Accent Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Numele meu în joc : Accent Numele EXACT celui pe care îl reclam : Saiyd Screenshot-uri : http://imageshack.us/photo/my-images/98/samp466r.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/195/samp467u.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau) : Nu stiu . Martori : RuLLeR
Sayid Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 =)))),omg 1 la mana atunci cand sa intru in magazin sa iau heal v-ati pomenit in spatele meu voi , dupa care am luat crash de la niste moduri care nu-si au rostul , dupa cand intru ruller imi zice pe privat cat timp o sa tina faza cu /q , eu i-am zis ca a fost crash toata noaptea,dupa care i-am spus sa`mi faca post chiar daca nu ma crede "asta e", in + trebuia sa postezi ieri ma accent , nu postezi dupa o zi, asta sti cum suna ? , gen : ieri mi-ai facut poza ieri trebuia sa ma postezi , deci uite asa suna : daca ne certam dupa o saptamana dupa ce-mi faci poza tu parca ma ameninti cu poza asta si ma pui pe forum dupa o saptamana,,,cam asa ar suna,urat din partea voastra, sunteti niste vanatori,nu apucam sa iesim din baza control de rutina,nici grove nici sfr nici-o factiune nu e ca voi..lasati garda mai jos nici voi daca ati fi intr-o mafie ,gang , nu var comveni sa pierdeti 15-20k mats..sa fim seriosi :-j, nu era /q ;),va aprea jucatorul x a parasit jocul (quit)/(crash),dar nu a aparut nimic ;),i-am spus lui ruller ca am luat crash el o tine-a pe a lui batman...:D p.s: si stiu ca ruller te-a pus sa`mi faci reclamatia pentru ca nu ma suporta :))))
Spark Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nu conteaza ca ti-a facut dupa o zi plangerea, bine ca nu a facut-o dupa o saptamana. Revenind la plangere nu putem sanctiona acest caz din cauza lipsei de dovezi, adica in poza nr 2 daca aparea ca a jucatorul a parasit jocul prin crash sau prin /q era mai clara situatia. Inchis.