... ceea ce foloseste el nu e hack?sau s-a introdus in regulament ca folosirea programului de afk & auto print este permisa :tiphat:

Nu sunt genul care ii place sa se mascareasca pe forum, dar ma enerveaza la culme ca nici unul din cei care au postat nu se uita in ograda lui . ci trage cu ochiu in ograda altora :tiphat:

Posted

A fost gresita preluarea!

Argument logic:Daca ii dai pm lui Gunit si scri gunit no sa reusesti niciodata!

deci,tebuie scris nick asa cum este el

Posted

la toate intrebarile puse de gunit se vede clar cum pune mouse pe fiecare dintre ei :tiphat:

Posted

la toate intrebarile puse de gunit se vede clar cum pune mouse pe fiecare dintre ei :tiphat:

Tu te uiti in alt topic?

unde face Gunit preluare?

Ptr tine:atunci nici nu-i mai zici nick-ul!

ai pus pointer-ul pe caracter si ii zici ''ba esti?''

Guest -FerFe-
Posted

Soo din cate vad la plangeri se arunca cu pietre in cei din HH (d/c HH, HH codati etc).Nu stim decat sa aruncam vina unul pe celalalt.Domnilor admini am si eu o intrebare pentru voi: in legatura cu acest topic CLICK cum a reusit Biggles sa faca poze din moment ce preluare facuta de Gunit a fost valabila, el tinand-o sus si tare ca noi am dat pk aiurea .... ceea ce foloseste el nu e hack?sau s-a introdus in regulament ca folosirea programului de afk & auto print este permisa :tiphat:

Nu sunt genul care ii place sa se mascareasca pe forum, dar ma enerveaza la culme ca nici unul din cei care au postat nu se uita in ograda lui . ci trage cu ochiu in ograda altora :tiphat:

pai asta e adevaru nush dc incerci sal ocolesti + ca aveti majoritatea adminilor la dispozitie si faceti ce vreti pe server sunteti postati si nu luati suspend ,tineti de CS ala de cand e deschis srv numa cu programe disconnect la sw-iuciuri si smecherii eu ma voi adresa la razvan sau dragos zilele astea daca le place ce se intampla pe srv MU unde admini si HH isi fac de cap faceti-va frate srv separat voi HH + admini care va sustin(majoritatea) dativa disconect intre voi 1hh pk si ce mai vreti voi trebuie sa va suporte un srv intreg

Guest necorupt!
Posted

Nu-i ceva nou ce ziceti acolo de HH si asta este nu ai ce sa le faci frate , noi ne spunem supararea aici si ei rad pe la spate de le crapa burta .... suspect e insa faptu ca renumita guilda HH de 2 sezone de cand joc eu aproape tot timpu iau ei cs-u si ia mai lasat si pe Honey ca sa nu bata la ochii ce fac ei , dar sa fim seriosi incearca sa ne prosteasca ca pe copii gen " noi nu tinem cu HH... " si bine ca apoi o sa vina intrebarea :de ce acuzi daca nu ai dovezi ? pai o sa fac rost si de dovezi , sper ca apoi sa nu sa se speculeze ca fac vanatoare .

Guest .:AleX:.
Posted

Lancelot e fondatoru HH = cutu lu' gunit = o sa aiba csu nspea mii de saptamani (o sa mai lase Royalu o data de 2 ori si gata ) Si cand o sa fie postat G pentru ceva imediat intra Lancelot da topic closed pana la luarea unei decizii si el cauta cel mai mic motiv numa' sa nu ia ss

Majoritatea stafului sunt HH deci e HH'mania nu linkmania

Posted

demonstreazami ca folosesc fel si fel de programe, daca nu esti in stare sa demonstrezi taci din gura, au mai fost ratati ca tine care mau acuzat de 1hh sau speed sau ca sar peste groapa prin cc, lor leam demonstrat intrun filmult cat de "codat" sunt, tie ce vrei sa iti demonstrez? sau ce vrei sa iti filmez??? degetu cand apas pe print screen?

stai jos ai 2.

