Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -FerFe-

plangere impotriva guildei HH si a adminilor CARE I SUSTIN

Recommended Posts

Guest -FerFe-
Posted

deci nu se poate asaceva voi chiar va bateti joc de restu de playeri de pe linkmania? e vb de aceasta plangere http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613&pid=5954810&st=25&#entry5954810'>http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613&pid=5954810&st=25&#entry5954810

deci odyzeus tu vezi ca te contrazici singur acolo cand zici ca daca exista o diferenta mica de timp(minute) regulamentu cu poza ai duso la ora 10 dimineata + ca nu sa anuntat nimic pe global de schimbare regula si in momentu ala nu sa urmarit forumu si cica plangerea e facuta la 10 seara sa facut abia la ora aceea postu ca sa gandit la un momendat sal ierte pe -iTi- dar stiind ca nu poate patii nimic a inceput sa fie nesimntit / daca sti sa citesti odyzeus video e facut la 10:54 dimineata la o distanta mica de minute cum zici tu odyzeus si e facut pe srv-u linkmania se poate verifica prin loguri ce se doreste se poate afla unde se afla -iTi- la ora 10:54si veti vedea ca era lost7 rupea elite-u in doua + se vede tot party pe ecran chatu de pe post si cel de pe ally + mesaju srv-urului http://www.linkmania.ro suport :

http://www.youtube.com/watch?v=fzqDhEqZhVo&feature=player_embedded

favoritism HH : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418768 DubLeCriMe

tot aceiasi chestie elite si sa vazut clar in video ca folosea si i sa scos ss de 60 de zile si dupa a fost prins cu 1hh de scan : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417675 si mai sunt o gramada de posturi daca vreti le ridic si pe acelea. deci totusi chiar aproape toti admini de pe srv sunt de a lu HH ? nu exista nici unu sa sanctioneze pe ce acest -iTi- care foloseste elite si ne rade in fata la restu ca nu pateste nimic la cine trebuie sa apelam? la un moderator global al linkmaniei? sau va puteti face srv-u pentru voi domni admini voi + HH si jucati voi va dati disconnect in CS intre voi etc ca noi vad ca suntem in plus pe srv cei care nu facem parte din guilda HH

Posted

pai aici degeaba va plangeti. acolo o sa rezolve cazul un moderator global. sau si ei ne favorizeaza? :lol:

acolo nu faci plangeri legate de joc ,ci doar strict pe forum warn,banuri alea alea.

Posted

se vede foarte frumos in loguri pe ce coordonate si unde se afla, nu crek e nevoie de print ca sa se demonstreze ca era pe linkmania, pur si simplu treaba asta o poti face usor cu photoshop cs5.se vede destul de clar ca e pe link, nu oriunde sunt spoturile alea, nu oriunde sunt playeri cu numele care se vad la party . :tiphat:

Guest smiley_real92
Posted

Daca era altcineva imediat se verifica tot de la ora de la care a intrat pana cand a iesit,dar ptr. el nu sunt destule dovezi? meclisti ma..sunteti niste meclisti , impartialitate frate, ati auzit de asa ceva? Jucati mai baieti mu ca doar aveti toate sansele sa fiti tratati toti lafel(not).

Posted

De unde rezulta ca filmuletul e facut la ora 10:54?

De unde rezulta ca eu am favorizat guilda HH?

De unde rezulta ca eu il sustin sau favorizez pe iTi?

Mai posteaza doar cine a deschis topicul

Oricine altcineva va lua suspend instant

P.S. Nu are rost sa posteze la "plangeri impotriva mods" atat timp cat eu sunt globalul care se ocupa de sectiunea asta...

Posted

Faza cu plangerile ca nu s-au rezolvat aveti dreptate.

Dar unii avocati care-s pe forum -(garantat poney-ii de pe db-ul trecut) - Dc nu isi pun nick-ul la avatar? sau vorbim cu fantomele? sau vedeti cat sunteti atat de imbecili incat va e rusine sa puneti nick-ul?

