Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -FerFe-

plangere impotriva guildei HH si a adminilor CARE I SUSTIN

Recommended Posts

Guest -FerFe-
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420734

Ati dat 60 unui om care s-a hotarat sa retraga niste poze in care aparea acel meet player. Daca nu ar fi aparut acel mesaj in stanga sus oare mai avea cineva ceva de comentat sau se inchidea topicul si atat. Practic ati fortat un player sa se posteze singur dandui de ales intre 60 si 70 de zile? De unde vine treaba asta. Din cate stiu eu poti posta pe cine vrei la fel cum poti si retrage ce plangere vrei, ca un pk la care nu ai poze bune sau o preluare gresita sau stationare s.a.m.d.

Consider ca daca va e asa usor sa dati un 60 pentru elite cand nici nu mai e dovada pe forum, puteti da si unuia la care se vede foarte bine ce are si ce face si unde face (-iti-).

Referitor la plangerile astea doua nu zic nimic de favoritisme neaparat dar pot sa spun ori de bataie de joc, lipsa de organizare, si nepasare din partea celor care au impartit / nu au impartit ss-uri ( moderatorii).

Ne vedem in 10 zile banuiesc Da, peste 10 zile. Totusi, ca informare, sunt doar cateva abateri pentru care poti retrage o plangere, astea sunt pk, ks, insulte si alte cateva minore. Pt bot nu se pot retrage.

1.Plangerea facuta a fost pentru limbaj nu pentru bot deci se putea retrage de unde rezulta ca a fost fortat din punctul meu de vedere sa se posteze singur.

2.unde scrie in regulament ca o plangere facuta pentru bot nu se poate retrage?

alt adevar

Posted

Haide sa-ti spun o poveste reala. Pe db-ul trecut am solutionat o plangere intre cineva din HH si cineva din Honey (am rezolvat multe dintr-astea intr-o vreme :) ) Nu dau nume. Am dat o solutie seaca, gen no suspend si gata, care evident nu a multumit pe niciunul. Plangerea era prost facuta, dar ambii doreau zeci de zile suspend pentru adversar.

In urmatoarele 5 minute dupa inchiderea topicului respectiv s-a intamplat urmatorul lucru: a) tipul din HH a facut reevaluare in care cerea suspend sustinand ca nu se mai poate, Ody este pe fata de partea Honey:

b) cel din Honey mi-a trimis un PM plin de dulceturi, in care cerea suspend pt adversar sustinand, evident, ca e pe fata ca Ody tine cu HH.

In clipa aia am dat X la browser si shut down la calculator. Povestea e adevarata.

Ceea ce vreau sa spun e ca nu favorizez pe nimeni, chiar daca din cauza nemultumirii asa ti se pare. Ai lista cu admini in sectiunea Informatii, gasesti acolo care sunt administratorii.

Din punctul meu de vedere am explicat decizia mea. Pentru detalii ma poti aborda pe privat, tu sau oricine alticineva.

P.S. Nu scrie niciunde ca plangerile pot fi retrase, asta e adevarul de fapt. Si alt adevar este ca doar unele plangeri se accepta a fi retrase pentru a veni in ajutorul vostru si a nu fi acuzati ca suntem absurzi. Dar ar fi culmea sa accept o reatragere pentru injuraturi sau hacks sau mai stiu eu ce.

Si in final warn lvl up pentru felul in care i te-ai adresat lui wolfuletz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...