Tsu125 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 pacata ca dintr`o plangere facuta corect, pentru ca fiecare are dreptu sa faca o plangere se ajunge la spam de genu asta cu multi "avocatii" PS: revin cu poze de azi noapte dupa primu disconnect: http://www.imagebam.com/image/fdb556147468112 dupa al 2 lea disconnect: http://www.imagebam.com/image/138764147468354 magic, eu stiu ca nu esti prea inteligent poza cu bautura de la avatar poate imi sugereaza ca ai pierdut cativa neuroni in anii de abuz cu alcool. Stiu ca ne crezi prosti insa, daca tu ne pui 2 poze cu d/cc vine automat o intrebare: de ce in 3 zile, de cand a fost pb cu svrul voi ati luat d/c numai cand ati pierdut acel spot? Spuneti ca ati primit si voi ca si ceilalti d/c, dar cum vine aceasta coincidenta cand pierdeti spotul? Daca ati luat si in alte zile, unde sunt plangerile? P.S. a intrat doar sa dea d/c pe spotul din k3? =)) S-a plictisit si el sa musamalizeze, acum 3 zile macar a mai dat la cateva spoturi sa nu para chiar asa, dar aseara doar la un spot sa dea d/c? :)) Eu zic ca are ceva cu voi =)) Imi plac pozele astea regizate, cum este si cea a lui adrian :)) Jucati un teatru frumos, pacat ca pe link nu se da Oscar.
Electricu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Totusi nu stiu de ce va agitati asa de mult... postarea sa facut.. si trebuie un admin sa ia decizia... spamul vostru inutil nu il inteleg... va e asa de greu sa asteptati? Nu am vazut un player prins sa zica.. " Da domnule sunt vinovat!!" toti va sustineti cu nesimtire nevinovatia.. Scuza asta deja e celebra: "Cine sta nopti intregi sa dea 2 RR ca sa foloseasca ELITE si sa riste sa ia suspend?" ... raspunsu e simplu: toti care nu stiti sa va multumiti cu cate putin.. vreti multe jwl.. zen si alte chesti... parca var da de mancare acest joc.. dar asta e! Consecintele sunt bune 2 luni de pauza! :bananadance2: Traiti din hackuri si va bateti joc de cei ce joaca corect.. dar rasplata vine de la admin! In caz ca iau Warn n'am sa plang.. felicit adminul ce mi'l da.. dar sa ma ierte ca am postat in acest topic.. da mie greu sa ma abtin cand vad atata nesimtire! :tiphat:
Guest MagiczSm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Magic deci tu sa o termini ..in primul rand esti cel mai retard om d p server... ca sa ajungi sa te postezi singur...si alea sunt d/c'uri de acoperire asa k shh...stim noi ce se intampla..si nu numai noi...toti playerii inafara aliantei royal si HH (o parte din ei ) sitiu cu ce va ocupati asa k nu mai vb voi prosti... procedati k pe db trecut asa k nu te mai baga in seama degeaba P.S. magic nu te mai obosi cu falsificat pozele ...uite-te la timpi asa k rog si pt magic un ss pt fals de dovezi nu sunt dovezi false amatorule, se poate verifica , ca toti am luat d/c de pe spot doar ca eu am intrat mai rpd care e problema ? nu inteleg ?
Malamadre Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Salutare tuturor , mi se pare mie sau Admini nu prea au chef sa se uite la Topicul asta? Domnilor admini ce facem ? Ori suntem Admini ori nu mai suntem !! Ieri la Avalanche in 10 min sa dat banu , aici nu intervine nimeni?
Guest pitzy00 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 intrebarea mea este: esti implicat ? cu ce sunt eu de vina ca am intrat mai repede? El a intrat mai rpd ma =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)).......................................jalnic baiatu
VirusiK Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Salutare tuturor , mi se pare mie sau Admini nu prea au chef sa se uite la Topicul asta? Domnilor admini ce facem ? Ori suntem Admini ori nu mai suntem !! Ieri la Avalanche in 10 min sa dat banu , aici nu intervine nimeni? Eu nu va inteleg pe voi ... 3 Pagini pana acum s-a facut in topicul asta , voi macar ati observat ca nici un gm nu v-a bagat in seama sa ia vreo masura ? mai bine de 70% din topicurile facute la aceasta sectiune , toata lumea cere "log'uri" "logouri" "indigouri" ..... Daca ar sta sa verifice toate log'urile voastre , nar mai avea timp pentru viata personala .
Guest DeCe5zile Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 pai cica verifica loguri... aici chiar nu stiu ce s-a intamplat.sunt pe langa :-?? dar cand am dat eu disconect nu am avut nici o legatura...eh LASA Ca ija inca verifica loguri...:-?? verificati tata.
Guest ToTo-Riina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 pai cica verifica loguri... aici chiar nu stiu ce s-a intamplat.sunt pe langa :-?? dar cand am dat eu disconect nu am avut nici o legatura...eh LASA Ca ija inca verifica loguri...:-?? verificati tata. Tu Lanaya esti un prost/proasta de ar trebuii sa nu te mai lase nici pe forum sa mai postezi , @ domnilor admini acest user dece5zile e cont clona . @@Malamadre , aici e vb de d/c nu de un filmulet cu move to pick care e foarte simplu sa dai verdictul . Nu stii taci in banca ta , enervezi lumea degeaba . @@@VirusiK asteapta ca o sa se uite si un admin si ne luam cu toti cate un warn up :)
Guest DeCe5zile Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 hooo ma dementule...ce cont clona...nu e cont clona...am ss pe contu principal..pff.iesi acasa
PureSoul Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Tot cont clona se numeste. Domnilor moderatori, dati un verdict si aici?
born2be1 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 deci? nu intleg lasati oameni sa mute totul ? :dontknow:
-GUNIT- Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 daca nu se da ss toti asa o sa vina cu charuri mici sa dea d/c apoi iau spotul cu char mare ;)
W4rl0rd Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ce faceau moderatorii fara tine gunit.... puteai sa scrii si un simplu UP daca asta cautai pe topicu asta. Mergi si mai vaneaza prin atlans elitisti si nu te mai baga aiurea in discutii.
Crissie Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Am vorbit ieri cu Obi-wan si zicea ca asteapta ca -ija- sa verifice log-urile, deci rabdare. Stiu si moderatorii si adminii de situatie dar pana nu sunt dovezi solide n-au ce sa le faca. :)