Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Sugestie EXP

Recommended Posts

Posted

Dupa cum zice descriptia topicului .......

O mica sugestie pentru acest server :

In weekend .... de Vineri pana Luni , sau Sambata/Duminica , sa se faca event EXP , ( Nu stiu cat este exp serverului ) , adica sa se adauge 5-10x in plus , adica daca exp momentan este x10 in weekend va fi x15-x20

Poate se v-a adauga si x1-2-3 la Drop Rate ^.^

Posted

adica 1 sta on 5 zile si creste doar cat tine in 2 zile (weekend)????

sugestie proasta.... :violent:

le

daca ziceai sa fie mai mare exp in cursul saptamanii sa aduca mai multi playeri intelegeam, dar asa in weekend oricum e plin

:tiphat:

Posted

Dupa cum zice descriptia topicului .......

O mica sugestie pentru acest server :

In weekend .... de Vineri pana Luni , sau Sambata/Duminica , sa se faca event EXP , ( Nu stiu cat este exp serverului ) , adica sa se adauge 5-10x in plus , adica daca exp momentan este x10 in weekend va fi x15-x20

Poate se v-a adauga si x1-2-3 la Drop Rate ^.^

neh, nu sunt de acord cu aceasta sugestie. Asta ar insemna ca la fiecare sfarsit / inceput de saptamana sa pierd un spot pe care-l tin sa zicem de cateva zile. Xp-ul e bun asa cum este.

Posted

f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra

De unde sti tu ca eu in weekend sunt acasa ? e tocmai invers.

Posted

sugestia ar merge ...dar random fara a se anunta in prealabil si de 2 ori in timpul saptamanii si nu in weekend cand e full......

e parerea mea binenteles.....se poate tine sau nu cont de ea!

Posted

f proasta sugestia si stiu ca te-ai gandit ca in weekend esti acasa toata ziua si ar fii bn sa dai 4442447657 rr dar e bn cum e acum.Contra

Nu stiu, sunt f sigur deoarece nmn nu se gandeste la binele celuilalt cat se gandeste la binele lui deci automat tu in weekend nu lucrezi ,nu ai scoala sau orice altceva.

@in schimb suna f bine sugestia lui toxicman sa fie random

Posted

Nu stiu, sunt f sigur deoarece nmn nu se gandeste la binele celuilalt cat se gandeste la binele lui deci automat tu in weekend nu lucrezi ,nu ai scoala sau orice altceva.

ideea initiala e proasta multi muncesc in weekend deci vor fi dezavantajati clar..dar 1 ora de xp marit random pe zi ar fi cva..

Posted

ideea initiala e proasta multi muncesc in weekend deci vor fi dezavantajati clar..dar 1 ora de xp marit random pe zi ar fi cva..

Pentru asta exista Balgas dar ... sa vedem daca admini sau gandit la postul cu 12 ore... macar 6 ore ar fi ok zic eu... dar mereu e asa noi propunem si ei decid :D

Posted

e destul de bine cand e balgass facut... nu cred ca mai este nevoie de xp mai mare :)

Guest Interzisa
Posted

Buna ziua, e buna experienta asa cum e (chiar daca ma chinui de o saptamana sa dau un reset) :)) imi place ca ma chinui, unde e placerea jocului daca dai rr dupa rr? As intreba eu pe unii playeri cum se joaca mu, cum se fac anumite iteme? etc...etc .Sunt sigura ca 40% de pe server se rezuma la rr-uri si experienta, ei bine Mu`ul nu inseamna numai experienta si rr-uri. :)

Niste puncte GMO ar fi bine venite.. :D

Posted

Off : Voribiti aici de 8 ore ...pana vine un admin si va taie elanu` ! :)) :readthis: "Rulz ar rulz !"

On : Contra tuturor , oricum o sa ramana totu` asa ! :tiphat:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

contra se stieeeeeeeeeeee :nanana:

Posted

Nu ne trebe xp dublu sau alte chesti de genul acesta zic eu.. Eu zic ca ar fi bine daca ar face o modalitate cum sa castigam si noi niste puncte GMO si sa ne putem cumpara potiuni seal.. si ne-ar ajunge.. Dar din cate am vazut seal se primesc doar de sarbatori.. :dontknow:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...