Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wwood

Accounts

Recommended Posts

Posted

Asta deja da nota de nesimtire din partea celor care administreaza serverul,nu se mai tine cont de nimic.CAND!? chiar e frumos sa se spuna in fiecare zi "suntem pe ultima 100 de metrii". Numai are rost..

Posted

nici eu nu am cont si nici eu nu mai rezist dar cica trebuie sa asteptam sa puna alt muguard si se va da drumul....:-??stiu ca este strigator la cer dar asta este....suntem obligati sa asteptam daca vrem sa ne jucam....

Posted

asta am inteles in primele saptamani....asteptam...si tot asteptam.pana cand ne trezim ca suntem incapabili ca sa mai participam la cs din cauza rr`urilor.

Posted

Sunt chiar curios daca primii vor ajunge sa faca full stats si noi o sa ramanem cu frustrarea pe forum. shame on you admins

Posted

Stati linistit, ca se va da drumul in curand. Inca 2-3 luni, pana reuseste careva sa creeze un "hack" catre baza de date, prin care sa creeze conturi:p

Asa cum se fac atatea hack-uri pentru joc, de la o zi la alta, asa se va creea si acest script... curand curand, doar sa aveti rabdare.

Posted

Stati linistit, ca se va da drumul in curand. Inca 2-3 luni, pana reuseste careva sa creeze un "hack" catre baza de date, prin care sa creeze conturi:p

Asa cum se fac atatea hack-uri pentru joc, de la o zi la alta, asa se va creea si acest script... curand curand, doar sa aveti rabdare.

script.. ? baza de date... ? :blink:

vrei sa spui ca o sa incerce cineva sa intre in servarul de la RDS ???

:pumn: :pumn:

Posted

e greu sa faci un asa script/hack...dar poti intra in baza de date de la rds si de acolo mergi mai departe si faci minuni dar e greu si putini hackeri mai sunt in libertate si nu se risca pentru un joc;)

Posted

Asta deja da nota de nesimtire din partea celor care administreaza serverul,nu se mai tine cont de nimic.CAND!? chiar e frumos sa se spuna in fiecare zi "suntem pe ultima 100 de metrii". Numai are rost..

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419973

Nu vad cine a spus ca "suntem pe ultima suta de metri".

Nu mai dati vina pe admini, ca o faceti degeaba.

In plus, stii cum este, sa comentezi si sa critici este foarte simplu, sa faci ceva in schimb (mai ales gratis, in timpul liber), ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...