Jump to content
Debbi

Sedinte Politicieni

Recommended Posts

Posted

Marti , 6 septembrie ora 16:00 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii.Prezenta obligatorie , cine nu poate ajunge sa posteze la discutii .

Posted

Sambata , 10 septembrie ora 12:00 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii. Prezenta obligatorie , cine nu poate ajunge sa posteze la discutii.

Posted

Marti , 04 Octombrie 2011 ora 20:00 va avea loc o sedinta pentru a va cunoaste mai bine. Sper sa fiti prezenti toti membri , cine nu poate ajunge sa posteze la discutii.

Posted

Duminica , 09 Octombrie ora 16:00 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii pentru prime si rank , rog toti membrii sa fie prezenti , cine nu poate ajunge sa posteze la discutii.

Posted

Duminica , 23 Octombrie , ora 13:00 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii , membri care nu pot fi prezenti sa posteze la discutii.

Scuze, eu nu pot...sunt la meditatii atunci:|

Posted

Duminica , 23 Octombrie , ora 13:00 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii , membri care nu pot fi prezenti sa posteze la discutii.

Scuze, eu nu pot...sunt la meditatii atunci:|

Uitate ce am scris mai sus , daca nu puteti ajunge postati la discutii.

Posted

Luni,2 Ianuarie,ora 20:00 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii .Membrii care nu pot fi prezenti sa posteze la Discutii consilieri .

Posted

Duminica,8 Ianuarie 2012,ora 12:30 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii .Membrii care nu pot fi prezenti sa posteze la Discutii consilieri .

Posted

Duminica,15 Ianuarie 2012,ora 12:30 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii .Membrii care nu pot fi prezenti sa posteze la Discutii consilieri .

Posted

Duminica,22 Ianuarie 2012,ora 12:30 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii .Membrii care nu pot fi prezenti sa posteze la Discutii consilieri .

Posted

Duminica,29 Ianuarie 2012,ora 12:30 va avea loc o sedinta in cadrul factiunii .Membrii care nu pot fi prezenti sa posteze la Discutii consilieri .

Posted

Duminica, 05.02.2012, ora 20:00 va fi prima mea sedinta in calitate de primar. Rog prezenta tuturor consilierilor, stiu ca e fixata cu o zi inainte, dar sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 12.02.2012, ora 20:00 vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Posted

Duminica, 19.02.2012, ora 20:00 vom avea urmatoarea sedinta. Rog prezenta tuturor consilierilor, sper sa faceti tot posibilul sa ajungeti. Cine nu poate ajunge, sa posteze la Discutii consilieri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...