Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest slide1988

-iTi- fura spotu cu pk !

Recommended Posts

Guest slide1988
Posted

Deci e prima data cand fac plangere impotriva cuiva.Nu ma ocup eu cu chestii de astea dar omu asta a fost nesimtit !

De dimineata stau pe spotu asta.Am facut si poza pt ca stiam ca o sa vina vreun "...." http://www.imagebam.com/image/89ede5147323455

Apoi vine invazia si odata cu ea -iTi- dupa cum se vede si in poza(numele lui apare si sus in coltul din stanga...e info de la clickerul pe care il folosesc) : http://www.imagebam.com/image/418ba0147323456

Si apoi omu linistit sta pe spot fara nici o problema..(si mai are tupeul sa`mi zica ca ma posteaza pt ks la golden ...cand eu dadeam in el ca sa moara mai rpd sa pot face lvl in continuare) : http://www.imagebam.com/image/39f5cf147323460

Daca omu asta nu ia suspend inseamna ca toata lumea isi face de cap si nu se respecta nici o regula.

Tin sa mentionez ca e prima daca cand fac asa ceva si intai am intrat pe forum sa citesc si nu am apucat sa ii fac poza cand era "murderer".Am intrat dupa si am facut poza cand e pe spot.

Sper sa fie luata decizia corecta in privinta asta.Eu aveam party cu mai multi din care : IMBA si GangBang , care pot confirma faptul ca omu a venit la golden si apoi a facut pk si a luat spotul.

Guest ToTo-Riina
Posted

Deci e prima data cand fac plangere impotriva cuiva.Nu ma ocup eu cu chestii de astea dar omu asta a fost nesimtit !

De dimineata stau pe spotu asta.Am facut si poza pt ca stiam ca o sa vina vreun "...." http://www.imagebam.com/image/89ede5147323455

Apoi vine invazia si odata cu ea -iTi- dupa cum se vede si in poza(numele lui apare si sus in coltul din stanga...e info de la clickerul pe care il folosesc) : http://www.imagebam.com/image/418ba0147323456

Si apoi omu linistit sta pe spot fara nici o problema..(si mai are tupeul sa`mi zica ca ma posteaza pt ks la golden ...cand eu dadeam in el ca sa moara mai rpd sa pot face lvl in continuare) : http://www.imagebam.com/image/39f5cf147323460

Daca omu asta nu ia suspend inseamna ca toata lumea isi face de cap si nu se respecta nici o regula.

Tin sa mentionez ca e prima daca cand fac asa ceva si intai am intrat pe forum sa citesc si nu am apucat sa ii fac poza cand era "murderer".Am intrat dupa si am facut poza cand e pe spot.

Sper sa fie luata decizia corecta in privinta asta.Eu aveam party cu mai multi din care : IMBA si GangBang , care pot confirma faptul ca omu a venit la golden si apoi a facut pk si a luat spotul.

=)))))))))))))))) hahahahahaha =))))))))))

bv esti NUMARUL 1 .. adica nr 2 :)) primu e MagicSM =)))))

"Daca omu asta nu ia suspend inseamna ca toata lumea isi face de cap si nu se respecta nici o regula."

TU ESTI PRIMU CARE NU RESPECTA REGULAMENTUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spor

Posted

altu care se posteaza singur :)) :crazy: :crazy:

Posted

IMBA si GangBang , care pot confirma faptul ca omu a venit la golden
niste nume care dau doavada de foarte multa intelepciune.

El ia spoturi cu pk si tu iei jwele cu elite :dance:

Chiar crezi ca ii trebuia spotu ala? :blink:

Posted

Tu nici cu citirea regulamentului nu te ocupi =))

Guest slide1988
Posted

si de unde stiti voi ce clicker folosesc eu ma? special am pus poza aia? credeti ca eu nu stiu ? dar aratati dovada in care eu am elite? am fost prins ca luam ceva de pe jos sau alte chestii ? asta vreau sa vad eu...in momentul in care vii cu dovada ca am cules ceva atunci da frate sa mi se dea 60.dar pana atunci ca scrie aia acolo ce conteaza? hai sa vad si eu cati ani au adminii astia si daca sunt in stare sa ia o decizie corecta

Posted

19. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.

Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

20. Plangeri nefondate.

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 5 zile

- a doua abatere - suspend de minim 10 zile

- a treia abatere - suspend de minim 30 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 60 de zile

- a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

si de unde stiti voi ce clicker folosesc eu ma? special am pus poza aia? credeti ca eu nu stiu ? dar aratati dovada in care eu am elite? am fost prins ca luam ceva de pe jos sau alte chestii ? asta vreau sa vad eu...in momentul in care vii cu dovada ca am cules ceva atunci da frate sa mi se dea 60.dar pana atunci ca scrie aia acolo ce conteaza? hai sa vad si eu cati ani au adminii astia si daca sunt in stare sa ia o decizie corecta

din ce imi rezulta mie aici cam 65 trebuie

Guest slide1988
Posted

ma eram pe spot cand omorai dragonu.si cand a murit dragonu ai omorat toata lumea si ai inceput sa zici ca e spotu tau.ce e asta ? zi si mie

Posted

ma eram pe spot cand omorai dragonu.si cand a murit dragonu ai omorat toata lumea si ai inceput sa zici ca e spotu tau.ce e asta ? zi si mie

nu te stresa daca nu ai poza cu pk nu faci nimic

ca oricum iei ss pentru macro :banghead: :banghead: :banghead:

:readthis: :readthis: :readthis:

Guest slide1988
Posted

Tu nici cu citirea regulamentului nu te ocupi =))

ma darkos eu zic sa iti vezi de treaba ta.cand jucam eu mu pe 97d tu nu stiai ce e aia.si pt mine e doar un joc.nu sunt disperat ca voi.asa ca dute si mai fa nani ca o sa mori virgin de la atat mu :bananadance2:

nu te stresa daca nu ai poza cu pk nu faci nimic

ca oricum iei ss pentru macro :banghead: :banghead: :banghead:

:readthis: :readthis: :readthis:

altu.ma voi va bagati asa in seama doar ca sa faceti un nr mare de postari ? chestia asta cu pozele e o prostie.asa pot sa intru si care vad ca e afk il omor si gata.ca nu mai face poza.jale cu voi ma copilasi.va credeti asa destepti la un joc amarat dar nici tabla inmultirii nu o stiti :bananadance2:

si sa nu credeti ca eu mor daca iau ss cu toate ca nu are nimeni nici o dovada.poate eu folosesc clickeru asta doar pt atack nestiind ca nu e voie cu el.pt ca pur si simplu nu am stat sa citesc regulamentu.joc de placere si atat.dar sa stie toti adminii si care se ocupa de serveru asta ca 90 % din oamenii de pe sv asta foloseste clickerul elite pt a culege jwl si tot felul de iteme.de aia altii printre care si eu stau online toata ziua si abia prind cate un jwl.dar la asta nu se uita nimeni.se uita doar ca vine unu si face post si ii apare in colt meet player care nu afecteaza cu nimic jocul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...