Cretu' Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Numele meu în joc: Cretu Numele EXACT celui pe care îl reclam: kWai Screenshot-uri: http://****.us...7/samp304a.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat,el fiind rival,si m-a jignit. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Sns Martori: Edy
Perpripiu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Model pentru a posta o plângere 1. Titlul topicului Titlul topicului va trebui s? con?in? numele persoanei acuzate cât ?i motivul pentru care o acuza?i. De exemplu, dac? dori?i s?-l reclama?i pe juc?torul Popescu pentru jigniri/injurii, titlul topicului va fi de forma: Popescu - limbaj. 2. Con?inutul topicului Con?inutul topicului va trebui s? urmeze cu exactitate modelul: Numele meu în joc: Numele EXACT celui pe care îl reclam: Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Martori: Cine nu respect? aceast? regul? va fi sanc?ionat de la warn up pân? la suspendarea dreptului de a posta pe o perioad? de timp! tot nu ai citit regulamentul, poate asa vezi... Closed + warn-up