Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crissie

Nesimtire, D/C

Recommended Posts

Posted

ce frumos era intr-o vreme mu-ul .... viata minunata pe 97 D . Eu pariez ca nu le da adminu ss, voi ce credeti? Oare chiar nu se poate la un mu guard sa opreasca hackurile??? chiar nu se poate face nimic ?

Guest ToTo-Riina
Posted

ce frumos era intr-o vreme mu-ul .... viata minunata pe 97 D . Eu pariez ca nu le da adminu ss, voi ce credeti? Oare chiar nu se poate la un mu guard sa opreasca hackurile??? chiar nu se poate face nimic ?

pai cum sa le dea ss daca nu au dovezi concrete ??

pun pariu ca sunt prieteni de-ai lor pe care ii suna cand pierd un spot ... gen lanaya si alti prieteni care nu mai joaca mu ...

poate doar pt complice sa le dea ss ...

Posted

pun pariu ca sunt prieteni de-ai lor pe care ii suna cand pierd un spot ... gen lanaya si alti prieteni care nu mai joaca mu ...

nici macar. bag mana in foc ca nu-si primeste nici unu SS. Cineva se bate cu pumni in piept ca domne ies hackurile la scan. Ale lor dc nu ies?

Guest ToTo-Riina
Posted

ies la scan hack-uri gen 1hh/autokill si speed , dar nu te gandi ca scrie mura in gura -> Iustiana a omorat un mob cu 1hh / speed :)))

ma gandesc ca se uita si ei dupa cum iei exp ... daca pe unu il vede in arena si ia exp de 30k de la fire .... logic ca are ceva ...

la d/c ce ai vrea sa iti apara in scan ?

foarte bine poti sa te duci sa ii tai cablu de net ... vrei s iti apara in scan ca iustiana a taiat cablu de la net lu Crissie ?:)

Guest ra2002radu
Posted

Vedem ce decizie se ia si de data asta, sper sa nu se ajunga sa ne intrecem in hakuri si alte chestii.

P.s. As vrea sa fie scanati si magus,jack

Posted

Vedem ce decizie se ia si de data asta, sper sa nu se ajunga sa ne intrecem in hakuri si alte chestii.

P.s. As vrea sa fie scanati si magus,jack

De curiozitate doar, pe ce baza (dovezi) ceri tu scanari?

Din cate stiu eu in regulament scrie ca o plangere se face pe baza unor dovezi... iar tu te trezesti asa din flori...

Imi cer scuze pentru implicare, dar e interesant cum se evita regulamentul

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Guest ToTo-Riina
Posted

si cam ce dovezi ai vrea sa iti puna pe forum daca tu ii dai d/c ???

dupa cum ai vazut -ija- sta toata ziua pe scan si mai adauga cate unu in topicul cu hack-uri ....

e vb de d/c aici nu de pk pe spot , ks la golden si alte chestii pentru care poti aduce dovezi concrete .

Posted

CE NESIMTITI SUNT ASTIA DIN ROYAL, DECI DACA EI PIERD SPOTUL, CHEAMA IMEDIAT O PERSOANA SA DEA D/C SI VORBEASC CU ACEA PERSOANA SA LE DEA SI LOR D/C, NU DE ALTA DA SA FACA SI EI POZA CU D/C SA PUNA PE FORUM SA SE FACA SI EI VICTIME, DAR CUM SE FACE CA APAR ASTIA CU D/C DOAR CAND PIERDETI VOI SPOTUL

NO WARN, AM DREPTATE!

Posted

si cam ce dovezi ai vrea sa iti puna pe forum daca tu ii dai d/c ???

dupa cum ai vazut -ija- sta toata ziua pe scan si mai adauga cate unu in topicul cu hack-uri ....

e vb de d/c aici nu de pk pe spot , ks la golden si alte chestii pentru care poti aduce dovezi concrete .

Pai da, ai dreptate, e vorba de d/c, chestie care se verifica in log-uri, nu de scanari.

Eu asta intrebam, care e dovada plangeri pentru care cere scanari... Daca tot vrea sa le ceara, sa le ceara printr-un PM moderatorului, nu asa.

Eu is chiar curios daca se respecta regulamentul si atat.