P.S. Biggles cum posti sa spui ca daca vine unu cu preluare si in loc de Biggles iti zice biggles....nu-i bun nick-ul???? pai tu esti batut in cap ma?

De-ti zicea *Ionie afk?* atunci aveai dreptate.....

Ap cu HH si relatiile cu adminii Asta ce D-zo de faza ii? : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420443 Aaaaa am uitat ,,,va e ciuda ca sunteti prosti in joc si luati ss........Voi mai bine dati vina pe admini si pe adversari decat sa va uitati la voi....cat de batuti in cap puteti fi (NU VORBESC DE TOTI.........VORBESC DE VIP-URILE DE PE FORUM)

10 zile pauza

Guest -FerFe-
Posted

De unde rezulta ca filmuletul e facut la ora 10:54?

De unde rezulta ca eu am favorizat guilda HH?

De unde rezulta ca eu il sustin sau favorizez pe iTi?

Mai posteaza doar cine a deschis topicul

Oricine altcineva va lua suspend instant

P.S. Nu are rost sa posteze la "plangeri impotriva mods" atat timp cat eu sunt globalul care se ocupa de sectiunea asta...

filmuletu e facut la 10:54 se vede pe discrierea filmului cauta tu te rog frumos sau pune pe cineva cu acces sa verifice ce doreste in loguri la ora aia sa vezi unde se afla cel ce a postat si cel care rupea elite-u in doua la ora respectiva printu nu sa facut ca modificarea de regulamentu sa adus la ora 10 dimineata si nu sa urmarit forumu.. pe goblal nu sa anuntat nimic fiind o sectiune de plangere importanta de unde rezulta ca favorizesti tu HH si pe -iTi- ? din plangere rezulta orice admin cu bun simnt si fara legatura HH i acorda ss la -iTi- + alte topicuri gen favoritism HH unde au raspuns alti admini pai daca tu te ocupi de sectiunea mu si nu ma pot adresa la nimeni ca se abuzeaza pe sectiunea MU unde pot apela ? eu ma gandeam la Ice Man sau alt moderator global fara implicati

Guest farfacarMG
Posted

a

+10 (zile suspend) si aici

Posted

Nu e obligatia mea sa anunt pe fiecare cand se modifica regulamentul, e obligatia voastra sa va informati. E un topic mare si lat in sectiunea asta si e pinned ca sa-l vada toata lumea. Am pus regula aia tocmai ca sa nu trebuieasca sa verific stiu eu ce in loguri de fiecare data, sa fiu convins de ora si locul filmului, de indentitatea celui care a filmat etc, pentru ca sa nu mai luati voi suspenduri care ar putea fi discutabile. Intelegi de ce e important sa respect regula aia? Daca zic acum: - "Bun, am pus regula aia, dar hai ca poate nu o cunostea, trecem cu vedere, iTi x zile suspend". Maine va veni altu care ca zice la fel: - "ups nu am citit regula noua, nu m-a anuntat nimeni dar se vede clar din film ce si cum"

Ce voi face? Voi da suspend din nou? Saracul, nu a stiut regula, trecem cu vederea....

Atunci probabil vor zice cei din guilda lui ca nu respect regulamentul si favorizez pe cel care l-a postat si guilda lui. Intotdeauna voi favoriza pe cel/cei carora nu le dau dreptate la plangeri. Daca vrei sa stii adevarul, personal ma uit rareori sa vad ce guilda apare deasupra capului celui postat sau care posteaza, dar asta nu e relevant.

