Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TCM

D/C -Mudjahid-

Recommended Posts

Posted

http://www.2shared.com/file/SyjW_zMF/disconnect.html

Am pus o arhiva pt ca sunt foarte multe poze, daca e nevoie le fac upload si cate una.

Se observa ca cel care da d/c este mudjahid iar pe spot de fiecare data cand intram erau cei din HH, din cate imi amintesc se pedepseste si complicitatea.

LE: Stiu ca nu aveti nici o vina cei din HH si ca o sa imi sariti in cap dar va rog fara prea multe comentarii.

Posted

repede HH

cand o sa terminati cu ura asta intre guilde

:naughty: :violent: :naughty:

Imi zici si mie in ce guild a fost, si probabil este cu alt nick, Mudjahid ala? Imi zici si mie cum dupa d/c au inceput sa apara numai HH in kanturu 3?

Imi pare rau ca nu iti dau satisfactie, eu unu urasc pe nimeni, cand vad HH pe spot trec pe langa ei, nu am incercat niciodata o preluare ca mai sunt oameni pe acolo cu care am jucat pe primul DB si mi-e putin jena de nume.

Nu am ce face, asa imi fac de cateva zile si tot ei ma posteaza pentru pk pe spotul meu de drept pe care tot ei mi-au dat d/c.

Posted

O sa ai o mica surpriza TCM .

Cer sa se verifice logo ùrile + nefondata pt TCM

Eu fiind Duster...

Prietene, te-am acuzat de ceva? topicul e dedica lui Mudjahid ala si pe langa sunt niste poze cu playerii care erau pe spot cand am revenit. -ija- a specificat pe global sa punem toate pozele, probabil pentru a avea de unde sa aleaga, deci lasa surprizele pentru alta data.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417675

Mudjahid = DubLeCriMe = Mudja = -Mudjahid- toate 99 pentru hack d/c, 1hh, speed toate caractere din guilda HH

Si sa nu uitam cum au crescut unii cand altii se chinuiau.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417175&st=0&p=5889832&hl=speed&fromsearch=1&#entry5889832

Posted

O sa ai o mica surpriza TCM .

Cer sa se verifice logo ùrile + nefondata pt TCM

Eu fiind Duster...

nu ai fost tu ce-l care a dat d/c dar pt complicitate tot iti iei k ati aparut k mustele toti imediat pe spot nici 1 min nu a durat toata treba

Guest MagiczSm
Posted

:nanana: :bananadance2: :bananadance2: =)) =)) :)) :whistle:

ai ajuns cel mai josnic jucator de pe server , te compatimim ...

P.S. eu nu pricep dc mai are voie sa joace ... trebuia sa`i blocati de mult toate conturile , are deja imd 4 caractere suspendate pentru hack-uri .... :)

Posted

:nanana: :bananadance2: :bananadance2: =)) =)) :)) :whistle:

mare sclav ai ajuns , imi pare rau ca nu am avut onoarea sa te cunosc (pt ca erai si esti un anonim) ca sa ma sulgesti si pe mine

serverul linkmania are nevoie de oameni ca tine , de slugii , cand ai timp intri poti sa stai on fara party pentru mine daca vrei

Posted

inca odata baietii din HH isi bat joc de o comunitate intreaga, sper sa ia toti ceea ce merita, pentru ca la urma urmei ei baga sageata inainte... aia ia 99 si ceilalti scapa basma curata, se aleg cu cele mai bune spoturi, cresc foarte repede etc etc (se stiu ei care sunt aia care culeg toate "fructele" pioniilor de sacrificiu)

-_-

Guest The-Matrix
Posted

inca odata baietii din HH isi bat joc de o comunitate intreaga, sper sa ia toti ceea ce merita, pentru ca la urma urmei ei baga sageata inainte... aia ia 99 si ceilalti scapa basma curata, se aleg cu cele mai bune spoturi, cresc foarte repede etc etc (se stiu ei care sunt aia care culeg toate "fructele" pioniilor de sacrificiu)

