Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

miTzaH

Caractere imbalanced

Recommended Posts

Posted

O sa spun totul cat mai pe scurt

Elf cu 2 reseturi 5500 energy da buf

Bk non reset lvl aprox 300, aripi lvl2 +0 , fara pendant de dmg , arma crescent axe +0 luck 2% lvl/20 => 4500 dmg - stats 500str 500agi 500 ene

MG 1 reset level 386 , aripi lvl2 +13+luck , set +luck(5% critical/ item ?) , arma kundun +9+lk+lvl/20+12add(98%) , pendant 2% => 4700 dmg - stats 500 str 1500 agi 3500+ ene

Chiar asa de putin conteaza buful pentru wizardry ?

Am pus pe MG rune blade +0+skill non exc de pe jos si dadeam aproape acelasi dmg ca si pe energy

Nu este deloc bine setat :)

Posted

Nu inteleg ce ai descoperit ... se stie de mult ca buff-ul afecteaza mai mult bk-ul si la fel , tot de mult , se stie ca bk-ul are dmg-ul mai mare oricum decat sm/mg ... . Acum , daca-mi permiti o intrebare , cu ce e diferita treaba asta fata de db-urile vechi ?

Posted

nu am de unde sa stiu cu ce este diferit fata de DB trecut pentru ca joc pentru prima oara.

se poate face oricand o echilibrare intre rase , poate chiar o modificare a bufului

Posted

spoturile sunt cum sunt, cu mg/sm poti tine orice spot => cresti usor si repede singur dupa cateva rr, in schimb cu bk nu poti tine orice spot chiar daca ai n reseturi => cresti mai greu singur

Guest DeCe5zile
Posted

asta e cam aceeasi duma pe care o zic toti....dar tot BK e in top din cate vedem..2 bk in top :)

sa se vada diferenta ar trebui sm 8rr bk 5 rr sau cum..niciodata...sau 8rr -> 1 rr ? nu prea ma pricep la MU da oricum bk rupe tot

Posted

O sa spun totul cat mai pe scurt

Elf cu 2 reseturi 5500 energy da buf

Bk non reset lvl aprox 300, aripi lvl2 +0 , fara pendant de dmg , arma crescent axe +0 luck 2% lvl/20 => 4500 dmg - stats 500str 500agi 500 ene

MG 1 reset level 386 , aripi lvl2 +13+luck , set +luck(5% critical/ item ?) , arma kundun +9+lk+lvl/20+12add(98%) , pendant 2% => 4700 dmg - stats 500 str 1500 agi 3500+ ene

Chiar asa de putin conteaza buful pentru wizardry ?

Am pus pe MG rune blade +0+skill non exc de pe jos si dadeam aproape acelasi dmg ca si pe energy

Nu este deloc bine setat :)

Inca n-ai vazut ce poate dl pe str cu buff :))

Posted

sa modifici cv intr-un server dureaza f mult dar dak ar modifica macar hp-ul sm mg elf (dl are dmg destul ca sa poata face un bk,chiar si la el putin def) s-ar vedea un joc de mu mult mai echilibrat(bk face legea clar)

Guest .:AleX:.
Posted

TheNight nu poti zice ca bk face legea , poti sa ai bk full si sa nu stii cu el si te face un dl , in plus bk vs sm nu se termina duelu' niciodata :))

Posted

e si asta ceva . dar e la mintea cocosului . cand elfa da buff la bk/dl e mai mare dmg decat la mg/sm pentru ca au dmg mai mic . pe wizardy

adica tu vrei sa spui ca bk-u ala de 300 cu aripi lvl2+0 si arma praf face mai mult dmg doar cu npc decat mg-u cu 1 rr si 386 cu aripi +13 kundun pendant ?

nu are sens ce spui.

cu mg si npc fac 2500-3000

cu bk daca dai 1000 e bine

iar cu buf ajung sa aiba dmg egal

eu zic ca trebuie modificat bufu

Posted

Din pct meu de vedere , jocul este bun asa cum este . In 4 baze de date n-a deranjat pe nimeni ca buff-ul afecteaza diferit . Nu a deranjat pe nimeni la crescut si dat rr-uri multe (iar daca te uiti la hall of fame , o sa vezi multe rr-uri la toate caracterele) si pe nimeni la war , si au fost war-uri intre toate caracterele . So ... din pct meu de vedere topicul asta e un fel de hai sa ne cream o problema existential , de parca nu am avea atatea .

Posted

Se pare ca dezbatem teoria chibritului aprins .... acest topic nu isi are rostul ... si daca chiar doreai sa propui ceva trebuia sa o faci la sectiunea corecta !

Eu spun ca e bine serverul asa cum e ...

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...