Fabian Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n Numele EXACT celui pe care îl reclam: raNk Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la kill si eu cu se7en il vad pe raNk si mergem dupa el ,dupa mai vin si cativa rifa dupa el ,tragem la greu in prostie dupa el ,cand ramane cu 5hp fuge se baga esc si isi provoaca crash El imi tot dadea /w ca ma oftic ca nu il prind cand face non fp si ca moare de ras ,daca vreti pun si poza la asta Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: EricK ,Se7en si mai multi sfr
Fabian Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Poti dovedii ca e crash provocat? :S :huh: Tocmai atunci stai 20 sec afk si dupa iei crash :( Tocmai atunci ,cand ai 5 hp ,in rest cand eu aveam 5hp nu luai crash :blink: Termina ... esti penibil
Guest raNk. Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 De obicei cand iei crash caracterul iti ramane cateva secunde :) Crezi ca-mi dau crash sa nu ma omori tu? ce aveam de pierdut?
Fabian Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Ce aveai de pierdut ? Vroiai sa ma "oftici" pe mine ca fugi si faci non fp sa te amuzi tu Nu mai posta ca facem spam ,sa vedem ce zice un admin
Perpripiu Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 raNk - primeste prison pentru crash provocat. Fara Antecedente.