Dar nu mi-ai raspuns la nici o intrebare ci m-ai pus sa verific una alta. Descrierea filmului poate oricine sa o scrie cu manuta lui, nu e neparat relevanta

Cu ce am favorizat eu persoanele/guilda de mai sus? Pune dovezi de unde sa rezulte ca am fost de partea lor in mod neregulamentar. Inca astept raspuns, nu doar afirmatii si nemultumiri

P.S. La mine apelezi daca ti se pare ca abuzeaza cineva de la MU, dar o faci cu dovezi si fara sa provoci scandaluri inutile. Nu am refuzat nimanui discutii pe nici o tema , nici pe public, nici pe privat. Iar atunci cand s-a dovedit ca adevarat am dat si sanctiuni adminilor vinovati. Dar daca nu ia suspend cine vrei tu nu inseamna neaparat ca e favorizat.

In fine, daca esti nemultumit de raspunsul meu poti apela si la unul dintre administratori....

Guest -FerFe-
Posted

Nu e obligatia mea sa anunt pe fiecare cand se modifica regulamentul, e obligatia voastra sa va informati. E un topic mare si lat in sectiunea asta si e pinned ca sa-l vada toata lumea. Am pus regula aia tocmai ca sa nu trebuieasca sa verific stiu eu ce in loguri de fiecare data, sa fiu convins de ora si locul filmului, de indentitatea celui care a filmat etc, pentru ca sa nu mai luati voi suspenduri care ar putea fi discutabile. Intelegi de ce e important sa respect regula aia? Daca zic acum: - "Bun, am pus regula aia, dar hai ca poate nu o cunostea, trecem cu vedere, iTi x zile suspend". Maine va veni altu care ca zice la fel: - "ups nu am citit regula noua, nu m-a anuntat nimeni dar se vede clar din film ce si cum"

Ce voi face? Voi da suspend din nou? Saracul, nu a stiut regula, trecem cu vederea....

Atunci probabil vor zice cei din guilda lui ca nu respect regulamentul si favorizez pe cel care l-a postat si guilda lui. Intotdeauna voi favoriza pe cel/cei carora nu le dau dreptate la plangeri. Daca vrei sa stii adevarul, personal ma uit rareori sa vad ce guilda apare deasupra capului celui postat sau care posteaza, dar asta nu e relevant.

Dar nu mi-ai raspuns la nici o intrebare ci m-ai pus sa verific una alta.

Cu ce am favorizat eu persoanele/guilda de mai sus? Pune dovezi de unde sa rezulte ca am fost de partea lor in mod neregulamentar. Inca astept raspuns, nu doar afirmatii si nemultumiri

P.S. La mine apelezi daca ti se pare ca abuzeaza cineva de la MU, dar o faci cu dovezi si fara sa provoci scandaluri inutile. Nu am refuzat nimanui discutii pe nici o tema , nici pe public, nici pe privat. Iar atunci cand s-a dovedit ca adevarat am dat si sanctiuni adminilor vinovati. Dar daca nu ia suspend cine vrei tu nu inseamna neaparat ca e favorizat.

In fine, daca esti nemultumit de raspunsul meu poti apela si la unul dintre administratori....

Mi-ai dat un raspuns la care ma asteptam gen eu (adminu am dreptate) tu jucatoru esti un fraier modificarea de reg ai aduso cu 54 de minute inainte sa fie facut video si iti zic sigur de era alt jucator postat si nu din hh avea ss poate nu toti dami click pe forum la 3 sec un anunt global trebuia anuntat fiid o parte foarte importanta la cei ce folosesc elite totu ce se vede in video rezulta ca e facut pe linkmania : chat ,party,mesaju www.linkmania.ro crezi ca noi suntem copii sa falsificam filme sa facem nush ce srv separat sa creeam caractere si toate ce sunt acolo daca era vb de asta i faceam chestia asta i faceam la Gunit nu la un anonim + ca se pot verifica loguriile unde si cand erau toate caracterele de acolo si chatu scris etc da vreau sa ma adresez la dragos sau la vrazvan daca mai activeaza

Posted

Ody mi se parea corect ,daca tot nu ati anuntat ca introduceti o regula importanta ,sa o postati pe forum dar urmand sa intre in vigoare dupa un anumit timp stabilit ca restul playerilor sa aiba timp sa se informeze ce si cum pentru ca nu toti stau si dau refresh pe forum din 5 in 5 min .Oricine putea pati la fel neavand de unde sa stie de aceasta regula.