-_-

pai aci ce e ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613

move to pick clar -iTi- si se ocoleste topicu doar e din HH =Lancelot

Posted

pai ti se pare normal ceea ce se intampla? vine da d.c la tot party, eu in orele astea in care am ramas fara party... sufletu level, si uite asa pierd lvl si implicit multe alte chestii, pe cand altii vin poc... baga la inaintare pe unu si ei se aleg cu spotu, stau o noapte on ca un prost ... ca sa vina un fraier sa dea d/c.... si culmea culmilor... Barosanu era pe langa spot... ce sa iti spun... prindea fluturasi (sai spui asta lu mutu ca paote te crede el)

si pe spotu doi din kant3, mama da ce repede a ajuns Gunit pe spot, wow zici ca este un profet si prevede viitorul, parca stia din insctinct ca acolo este spot gol....

Iar le permiteti celor din HH sa isi bata joc de o comunitate intreaga? ganditiva ca in momentu actual sunt peste 380 pe zii cand scrii /online si or sa fie mult mai multi daca scapam de oile negre.

Gunit esti trist rau :))) si cel mai probabil in RL o sa ajungi un nimeni -_- macar aici sa fii cineva. (asta tio spun asa ca unui prieten)

nu ai fost tu ce-l care a dat d/c dar pt complicitate tot iti iei k ati aparut k mustele toti imediat pe spot nici 1 min nu a durat toata treba

riky tu chiar mai speri ca se va face dreptate? nu vezi cata mafie este aici... deja nu mai are farmec..... sa nu uitam totusi ce a facut G db trecut si cate conturi au fost blocate din cauza lui.... in fine nevermind......

Posted

si pe spotu doi din kant3, mama da ce repede a ajuns Gunit pe spot, wow zici ca este un profet si prevede viitorul, parca stia din insctinct ca acolo este spot gol....

toru

iti explic eu cum a ajuns asa rapid a fost in SW chestie care a recunoscut-o de fata cu -ija- sper sa nu se uite sa se verifice logurile....

Gunit vine pe spot da SW ramane asa vine individu`(-Mudjahid-) da d/c ramanem 2 pe spot ... apare Sica salvatoru`.. individul mai da odata si luam toti... apoi surprize Gunit pe spot si hop e spotu lui... dar ma rog sa asteptam verdictul.

Guest The-Matrix
Posted

HH in jos HH in sus..uite de aici incepe totul: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420145

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420395&st=50

P.S: Barosane posteaza si u o poza cand iei d.c sa te dai victima ca Adrian =))

acolo sa dat disconnect la tot srv de unu care avea chef sa-si bata joc acu 2 saptamani parca erai contra HH ca au hackuri acu i lingi in cur :)) barosanu se vede clar ca asteapta dupa colt disconnect si Gunit era in sw

P.S : esti copil minor ratat si scoate de la profil 20 de ani nu mai minti lumea aci ca tu abia ai facut 16 abia ai par la rama nici buletinu nu ti lai primit si comentezi pe aci :))

Posted

Nu reiese din loguri/poze ca ar fi existat o intelegere (complicitate) intre cel care a dat d/c si cei care au aparut pe spot ulterior.

Totusi, in cazul lui gunit din loguri reiese ca a dat logout (nu a luat d/c) exact cand s-a dat d/c pe spot. Asta sugereaza ca a profitat de ceea ce s-a intamplat pt a lua spotul. Sau, cu alte cuvinte, un personaj dadea d/c pe spoturi, gunit urmareste, da logout si se alege cu spot.

CS***** 79.114.69.148 02-Sep-2011 19:19:37 disconn server #2

CS******* 79.114.69.148 02-Sep-2011 19:21:51 connect server #2

GUn***** 79.113.47.163 02-Sep-2011 19:19:37 disconn server #2

GUn***** 79.113.47.163 02-Sep-2011 19:19:41 connect server #2

GUn***** Gunit 02-Sep-2011 19:19:43 select caracter

A se observa intervalul mic de timp.

Asta mi se pare o totala lipsa de fair-play pentru care gunit ia 15 zile suspend

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...