Oarecum ceea ce am spus eu e un offtopic (nu e legat de subiectul topicului, adica d/c), si imi accept zilele de suspend pe forum, daca se considera asa.

Sa aveti o zi buna. :tiphat:

Guest ra2002radu
Posted

Eu nu am cerut expres sa se scaneze conturile dak stii sa citesti

Am spus k pe 0.97 paroape in fiecare zi se faceau scanari de conturi ..asa k nu te baga si tu in seama...

ink odata cer warn sau ss pt cei neimplicati :angry1:

Posted

Toti va bateti cu caramida in piept ca fac vanatoare, pai fratilor vi se pare normal ca sa-i preiau CIVILIZAT SI CORECT, vin dupa 5-6 minute pe spot incep cu AMENINTARI si apoi brusc incepe un d/c, doua d/c-uri si pe urma apare mister Adriano Celentano.

Mai scutiti-ma cu chestiile astea, de cand a aparaut main-ul crack-uit vad ca lumea o ia razna rau. Mai ales ca nu sunteti la prima abatere de genul pe spotul ala.

Ce dovezi va mai trebuie? E preluare de spot abuziv. Print-urile sunt foarte clare, chiar de aia am facut atat de multe print-uri sa se vada clar ce chestii fac baietii . Puteam sa jur ca vin cu d/c-ul. Guild de profitori si milogi, s-a dovedit la kukytza si acuma.

Mandrii sunteti, meritati un os.

Guest DeCe5zile
Posted

EU NU SUN TOTI RATATII! IL SUN DOAR PE ^ILA^ SA II ZIC CA II DAU DISCONECT!!!!

Guest GOLANU_2012
Posted

CE NESIMTITI SUNT ASTIA DIN ROYAL, DECI DACA EI PIERD SPOTUL, CHEAMA IMEDIAT O PERSOANA SA DEA D/C SI VORBEASC CU ACEA PERSOANA SA LE DEA SI LOR D/C, NU DE ALTA DA SA FACA SI EI POZA CU D/C SA PUNA PE FORUM SA SE FACA SI EI VICTIME, DAR CUM SE FACE CA APAR ASTIA CU D/C DOAR CAND PIERDETI VOI SPOTUL

NO WARN, AM DREPTATE!

sa gasit cine sa vb de nesimntiti pe jocu asta ba fmm dublecrime alias mudja de zdrenata penala ce esti ai vreo 4 caractere banate cu 99 pentru 1hh/speed/auto kill etc si mai vi aci sa comentezi cand ar trebui sa ne sugi pula la toti

Guest kukytza
Posted

NO WARN, AM DREPTATE!

sa gasit cine sa vb de nesimntiti pe jocu asta ba fmm dublecrime alias mudja de zdrenata penala ce esti ai vreo 4 caractere banate cu 99 pentru 1hh/speed/auto kill etc si mai vi aci sa comentezi cand ar trebui sa ne sugi pula la toti

Mudja era si ieri prin dungeon 2 cu alt bk =)) , am aparut noi , eu cu BubbleGum a zis ca ia luat disconect sm-ul sai dam si lui party , dar de unde ca era el cu 1HH ! =))

Crissie iar te iei de mine , nui frumos , esti un trisor , momentan eu am luat un suspend pe o prostie nu pentru elite sau alte prostii , nu ma bat in piept ca nam elite si dupa ma postez singur ca idiotul ! =))

Guest MagiczSm
Posted

intrebarea mea este: esti implicat ? cu ce sunt eu de vina ca am intrat mai repede?

Guest DeCe5zile
Posted

ba ila...da acu de ce nu te mai suna nimeni cand iei d/c ???

sau nu mai mananci cacat acum?

Guest ra2002radu
Posted

Magic deci tu sa o termini ..in primul rand esti cel mai retard om d p server... ca sa ajungi sa te postezi singur...si alea sunt d/c'uri de acoperire asa k shh...stim noi ce se intampla..si nu numai noi...toti playerii inafara aliantei royal si HH (o parte din ei ) sitiu cu ce va ocupati asa k nu mai vb voi prosti... procedati k pe db trecut asa k nu te mai baga in seama degeaba :happy1:

P.S. magic nu te mai obosi cu falsificat pozele ...uite-te la timpi asa k rog si pt magic un ss pt fals de dovezi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...