Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VeninMG

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Sa zicem ca 5 playeri au party pe un spot. Un player x pe char mic vine si da disconnect la tot party. Un player y automat preia spotu.

Cred ca ar fi ok ca daca cei din party care au luat disconnect, sa poata da pk pentru a-si revendica spotul fara sa intre sub incidenta Pk pe spot, in maxim 5 minute de la d/c si daca pot prezenta :

1 poza cu spot

1 poza cu caracterul x, cu numele vizibil

3 poze in momentul dc`ului de la 3 membrii diferiti.

---------------------------------

E frustrant sa vina oricine cand vrea sa`ti dea dc si sa`si bata joc de munca ta. poate nu e o solutie asta, haideti sa gasim altele mai bune.

Posted

Eu propun ceva si mai simplu . Cine este prins cu asemenea magarii sa primeasca suspend acc . Fara stanga dreapta , fara ca poate era asa si pe dincolo . Masuri drastice . In acest fel , acel ciumpalac care umbla cu d/c-uri poate intr-o zi face greseala si in loc sa intre cu alt cont , da d/c cu un caracter de pe contu principal si uite asa ramane ciumpalacul cu buza umflata si fara bk-ul de 36 de resteruri la care s-a chinuit in mod fraudulos atata vreme .

(Atentie : bk-ul de 36 reseturi era la general , orice alt caract cu orice alt nr de reseturi poate fi in locul lui)

Posted

Sa zicem ca 5 playeri au party pe un spot. Un player x pe char mic vine si da disconnect la tot party. Un player y automat preia spotu.

Cred ca ar fi ok ca daca cei din party care au luat disconnect, sa poata da pk pentru a-si revendica spotul fara sa intre sub incidenta Pk pe spot, in maxim 5 minute de la d/c si daca pot prezenta :

1 poza cu spot

1 poza cu caracterul x, cu numele vizibil

3 poze in momentul dc`ului de la 3 membrii diferiti.

---------------------------------

E frustrant sa vina oricine cand vrea sa`ti dea dc si sa`si bata joc de munca ta. poate nu e o solutie asta, haideti sa gasim altele mai bune.

si daca cei care au preluat spotul sunt nevinovati? le dai pk degeaba? intai trebuie sa dovedesti ca au fost complici ;)

Posted

si daca cei care au preluat spotul sunt nevinovati? le dai pk degeaba? intai trebuie sa dovedesti ca au fost complici ;)

nu a preluat nimeni nimic.. si daca e implicat un caracter mic care ti-a dat dc si a disparut..nu e neclar din punctul meu de vedere. nu am cerut ss`uri ci doar dreptul de a se pastra spotul la care poate ai pierdut 3-4 nopti stand on.

ce zici tu aici de nevinovati is basme.

Posted

@ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul.

@Eagles - fara flame te rog. Genul asta de comentarii nu-si au rostul.

@VeninMG - mult prea complicata treaba asta iar PKul pe spot nu e o solutie buna.

@All - alte idei mai aveti? E un subiect delicat si stiu cat de aiurea e sa pierzi un spot in felul asta dupa ce stai "n" zile/nopti pe el. Daca aveti vreo sugestie buna, o discutam. E un topic interesant si merita atentie.

Guest .:AleX:.
Posted

Eu zic sa dea cont blocat tuturor celor care au avut legatura cu d/c , cel care a dat d/c pe acel cont, pe contul principal, cei care au ocupat spotul (daca este o legatura mica intre ei si cel care a a dat d/c 99 la toti ) si asa nu veti mai vedea d/c pe server :P

Posted

Schimbata versiunea trebuie..

Sau party obligatoriu.. adica daca toti ar avea party fara probleme de ce ar mai da d/c.. sau 1hh si ce mai e..

Posted

@ArmyBoy - Daca dau d/c din plictiseala nu e problema. Intrii la loc si iti ie spotul.

sambata la ora 14:00, daca se plimba careva cu d/c printre spoturi, crezi tu ca mai itsi recuperezi spotu? sjansele sunt foe arte mici.

btw: daca tsi`ai luat d/c, tu sji party`ul tau, pui pozele pe forum iar cand un admin vede sji reiese ca s`a luat d/c pe tot spotu, te ajuta un admin (adminu de spoturi / un nou loc de munca in staff`ul linkmania) sa tsi`l recuperezi. totusji, din moment ce ai pierdut spotu, nu prea conteaza cum, e cam dificil sa`l revendici/

Schimbata versiunea trebuie..

Sau party obligatoriu.. adica daca toti ar avea party fara probleme de ce ar mai da d/c.. sau 1hh si ce mai e..

nu potsi cere party obligatoriu unui om care pazesjte un spot o sapt intreaga.

ex: tu stai toata sapt on, te doare ficatu`, itsi curg ochii doar ca sa pastrezi spotu, sji vin eu joi dimineatsa pe la 10:00 cu lvl de arena sji`tsi zic, "hai bre pt ca esjti obligat" daca nu rasp. itsi fac preluare iar daca rasp. esjti obligat sa`mi dai party.:))

Guest Interzisa
Posted

.

