VeninMG Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Sa zicem ca 5 playeri au party pe un spot. Un player x pe char mic vine si da disconnect la tot party. Un player y automat preia spotu. Cred ca ar fi ok ca daca cei din party care au luat disconnect, sa poata da pk pentru a-si revendica spotul fara sa intre sub incidenta Pk pe spot, in maxim 5 minute de la d/c si daca pot prezenta : 1 poza cu spot 1 poza cu caracterul x, cu numele vizibil 3 poze in momentul dc`ului de la 3 membrii diferiti. --------------------------------- E frustrant sa vina oricine cand vrea sa`ti dea dc si sa`si bata joc de munca ta. poate nu e o solutie asta, haideti sa gasim altele mai bune.
greedy91 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Eu propun ceva si mai simplu . Cine este prins cu asemenea magarii sa primeasca suspend acc . Fara stanga dreapta , fara ca poate era asa si pe dincolo . Masuri drastice . In acest fel , acel ciumpalac care umbla cu d/c-uri poate intr-o zi face greseala si in loc sa intre cu alt cont , da d/c cu un caracter de pe contu principal si uite asa ramane ciumpalacul cu buza umflata si fara bk-ul de 36 de resteruri la care s-a chinuit in mod fraudulos atata vreme . (Atentie : bk-ul de 36 reseturi era la general , orice alt caract cu orice alt nr de reseturi poate fi in locul lui)
beckss Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 daca s-ar da ban pentru complicitate eu zic ca ar fi mai putini cei care ar umbla cu d/c-uri. :tiphat:
Sigmann Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Sa zicem ca 5 playeri au party pe un spot. Un player x pe char mic vine si da disconnect la tot party. Un player y automat preia spotu. Cred ca ar fi ok ca daca cei din party care au luat disconnect, sa poata da pk pentru a-si revendica spotul fara sa intre sub incidenta Pk pe spot, in maxim 5 minute de la d/c si daca pot prezenta : 1 poza cu spot 1 poza cu caracterul x, cu numele vizibil 3 poze in momentul dc`ului de la 3 membrii diferiti. --------------------------------- E frustrant sa vina oricine cand vrea sa`ti dea dc si sa`si bata joc de munca ta. poate nu e o solutie asta, haideti sa gasim altele mai bune. si daca cei care au preluat spotul sunt nevinovati? le dai pk degeaba? intai trebuie sa dovedesti ca au fost complici ;)
VeninMG Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 si daca cei care au preluat spotul sunt nevinovati? le dai pk degeaba? intai trebuie sa dovedesti ca au fost complici ;) nu a preluat nimeni nimic.. si daca e implicat un caracter mic care ti-a dat dc si a disparut..nu e neclar din punctul meu de vedere. nu am cerut ss`uri ci doar dreptul de a se pastra spotul la care poate ai pierdut 3-4 nopti stand on. ce zici tu aici de nevinovati is basme.
Eagles Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Royal se plimba cam des pe langa spoturile cu d/c :whistle:
ArmyBoy Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ete na, sunt care dau d/c`uri sji din plictiseala ... la asta v`atsi gandit ?
Obi-Wan Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 @ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul. @Eagles - fara flame te rog. Genul asta de comentarii nu-si au rostul. @VeninMG - mult prea complicata treaba asta iar PKul pe spot nu e o solutie buna. @All - alte idei mai aveti? E un subiect delicat si stiu cat de aiurea e sa pierzi un spot in felul asta dupa ce stai "n" zile/nopti pe el. Daca aveti vreo sugestie buna, o discutam. E un topic interesant si merita atentie.
Guest .:AleX:. Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Eu zic sa dea cont blocat tuturor celor care au avut legatura cu d/c , cel care a dat d/c pe acel cont, pe contul principal, cei care au ocupat spotul (daca este o legatura mica intre ei si cel care a a dat d/c 99 la toti ) si asa nu veti mai vedea d/c pe server :P
Sam Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Schimbata versiunea trebuie.. Sau party obligatoriu.. adica daca toti ar avea party fara probleme de ce ar mai da d/c.. sau 1hh si ce mai e..
