Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Biggles

Biggles este codat?

Recommended Posts

Posted

Acest topic este pur informativ si am facut acest filmulet ca raspuns la acuzatiile care au venit la adresa mea ... ca as avea speed... ca as avea 1hh... ca vezi doamne sar peste groapa... etc etc.

DACA NU STITI DESPRE CE ESTE CAPABIL UN BK SA FACA NU MAI SARITI CU ACUZATII IN STANGA SI IN DREAPTA.

Rog un admin sa inchida acest topic pentru a evita flame/nesimtirea altor jucatori care habar nu au de joc.

Posted

topic facut sa te lauzi,neinteresant

iar tu esti un prost si poti sa iti dai foc -_-

@va rog sa inchideti cat mai repede pentru a se evita fleimul :))

LE: numai tu... (sau altu din hh) poate sa inceapa cu flame, am explicat destul de clar care este scopul acestui topic. eu nu inteleg de ce ai mai postat aici, cel putin daca postai puteai sa postezi cu bun simt (sau te roade invidia? -_-)

Posted

cred ca statea mai bine la diverse topicu

ontopic:

poate esti codat in timpul liber.. codurile se pot baga si se pot scoate :)

Posted

Fie intre noi vorba, cine ar fi fraierul sa se filmeze in timp ce foloseste coduri? :)) Nu-i lua in seama pe cei ce se iau de tine, daca tu stii ca esti curat, nu trebuie sa demonstrezi nimanui.

Posted

ai dreptate....ar trebui sa fii idiot sa te filmezi cand folosesti hack-uri sau mai stiu eu ce clicker....dar cum am mai spus nu se cunoaste ca ai coade

Ding ding, light bulb! :))

Posted

ai dreptate....ar trebui sa fii idiot sa te filmezi cand folosesti hack-uri sau mai stiu eu ce clicker....dar cum am mai spus nu se cunoaste ca ai coade

Nostradamus de Romania :cool2:

Posted

Fie intre noi vorba, cine ar fi fraierul sa se filmeze in timp ce foloseste coduri? :)) Nu-i lua in seama pe cei ce se iau de tine, daca tu stii ca esti curat, nu trebuie sa demonstrezi nimanui.

deja o dadeau prea mult in sefeuri, viseaza numai coduri.... pentru ca e mai usor sa arunci cu cacat in stanga si in dreapta decat sa recunosti ca esti mai slab.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...