daimon Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Clubul este facut pentru distractie,si consta in drifturi cu masini tunate la ArchAngel. Model de aplicare: Nick: Level(minim 3): Cunostinte(incepator,mediu,avansat): De ce doresti sa te alaturi clubului?: Sedintele vor fi anuntate pe forum,preferabil in weekenduri. Regulament : La sedinte nu se lasa AFK. Sa aveti un limbaj decent,atat in cadrul clubului,cat si in afara lui. Daca aveti ban mai mult de 14 zile sunteti demisi. Respectati-va colegii,pentru ca la randul vostru sa fiti respectati. Daca nu sunteti prezenti la 3 sedinte consecutiv,fara sa anuntati sunteti demisi. Daca sunteti rivali si va atacati in timpul sedintelor sunteti demisi instant. La 3 avertismente sunteti demisi. Veti castiga: Experienta,bani,noi prieteni Membrii Derrek Legenda ?-avertisment
Guest tiktak Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick: Tik Level(minim 3): 5 aproape 6 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): mediu De ce doresti sa te alaturi clubului?: Vreau sa ma implic in mai multe si pt ca sunt pasionat de masini tunate si drifturi
MrPiciu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick: MrPiciu Level(minim 3): 5 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): mediu De ce doresti sa te alaturi clubului?: vreau sa cunosc o multime de oameni si imi plac masinile (si banii :)) )... ]
daimon Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Acceptati Voi anunta sedinta cu cateva zile inainte Membrii Derrek Tik MrPiciu
sidelol Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick: Sidelol Level(minim 3): 12 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): mediu + De ce doresti sa te alaturi clubului?: Pentru ca imi plac cursele/drifturile si pentru distractie.
daimon Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Acceptat Membrii Derrek Tik MrPiciu Sidelol
Guest sherziu93 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick: sherziu93 Level(minim 3): 3 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): mediu De ce doresti sa te alaturi clubului? Pentru ca imi place enorm de mult sa conduc(si viata reala) mai ales pentru ca imi place viteza si fumul
daimon Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Astept /w in game de la tine sa vad daca esti level 3,nu te-am vazut prin joc.
DerAntichrist Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick:[uSB]Attobyte Level(minim 3):14 Cunostinte(incepator,mediu,avansat):avansat. De ce doresti sa te alaturi clubului?:+1 :D
daimon Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Acceptat Numele meu in joc este Derrek Membrii Derrek Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte
daimon Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 sherziu acceptat Membrii Derrek Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte sherziu93
Guest Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nick:axelutz Level(minim 3):6 Cunostinte(incepator,mediu,avansat):avansat De ce doresti sa te alaturi clubului?:Imi place sa fac drifturi
daimon Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Acceptat Membrii Derrek Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte sherziu93 axelutz
HEdy Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nick: HEdy Level(minim 3): 16 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): intre mediu si avansat De ce doresti sa te alaturi clubului?: pentru distractie si pentru a mai exersa
daimon Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Acceptat Membrii Derrek old_man Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte sherziu93 axelutz HEdy
wHere Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nick: wHere Level(minim 3): 15 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): mediu De ce doresti sa te alaturi clubului?: 4fun :D
daimon Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Acceptat where,sedinta o voi pune cu old_man sa avem timp amandoi. Membrii Membrii Derrek old_man Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte sherziu93 axelutz HEdy wHere
zens Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nick: zens Level(minim 3): 3 aproape 4 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): avansat De ce doresti sa te alaturi clubului?: Vreau sa imi dezvolt tehnica de condus si sa imi implinesc pasiunea pt drifturi si masini tunate
daimon Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Acceptat Membrii Derrek old_man Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte sherziu93 axelutz HEdy wHere zens
Amarok Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nick:Amarok Level(minim 3): 12 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): Avansat De ce doresti sa te alaturi clubului?: Sa va dau niste lectii cu elegy`ul :>
daimon Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Acceptat Membrii Derrek old_man Tik MrPiciu Sidelol [uSB]Attobyte sherziu93 axelutz HEdy wHere zens Amarok
Guest Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: WeNk Level(minim 3): 3 Cunostinte(incepator,mediu,avansat): Avansat De ce doresti sa te alaturi clubului? Imi place foarte mult drifting-ul.In relitate nu am ratat nici un concurs de drifting.