ArmyBoy Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 @ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul. sambata la ora 14:00, daca se plimba careva cu d/c printre spoturi, crezi tu ca mai itsi recuperezi spotu? sjansele sunt foe arte mici. btw: daca tsi`ai luat d/c, tu sji party`ul tau, pui pozele pe forum iar cand un admin vede sji reiese ca s`a luat d/c pe tot spotu, te ajuta un admin (adminu de spoturi / un nou loc de munca in staff`ul linkmania) sa tsi`l recuperezi. totusji, din moment ce ai pierdut spotu, nu prea conteaza cum, e cam dificil sa`l revendici/ Schimbata versiunea trebuie.. Sau party obligatoriu.. adica daca toti ar avea party fara probleme de ce ar mai da d/c.. sau 1hh si ce mai e.. nu potsi cere party obligatoriu unui om care pazesjte un spot o sapt intreaga. ex: tu stai toata sapt on, te doare ficatu`, itsi curg ochii doar ca sa pastrezi spotu, sji vin eu joi dimineatsa pe la 10:00 cu lvl de arena sji`tsi zic, "hai bre pt ca esjti obligat" daca nu rasp. itsi fac preluare iar daca rasp. esjti obligat sa`mi dai party.:))
Guest Interzisa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 @ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul. . Buna, imi permiti sa te contrazic un pic? (e un topic de sugestie sunt pareri pro si contra) De ce sa trecem d/c-ul "din plictiseala"cu vederea? Orice program care vine in ajutorul Hacker-ului si nu este permis de Web Zen, ar trebui pedepsit! Nu? O iau altfel daca eu incalc legea (sa zicem depasesc limita de viteza in comuna/oras, din plictiseala), nu sunt pedepsita de catre politie? Daca e lege sa fie lege!! Daca e regulament sa fie regulament si sa nu ne permitem afirmatii de genu, cum poti spune "ca nu e problema daca ti-a d/c din plictiseala, ti-ai recuperat spotul si e ok", nu e ok. Incalci legea, esti tras la raspundere. Incalci regulamentu esti tras la raspundere! E efectul dupa cauza. Nu conta ca e d/c din plictiseala sau ca e d/c pentru a folosi aceste mijloace in a obtine un spot. Bulversante afirmatiile unora.. On topic: Mi se pare o sugestie perfecta din toate punctele de vedere, eu stau on noptile si ziua .. facem prin rotatie si sa vina un "destept" cu caracter de sacrificiu sa de-a d/c ? Daca eu sunt on si intru in 5 minute inapoi + aduc dovezi ca mi s-a luat spotul prin d/c, de ce sa nu imi revendic spotu? Una e sa pierzi un spot ca erai AFK (Away from keyboard) si alta prin d/c. PRO!
Konvict Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 @ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul. . Buna, imi permiti sa te contrazic un pic? (e un topic de sugestie sunt pareri pro si contra) De ce sa trecem d/c-ul "din plictiseala"cu vederea? Orice program care vine in ajutorul Hacker-ului si nu este permis de Web Zen, ar trebui pedepsit! Nu? O iau altfel daca eu incalc legea (sa zicem depasesc limita de viteza in comuna/oras, din plictiseala), nu sunt pedepsita de catre politie? Daca e lege sa fie lege!! Daca e regulament sa fie regulament si sa nu ne permitem afirmatii de genu, cum poti spune "ca nu e problema daca ti-a d/c din plictiseala, ti-ai recuperat spotul si e ok", nu e ok. Incalci legea, esti tras la raspundere. Incalci regulamentu esti tras la raspundere! E efectul dupa cauza. Nu conta ca e d/c din plictiseala sau ca e d/c pentru a folosi aceste mijloace in a obtine un spot. Bulversante afirmatiile unora.. On topic: Mi se pare o sugestie perfecta din toate punctele de vedere, eu stau on noptile si ziua .. facem prin rotatie si sa vina un "destept" cu caracter de sacrificiu sa de-a d/c ? Daca eu sunt on si intru in 5 minute inapoi + aduc dovezi ca mi s-a luat spotul prin d/c, de ce sa nu imi revendic spotu? Una e sa pierzi un spot ca erai AFK (Away from keyboard) si alta prin d/c. PRO! cand a spus ca totul este ok, sa referit la faptul ca in momentul cand ai intrat inapoi in joc ti-ai recuperat spotul si nu era nimeni pe el care sa iti spuna nu stationa/no ks..etc.. nu ca, nu sar da 99 si pentru cei care dau ss din plictiseala. cel putin asta am inteles eu. cum adica o sugestie perfecta ? omg, daca eu sunt chemat la party sa spunem in arena, si in drumul meu spre party vad un tark/spot gol. ce ar inseamna asta? ca tre sa stau 5 min sa vad cn apare si abia dupa sa spun ca este al meu?
