Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest rocky8900

Limbaj de mahala

Recommended Posts

Posted

Sa inteleg ca ti-ai facut cont pe forum doar pentru a-l posta pe Old? Asa de nesimtit esti? Mai iesi dracu' din casa, aeriseste-te, ca deja esti prea imbecil.

Posted

+10-20%warn sau eventual un suspend nu cred ca ti-ar strica. Bugurile actuale cred ca minim odata a stresat pe oricine, asta nu inseamna ca gata ne postam pe capete...

Guest smiley_real92
Posted

Eu chiar nu stiu de ce a durat atat sa iti deschida cineva ochii spooK ca esti pe langa de fiecare data.Vrei sa stii de ce injura?ptr. ca daca iti spunea frumos nu iti intra nimic in capul ala gol.

ot: nu merge printu-l.

Si daca ti-as spune ca sunt implicat cum ai reactiona? Eram in party cu old, nu mai sariti voi cu gura. Cer warn up la neimplicati daca tot ati inceput. :)

Nu stric contul pe un prost ca tine ca ma apucam si eu sa injur acum ca 'in mahala'(ptr. ca chair meriti dupa ce reply ai dat).Daca eu iau warn ptr. reply asta tu ar trebui sa numai ai contul ala pe forum. :))

Ti-a zis mai sus cum si de ce despre viata ta.

#Delete la reply-uri ai timp sa dai,dar cel care in prima faza l-a facut nesimtit si imbecil pe initatorul topicului apoi flame..pauza..mda, gj. :right:

Posted

AdrIan-BK sau Magus(nu-mi pasa care dintre ei esti), daca vrei sa insulti pe cineva, invata sa scrii domle. Cum te-ai simtit cand ai picat a 2a oara la bac? :tiphat:

@hai sa lasam offtopicu' la o parte :)

On: Momentan sunt niste buguri si playeri stresanti pe server si n-ai cum sa nu te enervezi din cauza lor, asta nu insemana ca din orice fleac sa se dea ss(parerea mea).

Posted

Nu exista nici o poza

Cred ca limbajul de pe global l-am vazut doar eu si albinutza

Roky tocmai a plecat intr-o vacanta luuunga si n-a mai apucat sa isi ceara scuze de topic inutil

Lasati albinutzele in pace sa polenizeze in liniste

Lance sper ca ai dormit bine :)

Guest rocky8900
Posted

A fost o neintelegere, scuze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...