ambee Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 http://www.imagebam.com/image/521390148111518 poza spot http://www.imagebam.com/image/3ab5d0148111523 poza d/c http://www.imagebam.com/image/67596a148111530 poza cu ei pe spot dupa Ce'ar mai fii de zis dragi prieteni daca nici de data asta nu se iau masuri....... :tiphat:
Guest Magnnum Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Faceti ceva cu ei ne tot da d/c vretii sa ne lasam de link? Aceasi oameni dau d/c de cateva saptamanii nici un 99, cont blocat le dati permisiunea sa ne dea d/c. Ei dau rr dupa rr noi crestem doar in tarkan pentru ca asa vor ei ?
vandsicumpar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inainte cu 1 ora luasem eu disconect kanturu 3 , de la Byks si puff , daca era sa am asa programe , si sa dau disconecturi ceea ce zici tu , probabil mash fi dus inapoi pe acel spot leash fi dat lor disconect si miash fi recuperat spotul , eu doar am fost chemat printr-un simplu post pe acest spot si tu stii asta dar vazanduma pe spot mai bagat si pe mine la inaintare , spunand ca am 280+2rr el zicandumi , foarte bun , vino !Rog sa se verifice daca am asa programe , imi merit soarta ! :tiphat: (imi cer scuze , nu imi place sa folosesc cratima ) :tiphat:
Guest Magnnum Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Pana va treziti toti au sa dea d/c toata lumea la toata lumea
ambee Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 nu esti prost... batea la ochi dak dadeai d/c inapoi acolo
vandsicumpar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 la nervii care ii aveam dupa o noapte nedormita doar cu ochii in pc , credema ca exact acolo ma duceam si dadeam ! nici eu da nici ei sa nu creasca pe spotul ala ! am zis sa se verifice si cel vinovat sa fie pedepsit !Nul cunosc pe Leather , nu ma cunoaste pe mine !Doar am fost chemat repet. :tiphat:
Guest Magnnum Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eu le ziceam la ai mei saracul kukytza a luat d/c si ca mie mila de tine acuma ei rad de mine..
Crissie Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 kukytza e nevinovat aici, am asistat cand a raspuns la post. Pana nu se va pedepsi complicitatea la d/c, se poate verifica ca sta la cateva coordonate mai incolo si asteapta pe furis, pana atunci n-o sa inceteze treaba. Nu ajunge sa fie pedepsit cel care da d/c, conturi sunt destule si o sa profite destui in continuare.
Guest matemate Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Pana va treziti toti au sa dea d/c toata lumea la toata lumea hai magnum ca tu esti cu d/c-urile :dance: :dance: :hello:
vandsicumpar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Chiar aveam nevoie de o aprobare Crissie ( Dupa cum se stie eu cu Crissie nu suntem in relatiile cele mai bune el postanduma pentru pk , nu avea niciun rost sa minta pentru mine! ) Mersi ! :tiphat:
Guest Magnnum Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eu am facut preluare acolo sa stii omul de paza a lui bili a luat somn
Guest Silphy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inainte cu 1 ora luasem eu disconect kanturu 3 , de la Byks si puff , daca era sa am asa programe , si sa dau disconecturi ceea ce zici tu , probabil mash fi dus inapoi pe acel spot leash fi dat lor disconect si miash fi recuperat spotul , eu doar am fost chemat printr-un simplu post pe acest spot si tu stii asta dar vazanduma pe spot mai bagat si pe mine la inaintare , spunand ca am 280+2rr el zicandumi , foarte bun , vino !Rog sa se verifice daca am asa programe , imi merit soarta ! :tiphat: (imi cer scuze , nu imi place sa folosesc cratima ) :tiphat: Si ce ai zis tu ca daca tot ati pierdut spotu ala hai ca avem acoperire "sa dat d/c kanturu3" undes pozele mama daca tot acuzi acuza cu dovezi. @Btw va astept la d/c si in kant3 ca tot dati tarcoale atat ^_^ @sry de post dar nu accept ca membrii guildei mele sa fie acuzati de ceva si fara dovezi.