Guest Interzisa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 @ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul. . Buna, imi permiti sa te contrazic un pic? (e un topic de sugestie sunt pareri pro si contra) De ce sa trecem d/c-ul "din plictiseala"cu vederea? Orice program care vine in ajutorul Hacker-ului si nu este permis de Web Zen, ar trebui pedepsit! Nu? O iau altfel daca eu incalc legea (sa zicem depasesc limita de viteza in comuna/oras, din plictiseala), nu sunt pedepsita de catre politie? Daca e lege sa fie lege!! Daca e regulament sa fie regulament si sa nu ne permitem afirmatii de genu, cum poti spune "ca nu e problema daca ti-a d/c din plictiseala, ti-ai recuperat spotul si e ok", nu e ok. Incalci legea, esti tras la raspundere. Incalci regulamentu esti tras la raspundere! E efectul dupa cauza. Nu conta ca e d/c din plictiseala sau ca e d/c pentru a folosi aceste mijloace in a obtine un spot. Bulversante afirmatiile unora.. On topic: Mi se pare o sugestie perfecta din toate punctele de vedere, eu stau on noptile si ziua .. facem prin rotatie si sa vina un "destept" cu caracter de sacrificiu sa de-a d/c ? Daca eu sunt on si intru in 5 minute inapoi + aduc dovezi ca mi s-a luat spotul prin d/c, de ce sa nu imi revendic spotu? Una e sa pierzi un spot ca erai AFK (Away from keyboard) si alta prin d/c. PRO! cand a spus ca totul este ok, sa referit la faptul ca in momentul cand ai intrat inapoi in joc ti-ai recuperat spotul si nu era nimeni pe el care sa iti spuna nu stationa/no ks..etc.. nu ca, nu sar da 99 si pentru cei care dau ss din plictiseala. cel putin asta am inteles eu. cum adica o sugestie perfecta ? omg, daca eu sunt chemat la party sa spunem in arena, si in drumul meu spre party vad un tark/spot gol. ce ar inseamna asta? ca tre sa stau 5 min sa vad cn apare si abia dupa sa spun ca este al meu? aaa, Obi, imi cer scuze. Mai sugestia asta ar fi o alternativa la pierderea spotului prin d/c, mie mi se pare foarte buna. Asta in cazul in care cei de pe spot au fost complici la d/c si au beneficiat in urma d/c-ului pe spot.
Konvict Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 daca se dovedeste ca au fost complici vor primi si ei 99 cum a primit si soare db trecut. asta cu, daca revin pe spot la 5 min dupa ce am luat/primit d/c este tot spotul meu nu este o sugestie de luat in calcul. mai mult complica lucrurile, d/c poti lua din mai multe motive, nu trebuie sa iti de-a cnv d/c ca sa iesi din joc. in + daca mai trece cineva pe acolo cand iei d/c o sa sari in sus,(ma refer la toti, nu doar la tn) si in sec 2 ai deja topic deschis la plangeri, si cu 20-30 de vizualizari :))