Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wwood

Info BK

Recommended Posts

Posted

Intervin si eu cu un topic despre bk asa cum scrie si in titlu.In acest DB vreau sa ma axez putin mai mult in pvp si am hotarat sa imi fac un bk cu pvp stats ca sa zic asa. Pana acum nu am mai experimentat aceasta clasa asa mult (in pvp),iar intrebarea mea este urmatoarea: Ce inseamna a avea un bk pvp? trebuie sa insist pe vit sau pe agi? sau combinate? cum ar arata un bk la lvl 400 cu punctele de pvp bagate.Multam!

Posted

STR,AGI,VIT,ENE = 700 p. :tiphat:

Posted

Am inteles. Totusi vroiam sa va intreb, energy la bk influenteaza acel sweal sau cum se numeste pentru hp si skill dmg atat nu?

Posted

Am inteles. Totusi vroiam sa va intreb, energy la bk influenteaza acel sweal sau cum se numeste pentru hp si skill dmg atat nu?

daca vrei sweal si implicit hp mare baga vit

Posted

hmm invatati baiatul la prostii ,...deci cel mai si cel mai bine este sa te axezi pe str si vit ,agil nu tre f mult(asta dak nu reusesti sa il duci la full) si ene este skill dmg dar care este valabil si bun doar pt heal si la dmg pt mobii de pe harta(la pvp ofera un dmg f mic in schimb la crescut un dmg f mare) deci ti-as recomanda sa il duci undeva la 32k str 10k agyl 32k vit si 10k ene

Posted

eu iti recomant sa-l faci pe command <_<

prostii il inveti tu night :))

Remax si gluma lui cea buna,joc din 07 mu.

hmm invatati baiatul la prostii ,...deci cel mai si cel mai bine este sa te axezi pe str si vit ,agil nu tre f mult(asta dak nu reusesti sa il duci la full) si ene este skill dmg dar care este valabil si bun doar pt heal si la dmg pt mobii de pe harta(la pvp ofera un dmg f mic in schimb la crescut un dmg f mare) deci ti-as recomanda sa il duci undeva la 32k str 10k agyl 32k vit si 10k ene

Asa imi trecea si mie prin minte dar m-am gandit sa intreb niste playeri mai "experimentati" in clasa asta.Merci

Posted

s? sti ca nu vorbeste prosti :) dar el deja da la full :)) si tu vrei lvl 400 doar

Posted

ma intamplator nici un bk nu m-a facut pe db trecut egal la rr sau cu 2 rr mai mare ca mine (in afara de Dantic) la duel (primul duel ,deoarece dupa ma plictiseam si imi era lene sa mai dau qqq ) si cam asa aveam statusul si pe atunci deci?

si scz n-am citit pana la 400 calculate ar cam fii vreo 2100 de puncte, sper sa nu ma insel si fa un st hp ref baga vreo 600 de puncte vit cel putin si restu unde vrei si ii faci zob :>

Posted

ma intamplator nici un bk nu m-a facut pe db trecut egal la rr sau cu 2 rr mai mare ca mine (in afara de Dantic) la duel (primul duel ,deoarece dupa ma plictiseam si imi era lene sa mai dau qqq ) si cam asa aveam statusul si pe atunci deci?

si scz n-am citit pana la 400 calculate ar cam fii vreo 2100 de puncte, sper sa nu ma insel si fa un st hp ref baga vreo 600 de puncte vit cel putin si restu unde vrei si ii faci zob :>

2200 cu questuri , eu as opta pe mai mult vitality ca sa-l bati si pe dl rau

si lasa setu ref hp acasa :) ca nu ai timp sa-l faci la inceput de db pana-n lvl 400 doar daca ai un bulan extraordinar sau pierzi tot timplu sa cauti iteme pana ce , ceilalti dau rr-uri

Guest Carotella
Posted

nu ai facut cu mine ?

Posted

night numa prostii il inveti,in primul rand daca ai face cum ar zice night aia ar insemna ca si viteza de atac ti-ar fi mica(pentru ca nu ai mult agil) si skill damage ai avea tot foarte putin (pentru ene putin).cel mai bine,dupa parerea mea,str si agi le cresti cam deodata,pana pe la 1k,intre timp mai pui si ene pana pe la 500 maxim,si normal catva vit ca sa nu ai nici foarte putin hp.si dupa aia mai vezi tu cum le cresti

Posted

Treaba cu bk-ul e in felul urmator. E cel mai bun la pvp, dar cand e mare. Si mare nu ma refer la lvl 400, si aproape de full, pentru ca e server cu rr-uri.

Strength = Psyhical dmg , skill dmg (pvp + pvm) -> (cu acest status iti cresti cel mai repede dmg-ul)

Agility = Defense and defense rate (pvp + pvm), attack speed, succes rate of attack. -> (fara acest status mori repede, si dai multe "miss" in adversar, deci e esential, totodata si alti dau "miss" in tine cand ai mult agility)

Vitality = Viata propriu zisa (HP), Sweel power, -> (te ajuta sa rezisti in pvp , adiga bagi QQQ mai cu spor )

Energy = Skill dmg %, sweel power, max mana, max A.G. (stamina)

Sfat, mergi pe dmg la inceput (ene+str), apoi incearca sa le mentii echilibrat daca vrei pvp.

Posted

STR,AGI,VIT,ENE = 700 p. :tiphat:

lol, bro cum faci u 700 la toate la primu rr ?

Vreau si eu :))

la primu rr fara fructe cu quest "marlot" 2180+20 de pct la questu de lvl 2 = cu 2200

si la tine ies 2800 ... :))

Posted

str 1000

agi 500

vit 474

ene 400

Base HP:	2253

HP+forte:	3064  (forte fiind sweal)

SD:	8154

Defense rate:	1048

AG:	792

AG regen:	41

Speed:	33 (aici se mai adauga speed de la arma si speedul de la manusi)

DMG: Custom PvP: 	398	600	720 (fara arma)

Custom PvP: 	2506	2980	3386  (aici am pus kb lk lvl speed+9 add 28/Toma lk lvl speed +9 add 28/Wings +9 add 28/Pendant 2% 20/lvl)

Formula:

PvP defense rate = lvl*2+agi*0.5

PvP attack rate = lvl*3+agi*4.5

Sper ca te va ajuta ce am scris mai sus. Eu cu bk nu am jucat niciodata, dar am citit multe tutoriale :).

Posted

night numa prostii il inveti,in primul rand daca ai face cum ar zice night aia ar insemna ca si viteza de atac ti-ar fi mica(pentru ca nu ai mult agil) si skill damage ai avea tot foarte putin (pentru ene putin).cel mai bine,dupa parerea mea,str si agi le cresti cam deodata,pana pe la 1k,intre timp mai pui si ene pana pe la 500 maxim,si normal catva vit ca sa nu ai nici foarte putin hp.si dupa aia mai vezi tu cum le cresti

pt combo nu iti tre multe puncte si nici scoala multa :)) deci dmg la combo la non rr la pvp sare de 2000 cu 800 de puncte la str dak nu baga nici macar punctele care le-am spus o sa il bata si un sm ff lejer + setul ref hp care ii mai da hp +reful care ajuta impotriva adversarului il face invincibil ca apuca sa de-a qqqqq incearca si u si o sa te convingi...

@sun la primu rr aduni cele mai multe iteme exe bune care le-ai putea aduna de-a lungul jocului deoarece au pret scazut si se pune baza pe ancient f mult deci iteme ref hp gasesti la "drumul mare" mai ales ca nu tre iteme cu def mare ci cu def mic gen leather scale etc etc

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...