vandsicumpar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inainte cu 1 ora luasem eu disconect kanturu 3 , de la Byks si puff , daca era sa am asa programe , si sa dau disconecturi ceea ce zici tu , probabil mash fi dus inapoi pe acel spot leash fi dat lor disconect si miash fi recuperat spotul , eu doar am fost chemat printr-un simplu post pe acest spot si tu stii asta dar vazanduma pe spot mai bagat si pe mine la inaintare , spunand ca am 280+2rr el zicandumi , foarte bun , vino !Rog sa se verifice daca am asa programe , imi merit soarta ! :tiphat: (imi cer scuze , nu imi place sa folosesc cratima ) :tiphat: Si ce ai zis tu ca daca tot ati pierdut spotu ala hai ca avem acoperire "sa dat d/c kanturu3" undes pozele mama daca tot acuzi acuza cu dovezi. @Btw va astept la d/c si in kant3 ca tot dati tarcoale atat ^_^ @sry de post dar nu accept ca membrii guildei mele sa fie acuzati de ceva si fara dovezi. nare rost sa ma intind biilionx , sa intamplat asta este , adica 5 idioti nerdormiti pica deodata , intru si in 20 sec cei doi pe spot , chiar imi pare rau ca nam facut print cu disconect , ca am intrat repede am zis poate il mai prind gol, puff luanduma si la misto cu "poate a fost vreo razie" !
Guest Silphy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inainte cu 1 ora luasem eu disconect kanturu 3 , de la Byks si puff , daca era sa am asa programe , si sa dau disconecturi ceea ce zici tu , probabil mash fi dus inapoi pe acel spot leash fi dat lor disconect si miash fi recuperat spotul , eu doar am fost chemat printr-un simplu post pe acest spot si tu stii asta dar vazanduma pe spot mai bagat si pe mine la inaintare , spunand ca am 280+2rr el zicandumi , foarte bun , vino !Rog sa se verifice daca am asa programe , imi merit soarta ! :tiphat: (imi cer scuze , nu imi place sa folosesc cratima ) :tiphat: Si ce ai zis tu ca daca tot ati pierdut spotu ala hai ca avem acoperire "sa dat d/c kanturu3" undes pozele mama daca tot acuzi acuza cu dovezi. @Btw va astept la d/c si in kant3 ca tot dati tarcoale atat ^_^ @sry de post dar nu accept ca membrii guildei mele sa fie acuzati de ceva si fara dovezi. nare rost sa ma intind biilionx , sa intamplat asta este , adica 5 idioti nerdormiti pica deodata , intru si in 20 sec cei doi pe spot , chiar imi pare rau ca nam facut print cu disconect , ca am intrat repede am zis poate il mai prind gol, puff luanduma si la misto cu "poate a fost vreo razie" ! poi ma kuky guildu vostru ala de pitici de gradina vine da d/c si pe fata inca fara nici o nerusinare si porma tot voi sunteti victime ma ? Si nici macar o poza cu d/c ceva acolo acuzati doar asa sa fie acuzat. Daca vrei sa mai vb ceva pm in game ca aici nare rost sa ne certam dejaba. Have a nice day
vandsicumpar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inainte cu 1 ora luasem eu disconect kanturu 3 , de la Byks si puff , daca era sa am asa programe , si sa dau disconecturi ceea ce zici tu , probabil mash fi dus inapoi pe acel spot leash fi dat lor disconect si miash fi recuperat spotul , eu doar am fost chemat printr-un simplu post pe acest spot si tu stii asta dar vazanduma pe spot mai bagat si pe mine la inaintare , spunand ca am 280+2rr el zicandumi , foarte bun , vino !Rog sa se verifice daca am asa programe , imi merit soarta ! :tiphat: (imi cer scuze , nu imi place sa folosesc cratima ) :tiphat: Si ce ai zis tu ca daca