Jump to content
Debbi

Sedinte Politicieni

Recommended Posts

Posted

Duminica, 26.02.2012, ora 20:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 04.03.2012, ora 20:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Sambata, 10.03.2012, ora 18:30, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 18.03.2012, ora 18:30, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 18.03.2012, ora 18:30, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Sedinta amanata pana la ora 19:30.

Posted

Sambata, 24.03.2012, ora 18:30, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Sambata, 24.03.2012, ora 18:30, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Anulata.Am avut niste probleme cu PC-ul si nu am putut ajunge, sedinta va avea loc maine la aceasi ora:)

Posted

Luni, 02.04.2012, ora 20:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 08.04.2012, ora 14:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Sambata, 14.04.2012, ora 14:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 22.04.2012, ora 14:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 29.04.2012, ora 14:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 13.05.2012, ora 21:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 20.05.2012, ora 21:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 27.05.2012, ora 21:00, vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Miercuri, 06.06.2012,ora 21:00,vom sustine o scurta sedinta.Va rog sa fiti prezenti.Cei care nu pot ajunge sa posteze la Discutii consilieri sau sa-mi lase PM.

Posted

Miercuri, 13.06.2012,ora 21:00,vom sustine o scurta sedinta.Va rog sa fiti prezenti.Cei care nu pot ajunge sa posteze la Discutii consilieri sau sa-mi lase PM.

Posted

Duminica, 17.06.2012,ora 21:30,vom sustine o scurta sedinta.Va rog sa fiti prezenti.Cei care nu pot ajunge sa posteze la Discutii consilieri sau sa-mi lase PM.

Posted

Duminica, 24.06.2012,ora 21:30,vom sustine o scurta sedinta.Va rog sa fiti prezenti.Cei care nu pot ajunge sa posteze la Discutii consilieri sau sa-mi lase PM.

Posted

Vineri, 29.06.2012,ora 14:30,vom sustine o scurta sedinta.Va rog sa fiti prezenti.Cei care nu pot ajunge sa posteze la Discutii consilieri sau sa-mi lase PM.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...