Posted

Lancelot e fondatoru HH = cutu lu' gunit = o sa aiba csu nspea mii de saptamani (o sa mai lase Royalu o data de 2 ori si gata ) Si cand o sa fie postat G pentru ceva imediat intra Lancelot da topic closed pana la luarea unei decizii si el cauta cel mai mic motiv numa' sa nu ia ss

gresesti amarnic. nu am de cand sa 'alimentez' conflictul mai departe. salut

Posted

Nu-i ceva nou ce ziceti acolo de HH si asta este nu ai ce sa le faci frate , noi ne spunem supararea aici si ei rad pe la spate de le crapa burta .... suspect e insa faptu ca renumita guilda HH de 2 sezone de cand joc eu aproape tot timpu iau ei cs-u si ia mai lasat si pe Honey ca sa nu bata la ochii ce fac ei , dar sa fim seriosi incearca sa ne prosteasca ca pe copii gen " noi nu tinem cu HH... " si bine ca apoi o sa vina intrebarea :de ce acuzi daca nu ai dovezi ? pai o sa fac rost si de dovezi , sper ca apoi sa nu sa se speculeze ca fac vanatoare .

Pai nici nu o sa avem ce sa le facem,decat sa tacem si sa inghitim,acum va intra probabil adminul,ne va da warn,va spune ceva de genul,aduceti dovezi,va inchide topicul si apoi vor rade de noi,exact cum ai spus mai sus!Deci degeaba faceti topicuri de genul,e server romanesc...

demonstreazami ca folosesc fel si fel de programe, daca nu esti in stare sa demonstrezi taci din gura, au mai fost ratati ca tine care mau acuzat de 1hh sau speed sau ca sar peste groapa prin cc, lor leam demonstrat intrun filmult cat de "codat" sunt, tie ce vrei sa iti demonstrez? sau ce vrei sa iti filmez??? degetu cand apas pe print screen?

stai jos ai 2.

Am tinut cu tine la postul ala cu preluarea,dar incearca sa folosesti cratima si sa scrii corect,altfel te va lua lumea in ras,un simplu sfat sper ca nu ai sa te superi,nu spun din rautate. :tiphat:

Guest -FerFe-
Posted

daca tu ma crezi ca exista o singura solutie care o vom aplica cat de curand pentru a disparea gunit de pe srv cu adminii lui bataia care va durea mai mult de cat isi pot amagina gunit si company

Posted

daca tu ma crezi ca exista o singura solutie care o vom aplica cat de curand pentru a disparea gunit de pe srv cu adminii lui bataia care va durea mai mult de cat isi pot amagina gunit si company

daca as fi in locul tau, as mai trece pe la scoala sa-nvat de-o virgula ca nu se intelege nimic din ceea ce troglodesti aici. Mai terminati tataie cu aceasta ura si rautate.

Guest .:AleX:.
Posted

Si... plangerea care ar fi?

#necorupt si :Alex: pe voi nu va prea duce capu' de fel, asa ca lasati balta forumu' ... :-j

tu vorbesti ma ? intri sa dai si tu un +1 , tu care erai in Sicily si HH erau fel si chip apoi te plangi sa intri HH si akm invers....trist

Guest AdrIaN-TM
Posted

si inca cum cu strigaturi dealea ;;) poate doar politia il mai poate salva pe gunit nici aia ;;)

Posted

preluarea e absolut corecta , nu e singura preluare de genul si eu fac in acest fel preluarile , au fost preluari care sau luat in considerare chiar daca au scris nickul gresit si nu fara majuscule cum e aici , ai fost afk suporti consecintele , suntem colegi de ally dar nu pot sa fiu de acord cu voi in aceasta situatie , in locul tau bulane m-as bucura ca nu mi-am luat pt vanatoare :tiphat:

terminati cu prostiile si cu jignirile , nu lasati jocul sa va schimbe , schimbati jocul

Guest necorupt!
Posted

Si... plangerea care ar fi?