Buna, imi permiti sa te contrazic un pic? (e un topic de sugestie sunt pareri pro si contra)

De ce sa trecem d/c-ul "din plictiseala"cu vederea? Orice program care vine in ajutorul Hacker-ului si nu este permis de Web Zen, ar trebui pedepsit! Nu?

O iau altfel daca eu incalc legea (sa zicem depasesc limita de viteza in comuna/oras, din plictiseala), nu sunt pedepsita de catre politie? Daca e lege sa fie lege!! Daca e regulament sa fie regulament si sa nu ne permitem afirmatii de genu, cum poti spune "ca nu e problema daca ti-a d/c din plictiseala, ti-ai recuperat spotul si e ok", nu e ok.

Incalci legea, esti tras la raspundere. Incalci regulamentu esti tras la raspundere! E efectul dupa cauza.

Nu conta ca e d/c din plictiseala sau ca e d/c pentru a folosi aceste mijloace in a obtine un spot.

Bulversante afirmatiile unora..

On topic: Mi se pare o sugestie perfecta din toate punctele de vedere, eu stau on noptile si ziua .. facem prin rotatie si sa vina un "destept" cu caracter de sacrificiu sa de-a d/c ? Daca eu sunt on si intru in 5 minute inapoi + aduc dovezi ca mi s-a luat spotul prin d/c, de ce sa nu imi revendic spotu? Una e sa pierzi un spot ca erai AFK (Away from keyboard) si alta prin d/c.

PRO!

Posted

.

Buna, imi permiti sa te contrazic un pic? (e un topic de sugestie sunt pareri pro si contra)

De ce sa trecem d/c-ul "din plictiseala"cu vederea? Orice program care vine in ajutorul Hacker-ului si nu este permis de Web Zen, ar trebui pedepsit! Nu?

O iau altfel daca eu incalc legea (sa zicem depasesc limita de viteza in comuna/oras, din plictiseala), nu sunt pedepsita de catre politie? Daca e lege sa fie lege!! Daca e regulament sa fie regulament si sa nu ne permitem afirmatii de genu, cum poti spune "ca nu e problema daca ti-a d/c din plictiseala, ti-ai recuperat spotul si e ok", nu e ok.

Incalci legea, esti tras la raspundere. Incalci regulamentu esti tras la raspundere! E efectul dupa cauza.

Nu conta ca e d/c din plictiseala sau ca e d/c pentru a folosi aceste mijloace in a obtine un spot.

On topic: Mi se pare o sugestie perfecta din toate punctele de vedere, eu stau on noptile si ziua .. facem prin rotatie si sa vina un "destept" cu caracter de sacrificiu sa de-a d/c ? Daca eu sunt on si intru in 5 minute inapoi + aduc dovezi ca mi s-a luat spotul prin d/c, de ce sa nu imi revendic spotu? Una e sa pierzi un spot ca erai AFK (Away from keyboard) si alta prin d/c.

PRO!

cand a spus ca totul este ok, sa referit la faptul ca in momentul cand ai intrat inapoi in joc ti-ai recuperat spotul si nu era nimeni pe el care sa iti spuna nu stationa/no ks..etc.. nu ca, nu sar da 99 si pentru cei care dau ss din plictiseala. cel putin asta am inteles eu.

cum adica o sugestie perfecta ? omg, daca eu sunt chemat la party sa spunem in arena, si in drumul meu spre party vad un tark/spot gol. ce ar inseamna asta? ca tre sa stau 5 min sa vad cn apare si abia dupa sa spun ca este al meu?

Guest Interzisa
Posted

.

PRO!

cand a spus ca totul este ok, sa referit la faptul ca in momentul cand ai intrat inapoi in joc ti-ai recuperat spotul si nu era nimeni pe el care sa iti spuna nu stationa/no ks..etc.. nu ca, nu sar da 99 si pentru cei care dau ss din plictiseala. cel putin asta am inteles eu.

cum adica o sugestie perfecta ? omg, daca eu sunt chemat la party sa spunem in arena, si in drumul meu spre party vad un tark/spot gol. ce ar inseamna asta? ca tre sa stau 5 min sa vad cn apare si abia dupa sa spun ca este al meu?

aaa, Obi, imi cer scuze.

Mai sugestia asta ar fi o alternativa la pierderea spotului prin d/c, mie mi se pare foarte buna. Asta in cazul in care cei de pe spot au fost complici la d/c si au beneficiat in urma d/c-ului pe spot.

Posted

daca se dovedeste ca au fost complici vor primi si ei 99 cum a primit si soare db trecut.

asta cu, daca revin pe spot la 5 min dupa ce am luat/primit d/c este tot spotul meu nu este o sugestie de luat in calcul. mai mult complica lucrurile, d/c poti lua din mai multe motive, nu trebuie sa iti de-a cnv d/c ca sa iesi din joc. in + daca mai trece cineva pe acolo cand iei d/c o sa sari in sus,(ma refer la toti, nu doar la tn) si in sec 2 ai deja topic deschis la plangeri, si cu 20-30 de vizualizari :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...