Poate era util de anuntat in joc, voi tine minte pe viitor. - 10 zile suspend

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420734

Ati dat 60 unui om care s-a hotarat sa retraga niste poze in care aparea acel meet player. Daca nu ar fi aparut acel mesaj in stanga sus oare mai avea cineva ceva de comentat sau se inchidea topicul si atat. Practic ati fortat un player sa se posteze singur dandui de ales intre 60 si 70 de zile? De unde vine treaba asta. Din cate stiu eu poti posta pe cine vrei la fel cum poti si retrage ce plangere vrei, ca un pk la care nu ai poze bune sau o preluare gresita sau stationare s.a.m.d.

Consider ca daca va e asa usor sa dati un 60 pentru elite cand nici nu mai e dovada pe forum, puteti da si unuia la care se vede foarte bine ce are si ce face si unde face (-iti-).

Referitor la plangerile astea doua nu zic nimic de favoritisme neaparat dar pot sa spun ori de bataie de joc, lipsa de organizare, si nepasare din partea celor care au impartit / nu au impartit ss-uri ( moderatorii).

Ne vedem in 10 zile banuiesc Da, peste 10 zile. Totusi, ca informare, sunt doar cateva abateri pentru care poti retrage o plangere, astea sunt pk, ks, insulte si alte cateva minore. Pt bot nu se pot retrage.

Posted

Nu am sugerat niciunde ca jucatorul (tu sau altul) e fraier mai ales ca pentru el (jucatorul) sunt acum pe forum desi sunt la munca si ar trebui in teorie sa fac altceva...

Nu am spus nici ca filmul e fals, desi unii dintre voi (nu tu, vorbesc la modul general) au falsificat destule si eu am vazut destule de genul. Poate ca filmul e real, poate ca nu e nimic fals la el, ba e facut chiar pe linkmania. Pot accepta usor asta, dar nu asta e problema in discutie, sau motivul pentru care nu am dat suspend . Nu am dat suspend pentru ca am considerat ca filmuletul nu este regulamentar. Nu ma priveste daca cel care l-a postat a citit sau nu regulamentul. Asta e motivarea solutiei din plangere, daca o intelegi bine, daca nu, iar bine, alta nu pot sa iti dau pentru ca nu am. Nu am putut sa ignor o regula pentru ca ar fi trebuit sa o ignor si pe viitor in situatii similare, ceea ce nu e de dorit. Iti garantez ca ai fi primit acelasi raspuns de la mine indiferent de cine era jucatorul postat.

Daca e pana acolo, raspunde-mi macar la intrebarea asta daca la restul nu vrei: daca erai tu postat in plangerea aia, ce-ai fi zis daca ai fi luat suspend intr-o plangere neregulamentar facuta? :)

Banuiesc ca te-ai fi simtit destul de defavorizat intr-o atare situatie sau ma insel?

Posted

O sa copiez niste fragmente din regulament cu riscul sa fiu suspendat, fara sa comentez despre plangerea in cauza :

1:

Linkmania isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament dupa bunul plac, fara o notificare prealabila a utilizatorilor, acestia din urma fiind obligati sa se conformeze regulamentului si noilor actualizari.

2:

Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Suspendurile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului.

Multumim de citate, dar esti neimplicat - 10 zile

Guest Magnnum
Posted

Dar de Royal care da d/c noapte de noapte ce sa ma vb si nu iau nici un ss :angry1:

Cine stie, poate sunt favorizati si ei? Glumesc evident - 10 zile suspend ca sa nu discriminez

Guest -FerFe-
Posted

O sa copiez niste fragmente din regulament cu riscul sa fiu suspendat, fara sa comentez despre plangerea in cauza :

1:

Linkmania isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament dupa bunul plac, fara o notificare prealabila a utilizatorilor, acestia din urma fiind obligati sa se conformeze regulamentului si noilor actualizari.

