Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest johnny113

O parere despre conturi

Recommended Posts

Guest johnny113
Posted

Salut

Ce vroiam sa zic e ca daca conturile sunt cazute serverul nu ar fi trebuit sa fie deschid pentru cei care au apucat sa-si faca conturi deoarece nu este fair-play pentru cei care asteapta . Nu ma intereseaza daca iau ban sau nu atat timp cat mi-am exprimat punctul de vedere chiar daca pe admini ii doare undeva de jucatori :) , cu toate ca cei care joaca le face jocu , si pentru tot acei hateri care o sa zica ca nu sunt platiti si asta , asta este din vina lor pentru ca foarte frumos daca ar implementa un shop pentru sealuri si astea ar scoate si eu un ban.

Toate cele bune pentru acei jucatori de treaba dupa server ( nu au mai ramas chiar asa de multi ) si in rest toate cele bune si have fun , eu ziceam ca ma apuc da din cate vad ma las balta .

Spor

Posted

RR DB sa anuntat cu o saptamana inainte. Dupa aceea conturile au ramas deschise inca 2 saptamani.

Banuiesc ca in toate aceste saptamani ai avut timp 2 minute sa intri sa iti faci un amarat de cont.

Ceea ce zici tu e aberant.

Posted

RR DB sa anuntat cu o saptamana inainte. Dupa aceea conturile au ramas deschise inca 2 saptamani.

Banuiesc ca in toate aceste saptamani ai avut timp 2 minute sa intri sa iti faci un amarat de cont.

+1 ;)

Posted

Corectie!

S-a anuntat cu o saptamana inainte si pagina de conturi a fost up pentru 3 zile,daca nu erai in tara si sigur nu aveai timp si chef sa intri sa-ti faci cont in acele 3 zile,ce faci ?

:error:

Guest sergiuchu123
Posted

Nu fi copac nemesis , poate unii sau lasat in ultimele luni de joc deoarece toti erau afk , admini nu mai intrau la razii , etc ... si cand sa dat zvonu` ca sa rr bd multi au vrut sa se reapuce , so ia din nou de la capat dar nu avem cum ...

Posted

asta este...cn se trezeste de dimi departe ajunge...sincer mie chiar imi pare rau cand vad atatia playeri care vor sa joace si sa isi faca cont si deja au pierdut o groaza de timp asteptand sa se dea drumu la pagina de conturi...dar asta este decizia adminilor nu ai ce sa le faci :tiphat:

Posted

Salut

Ce vroiam sa zic e ca daca conturile sunt cazute serverul nu ar fi trebuit sa fie deschid pentru cei care au apucat sa-si faca conturi deoarece nu este fair-play pentru cei care asteapta . Nu ma intereseaza daca iau ban sau nu atat timp cat mi-am exprimat punctul de vedere chiar daca pe admini ii doare undeva de jucatori :) , cu toate ca cei care joaca le face jocu , si pentru tot acei hateri care o sa zica ca nu sunt platiti si asta , asta este din vina lor pentru ca foarte frumos daca ar implementa un shop pentru sealuri si astea ar scoate si eu un ban.

Toate cele bune pentru acei jucatori de treaba dupa server ( nu au mai ramas chiar asa de multi ) si in rest toate cele bune si have fun , eu ziceam ca ma apuc da din cate vad ma las balta .

Spor

nu fi asa dur.....chestia sta in felul urmator....e adevarat ca s-a anuntat ca se da rr la db dar cei ce nu au facut conturi sau nu au avut timpau crezut ca o sa aiba tot timpul din lume sa isi faca conturi....nimeni nu se astepta ca o sa se intample faza cu pagina de conturi...daca erai in locul nostru acum cred ca iti rupeai parul dar cum este scris mai sus"cine se trezeste de dimineata departe ajunge"

Posted

:tiphat:

Guest OmuN3gru
Posted

posibil sa se fi anuntat cu o saptamana inainte rr db si sa fi tinut 2 saptamani sau chiar 3 saptamani pagina de creat contu deschisa si e adevarat ca cine se trezeste de dimineatza departe ajunge...

.....dar yo am o viata reala nu stau in fata monitorului la panda sa intru pentru am face un amarat de cont..... Si inca ceva.... nu din cauza jucatorilor a ajuns servaru asta asa..... Multa bafta in rezolvarea problemelor de pe servar...(nu prea vad cum dar na.... au incercat si alti pe servare unde se pot face donatii si interesu era mult mai mare sa rezolve si nu au reusit mare lucru nu stiu voi ce veti reusi.. dar na....)...BAFTAAAA BA>>>>!!!!!=))

Posted

eu mi-am facut cont pe mail rdslink.ro am asteptat o zi nu a venit totusi serveru e de rds ciudat. Am plecat in vacanta 1 sapt si cand am venit era deja mailu cu cont dar cand sa`l confirm si eu canci .... deci pot sa zic ca sunt posesor de cont dar pe jumatate ca nici sa`l confirm nu pot.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...