Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sprynky

Vreau si eu un acc

Recommended Posts

Posted

dar de ce tot dati linkul acela in care ne zice adminul ca nu se mai poate crea cont.

BUN AM INTELES, INSA DE CE ALTII SE JOACA in momentul de fata MU, si altii nu?

si eu am venit de 3 sapt in romania si nimik, dar CEEA CE SE INTAMPLA CU MU LINKMANIA E PUTINA NESIMTIRE CRASA! UNII FAC LEVALE SI SE Joaca mu altii fluiera din deste! ar trebui ca adminii sa fie echidistanti...ORI JOAKA TOATA LUMEA MU, ORI NIMENI, ASA E CORECT.

VA MULTUMIM!

Posted

Eu chiar nu va inteleg de ce va omorati atat cu acele conturi . Odata si-odata o sa dea drumu . Daca nu trageti la top si doar vreti sa jucati for the fun , atunci nu vad de ce va deranjeaza ca x sau y are 10 sau 30 de rr iar daca vroiati sa jucati pentru top ... era simplu : urmareati forumul si va faceati cont cand s-a dat drumu la db .

S-a discutat in zeci de topicuri fara efect , chiar credeti ca voi sunteti cei care baga biletul castigator la 6 din 49 ? (sper ca intelegeti comparatia) :tiphat:

Guest JackAssSM
Posted

daca v-ati saturat sa mai asteptati.. intrat pe serverul asta de MU. o sa inceapa luni.. si nu vor fir probleme dastea.. primiti si VIP daca faceti nitel testing. h t t p : sunt cu capu . n e t scoateti si voi spatiile.. este foarte misto server.. cu spoturi asemanatoare la Linkmania.

permanent

Posted

dar de ce tot dati linkul acela in care ne zice adminul ca nu se mai poate crea cont.

BUN AM INTELES, INSA DE CE ALTII SE JOACA in momentul de fata MU, si altii nu?

si eu am venit de 3 sapt in romania si nimik, dar CEEA CE SE INTAMPLA CU MU LINKMANIA E PUTINA NESIMTIRE CRASA! UNII FAC LEVALE SI SE Joaca mu altii fluiera din deste! ar trebui ca adminii sa fie echidistanti...ORI JOAKA TOATA LUMEA MU, ORI NIMENI, ASA E CORECT.

VA MULTUMIM!

Omule nici eu nu am cont,dar a spus clar omu` ala ca ceva ceva e gata.Daca incepem iar cu topicuri de-asta nu ne ajuta cu nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...