2:

Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Suspendurile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului.

se putea sa nu se bage in seama un membru HH care linge la talpile lu Gunit ma sunteti rusinea srv-urului va credeti zeii pe pamant ca aveti majoritatea adminilor la dispozitie poate in curand o sa ramaneti voi cu ei si restu plecam de aci

Guest -FerFe-
Posted

Nu am sugerat niciunde ca jucatorul (tu sau altul e fraier) mai ales ca pentru el (jucatorul) sunt acum pe forum desi sunt la munca si ar trebui in teorie sa fac altceva...

Nu am spus nici ca filmul e fals, desi unii dintre voi (nu tu, vorbesc la modul general) au falsificat destule si eu am vazut destule de genul. Poate ca filmul e real, poate ca nu e nimic fals la el, ba e facut chiar pe linkmania. Pot accepta usor asta, dar nu asta e problema in discutie, sau motivul pentru care nu am dat suspend . Nu am dat suspend pentru ca am considerat ca filmuletul nu este regulamentar. Nu ma priveste daca cel care l-a postat a citit sau nu regulamentul. Asta e motivarea solutiei din plangere, daca o intelegi bine, daca nu, iar bine, alta nu pot sa iti dau pentru ca nu am. Nu am putut sa ignor o regula pentru ca ar fi trebuit sa o ignor si pe viitor in situatii similare, ceea ce nu e de dorit. Iti garantez ca ai fi primit acelasi raspuns de la mine indiferent de cine era jucatorul postat.

Daca e pana acolo, raspunde-mi macar la intrebarea asta daca la restul nu vrei: daca erai tu postat in plangerea aia, ce-ai fi zis daca ai fi luat suspend intr-o plangere neregulamentar facuta? :)

Banuiesc ca te-ai fi simtit destul de defavorizat intr-o atare situatie sau ma insel?

Nu stiu ce sa-ti mai zic odyzeus eu incep sa ma scarbesc de serveru link mu noi suntem singuri intre admini si HH daca eu eram postat pentru elite asta e era luam ss dar eu am doar un clicker care trage oricum de era din alta guilda si nu hh lua imi pun casele la pariu pe chestia asta si totusi vreau sa ma dresez la dragos sau razvan sa vad ce zic ei de tot ce se intampla in mu asta si de HH

Posted

1:

2:

se putea sa nu se bage in seama un membru HH care linge la talpile lu Gunit ma sunteti cu rusinea srv-urului va credeti zeii pe pamant ca aveti majoritatea adminilor la dispozitie poate in curand o sa ramaneti voi cu ei si restu plecam de aci

Chiar daca iau suspend nu ma intereseaza pt ca nu mai joc acest joc tocmai din cauza favoritismelor adminilor fata de un anumit player/guild.

Treaba este in felul urmator...voi adminii care va tineti tare ca nu tineti cu nici un player/guild si ziceti ca cei care incalca regulamentul,tocmai voi complicati lucrurile.

Se vede clar in filmulet ca -iti- foloseste elite?

Se vede clar ca a incalcat regulamentul.?

De ce reproduci regulamentul dupa bunul plac cand ar trebui sa fie foarte simplu...incalcare de regulament=sanctiune

Ai spus la inceput ca daca era diferenta de cateva minute intelegeai...Nici macar un admin nu cred ca da refresh din 10 in 10 minute dar mai ales un player

Ceea ce ar fi trebuit adminul care a facut schimbarea regulamentului era sa dea o data exacta de cand intra in vigoare schimbarea,prin urmare ii dau dreptate celui care a facut plangerea.

Tineti cont ca s-a gresit de ambele parti ....

Sanatate si spor la lvl :)

10 zile. Spor si tie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...