VirusiK Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dupa cum zice descriptia topicului ....... O mica sugestie pentru acest server : In weekend .... de Vineri pana Luni , sau Sambata/Duminica , sa se faca event EXP , ( Nu stiu cat este exp serverului ) , adica sa se adauge 5-10x in plus , adica daca exp momentan este x10 in weekend va fi x15-x20 Poate se v-a adauga si x1-2-3 la Drop Rate ^.^
Konvict Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eu zic ca e bn asha cum e acum, pentru ce sa il mai mareasca? vrei sa cresti, stai on, cauta pt. vrei iteme baga invazii.
Sigmann Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 adica 1 sta on 5 zile si creste doar cat tine in 2 zile (weekend)???? sugestie proasta.... :violent: le daca ziceai sa fie mai mare exp in cursul saptamanii sa aduca mai multi playeri intelegeam, dar asa in weekend oricum e plin :tiphat:
Encoded! Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eu zic ca e bn asha cum e acum, pentru ce sa il mai mareasca? vrei sa cresti, stai on, cauta pt. vrei iteme baga invazii. +1
DaNu7zZz Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dupa cum zice descriptia topicului ....... O mica sugestie pentru acest server : In weekend .... de Vineri pana Luni , sau Sambata/Duminica , sa se faca event EXP , ( Nu stiu cat este exp serverului ) , adica sa se adauge 5-10x in plus , adica daca exp momentan este x10 in weekend va fi x15-x20 Poate se v-a adauga si x1-2-3 la Drop Rate ^.^ neh, nu sunt de acord cu aceasta sugestie. Asta ar insemna ca la fiecare sfarsit / inceput de saptamana sa pierd un spot pe care-l tin sa zicem de cateva zile. Xp-ul e bun asa cum este.
TheNight Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra
VirusiK Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra De unde sti tu ca eu in weekend sunt acasa ? e tocmai invers.
Toxicman Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 sugestia ar merge ...dar random fara a se anunta in prealabil si de 2 ori in timpul saptamanii si nu in weekend cand e full...... e parerea mea binenteles.....se poate tine sau nu cont de ea!
TheNight Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra De unde sti tu ca eu in weekend sunt acasa ? e tocmai invers. Nu stiu, sunt f sigur deoarece nmn nu se gandeste la binele celuilalt cat se gandeste la binele lui deci automat tu in weekend nu lucrezi ,nu ai scoala sau orice altceva. @in schimb suna f bine sugestia lui toxicman sa fie random
GhemotoK Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 contra,barem un event cu puncte GMO(o data pe luna) ar fi un event reusit si lume multumita. :)
al3xandru Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra De unde sti tu ca eu in weekend sunt acasa ? e tocmai invers. Nu stiu, sunt f sigur deoarece nmn nu se gandeste la binele celuilalt cat se gandeste la binele lui deci automat tu in weekend nu lucrezi ,nu ai scoala sau orice altceva. @in schimb suna f bine sugestia lui toxicman sa fie random ideea initiala e proasta multi muncesc in weekend deci vor fi dezavantajati clar..dar 1 ora de xp marit random pe zi ar fi cva..
Electricu Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra De unde sti tu ca eu in weekend sunt acasa ? e tocmai invers. Nu stiu, sunt f sigur deoarece nmn nu se gandeste la binele celuilalt cat se gandeste la binele lui deci automat tu in weekend nu lucrezi ,nu ai scoala sau orice altceva. @in schimb suna f bine sugestia lui toxicman sa fie random ideea initiala e proasta multi muncesc in weekend deci vor fi dezavantajati clar..dar 1 ora de xp marit random pe zi ar fi cva.. Pentru asta exista Balgas dar ... sa vedem daca admini sau gandit la postul cu 12 ore... macar 6 ore ar fi ok zic eu... dar mereu e asa noi propunem si ei decid :D
BFromHell Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 da baga tu exp mai mare in weekend si asa ies prea mult jucatorii de mu din casa:)))astia nu o sa mai paraseasca scaunul pc-ului
BlesMG Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 naspa sugestie....poate nu toata lumea joaca in week
Guest nuutzuu Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 e destul de bine cand e balgass facut... nu cred ca mai este nevoie de xp mai mare :)
Guest Interzisa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Buna ziua, e buna experienta asa cum e (chiar daca ma chinui de o saptamana sa dau un reset) :)) imi place ca ma chinui, unde e placerea jocului daca dai rr dupa rr? As intreba eu pe unii playeri cum se joaca mu, cum se fac anumite iteme? etc...etc .Sunt sigura ca 40% de pe server se rezuma la rr-uri si experienta, ei bine Mu`ul nu inseamna numai experienta si rr-uri. :) Niste puncte GMO ar fi bine venite.. :D
Ghenovici Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Off : Voribiti aici de 8 ore ...pana vine un admin si va taie elanu` ! :)) :readthis: "Rulz ar rulz !" On : Contra tuturor , oricum o sa ramana totu` asa ! :tiphat:
VirusiK Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 A fost doar o sugestie , discutati calmi si lejer.
Guest CeausescuPresedinte Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 contra se stieeeeeeeeeeee :nanana:
PInC Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 La ce naiba sa bage xp mai mare si asa dai rr in 2 zile in k6 pe ultimele spoturi :))
$efu_MG Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nu ne trebe xp dublu sau alte chesti de genul acesta zic eu.. Eu zic ca ar fi bine daca ar face o modalitate cum sa castigam si noi niste puncte GMO si sa ne putem cumpara potiuni seal.. si ne-ar ajunge.. Dar din cate am vazut seal se primesc doar de sarbatori.. :dontknow:
~abi~ Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 contra,din n motive.unu din ele e ca poate unii au treaba in weekend si nu pe sapt.
192.168.1.1 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 contra. la ce sa se faca exp mai mare ? ca dupa 2 luni sa incepeti ca vreti rr db ?:))
BaroSica Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 CONTRA. Daca se poate sa fie putin mai mica. Sa se lase copiii de link :)