BoBiTza Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Numele meu în joc:BoBiTza Numele EXACT celui pe care îl reclam: Se7eN Screenshot-uri: View post on imgur.com View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la deliver si fugeam dupa ei pana cand a intrat cosmin cu se7en in shamal cosmin conducea iar se7en sa pus afk in shamal Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):KKiD / Perpripiu / Florin/ Moses Martori: Lee0
Se7eN_96 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Adu pozele in care ne bateam amandoi si apoi m-am pus alt tab, pana atunci nu prea ai ce dovedi. Asta nu e non-fp :) Mai ales ca nu ai poze in care sa imi scada hp, iar apoi sa fiu alt tab.
BoBiTza Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Deaia scrie Cosmin care ti coleg in Ballas ca ai scapat? Plus ca nus chior nici eu nici Lee0 team fugarit pana la shamal si u teai pus afk
BAdu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Te-a cam dat de gol colegul tau. Se7eN va primi prison pt non-fp. Nu are antecedente de genul. Le: Acordat in joc.