#necorupt si :Alex: pe voi nu va prea duce capu' de fel, asa ca lasati balta forumu' ... :-j

Au inceput catelusi din HH sa latre fiindca de cele mai multe ori adevaru supara , CE NU VA E CLAR MA ? MI-AM SPUS PAREREA !!! NU ASTEPT SA IMI DEIE CINEVA DREPTATE SAU O MEDALIE SAU MAI STIU EU CE , AM ZIS CE GANDESC DESPRE HH CA JUCATOR VECHI (nu foarte vechi) , SI MAI VRETI SI DOVEZI ?? SA VA ZIC EU SI CU DOVEZIILE CUME E , E EXACT CA LA MILITIE :"HOTU NEPRINS , NEGUSTOR CINSTIT!!"

Posted

Au inceput catelusi din HH sa latre fiindca de cele mai multe ori adevaru supara , CE NU VA E CLAR MA ? MI-AM SPUS PAREREA !!! NU ASTEPT SA IMI DEIE CINEVA DREPTATE SAU O MEDALIE SAU MAI STIU EU CE , AM ZIS CE GANDESC DESPRE HH CA JUCATOR VECHI (nu foarte vechi) , SI MAI VRETI SI DOVEZI ?? SA VA ZIC EU SI CU DOVEZIILE CUME E , E EXACT CA LA MILITIE :"HOTU NEPRINS , NEGUSTOR CINSTIT!!"

Eu sunt deranjat de faptul ca mereu generalizati, mereu etichetati jucatori dupa numele aliantei care il detin deasupra capului. Sunt o gramada de jucatori in toate aliantele cu bun simt, iar voi ii jigniti facandu-i catelusi, codati, etc. Ii dau perfecta dreptate lui ArroW din Royal care au postat urmatoarele in alt topic:

Intr-o alianta sunt 5 guilde, formate la randul lor din multi jucatori. Nu e Royal singura alianta cu jucatori postati pentru asa ceva, iar daca te uiti la banati permanent te vei convinge de acest lucru.

Doar nu vrei sa dea ss adminii la peste 100 de oameni, care majoritatea isi vad de ale lor, doar pentru ca le scrie deasupra capului alianta Royal.

Guest necorupt!
Posted

Eu sunt deranjat de faptul ca mereu generalizati, mereu etichetati jucatori dupa numele aliantei care il detin deasupra capului. Sunt o gramada de jucatori in toate aliantele cu bun simt, iar voi ii jigniti facandu-i catelusi, codati, etc. Ii dau perfecta dreptate lui ArroW din Royal care au postat urmatoarele in alt topic:

Intr-o alianta sunt 5 guilde, formate la randul lor din multi jucatori. Nu e Royal singura alianta cu jucatori postati pentru asa ceva, iar daca te uiti la banati permanent te vei convinge de acest lucru.

Doar nu vrei sa dea ss adminii la peste 100 de oameni, care majoritatea isi vad de ale lor, doar pentru ca le scrie deasupra capului alianta Royal.

mai desteptule care esti tu destept cred ca ai citit din alt topic si ai postat aici, daca nu stii problema si stii numai un sfert la ce dracu te bagi ??

Posted

Virginel necorupt, mai incet ca faci infarct, n`as vrea sa te am pe constiinta sa ti se sparga, doamne fereste, vreo artera pulmonara sa te am pe constiinta toata viata. Iesi putin afara din casa, ia o gura de aer, poate-ti revii din starea asta de irascibilitate. Nu ma astept sa intelegi ceea ce am vrut sa spun eu, n`am cum sa luminez mintea unui copchil retardat mintal, care nu stie decat sa jigneasca. Apropo ai luat BACUL ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...