tot ati pierdut spotu ala hai ca avem acoperire "sa dat d/c kanturu3" undes pozele mama daca tot acuzi acuza cu dovezi. @Btw va astept la d/c si in kant3 ca tot dati tarcoale atat ^_^ @sry de post dar nu accept ca membrii guildei mele sa fie acuzati de ceva si fara dovezi. nare rost sa ma intind biilionx , sa intamplat asta este , adica 5 idioti nerdormiti pica deodata , intru si in 20 sec cei doi pe spot , chiar imi pare rau ca nam facut print cu disconect , ca am intrat repede am zis poate il mai prind gol, puff luanduma si la misto cu "poate a fost vreo razie" ! poi ma kuky guildu vostru ala de pitici de gradina vine da d/c si pe fata inca fara nici o nerusinare si porma tot voi sunteti victime ma ? Si nici macar o poza cu d/c ceva acolo acuzati doar asa sa fie acuzat. Daca vrei sa mai vb ceva pm in game ca aici nare rost sa ne certam dejaba. Have a nice day o da , nu o da , eu nus guildul biili si ma stii destul de bine ce caracter am eu pe langa multi altii !
Guest matemate Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 http://www.imagebam.com/image/521390148111518 poza spot http://www.imagebam.com/image/3ab5d0148111523 poza d/c http://www.imagebam.com/image/67596a148111530 poza cu ei pe spot dupa Ce'ar mai fii de zis dragi prieteni daca nici de data asta nu se iau masuri....... :tiphat: Daca asa este cum scrii tu aci atuncia eu[Leather] SAU kukytza dc nu suntem pe spot ? sau macar unu care tia dat d/c ???? eu numa un sm cu wing lvl1 vad care nu e in party cu voi .... DAR TU ? CE VEZI ???
nemesis113 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Hmm, eu vad cum ai schimbat acc, folosind proxy si d/c ai eliberat spotul iar apoi ai intrat pe caracteru principal. :tiphat:
Guest matemate Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Hmm, eu vad cum ai schimbat acc, folosind proxy si d/c ai eliberat spotul iar apoi ai intrat pe caracteru principal. :tiphat: :> :>
Guest Magnnum Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eu vad pe leather acolo dupa d/c asta vad si cei din royal . Nu zii mie ca era in trecere pe acolo si a gasit spotul gol mai luasem un d/c deja Nou bug kanturu 2 3 d/c
Guest matemate Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eu vad pe leather acolo dupa d/c asta vad si cei din royal . Nu zii mie ca era in trecere pe acolo si a gasit spotul gol mai luasem un d/c deja Nou bug kanturu 2 3 d/c eu am cautat party ....aveam lvl 162 cred ... :dontknow: :dontknow:
Guest Magnnum Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ce nevinovatii sunteti sfintii chiar :))))
Guest matemate Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ce nevinovatii sunteti sfintii chiar :)))) ce dracu hai cu nefondata contra mine si kukytza ;) spor
Eagles Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ce nevinovatii sunteti sfintii chiar :)))) ce dracu hai cu nefondata contra mine si kukytza ;) spor tu cine esti ? Ca nu te acuza nimeni.. Cumva Lether ala sau cum dracu ii zice .. Va bateti joc de cei care stau on cu d.c vostru De la hh nu am primit nici un d/c de la royal vreo 5 si tot voi faceti plangere ca admini tin cu hh. Pe langa tupeu aveti si nesimtire
Guest ToTo-Riina Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Iara vorbiti prea mult fara sens ;) BINE A SPUS PRUTUS . CITEZ " Ar trebui unul din playeri sa faca un topic la Bug`s report S2 sa psuna ca in kanturu2 , kanturu3 iei d/c " =)))