Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Vision69

Vreu si eu un cont!

Recommended Posts

Guest Vision69
Posted

Stiu ca sunteti multi cu mai multe conturi deci daca aveti unul in plus ?:) lasati un pm si vbim pe mess (cei care sau facut mai multe :P unul sa ma joc si io ms!)

Guest Vision69
Posted

e ft nasol ca nu dau durmu la conturi istea deja au 3 rr si io frec menta ....!!!!! nui adevarat !!!!! nu inteleg dc nu deschid acounturile .... FT MULT OCUPA 1 acount ... 2000 Acount =10 mb !!! 20000 100 mb vreti sa ziceti ca serveru e pe un hard de 10 GB ?:)) hai sa fim seriosi!!!

Posted

Aici nu e vorba de capacitatea servarului, dute la sectiunea plangeri si cred ca e destul de evident de ce nu dau drmul la creare conturi. :tiphat:

Posted

Aici nu e vorba de capacitatea servarului, dute la sectiunea plangeri si cred ca e destul de evident de ce nu dau drmul la creare conturi. :tiphat:

Intelegem cu toti beckss de ce nu se dau drumu la conturi.Totusi ar putea sa dea drumu si sa ii identifice pe cei cu hackrui in acelashi timp,normal rata de de player care folosesc ar putea creste semnificativ,dar sunt deja sigur ca o sa mai dureaza o perioada buna de timp pana vor ajunge la o solutie, si asta pe cei care vor sa aibe cont si sa joace alaturi de ceilalti cu care au zidit relatii dealungul anilor ii cam supara.

:beer:

Se poate mai mult de atat.

Posted

nu este nimeni din staff vinovat ptr ca pagina de conturi este inchisa. Singurii vinovati sunt cei care umbla cu prostii, au ip dinamic si nu pot sa fie prinsi. Preferati un filtru pe cateva clase de ip ? In felul asta scapam si de cei cu dc dar si de alti cativa playeri care poate nu au nici o vina. Daca stafful zice ca aproape au ajuns la o solutie mai strangeti si voi putin din buci si asteptati.. Secretul rabdarii este sa faci altceva intre timp..

Guest sergiuchu123
Posted

nu este nimeni din staff vinovat ptr ca pagina de conturi este inchisa. Singurii vinovati sunt cei care umbla cu prostii, au ip dinamic si nu pot sa fie prinsi. Preferati un filtru pe cateva clase de ip ? In felul asta scapam si de cei cu dc dar si de alti cativa playeri care poate nu au nici o vina. Daca stafful zice ca aproape au ajuns la o solutie mai strangeti si voi putin din buci si asteptati.. Secretul rabdarii este sa faci altceva intre timp..

Mai pe tine te doar la obiectu` muncii pentru ca ai cont si joci bine mersi , bagi lvl si rr , dar daca ai fi in locul nostru iti spun eu ca ai fi si tu revoltat deci laso mai moale cu asteptatu ca asteptam de o luna deja , sa ne zica macar verde in fata ca nu se vor mai putea face conturi pe bd asta si gata , ce ne tot invarte atata pe degete , sau alta explicatie ar fi ca asteapta sa bage astia care sunt pe server rr`uri calumea si apoi incepe si voi prostilor ( scuzati expresia ) sa jucati ca pana ii ajungeti din urma mai dureaza 2 ani ... sa fim seriosi acuma ...

Mai pe tine te doar la obiectu` muncii pentru ca ai cont si joci bine mersi , bagi lvl si rr , dar daca ai fi in locul nostru iti spun eu ca ai fi si tu revoltat deci laso mai moale cu asteptatu ca asteptam de o luna deja , sa ne zica macar verde in fata ca nu se vor mai putea face conturi pe bd asta si gata , ce ne tot invarte atata pe degete , sau alta explicatie ar fi ca asteapta sa bage astia care sunt pe server rr`uri calumea si apoi incepe si voi prostilor ( scuzati expresia ) sa jucati ca pana ii ajungeti din urma mai dureaza 2 ani ... sa fim seriosi acuma ...

Eu de cand mi`am facut contu pe forum de pe 7 august tot intreb cand se da drumu la pagina de facut conturi + ca mai era vreo sapt si inainte de cand era pagina blocata si tot nu sa rezolvat nimic ... la inceput sa zis ca se rezolva intro saptamana si de atunci o tot lungeste de pe o zi pe alta .... E O LUNA NENE !!! nu 2-3 zile deci ...

Posted

Intradevar situatia este nasoala,plus ca noi stam in ploaie asteptand dupa o umbrela.

Eu sincer ma-si simti mult mai bine daca ne-ar aproxima,gen: Mai stati 2 luni si aveti cont.

Asa stau aiurea in fiecare zi sa verific pagina de conturi,macar stiu ca stau pe bara 2 luni da stiu ca nu imi mai fac sperante degeaba.

:box:

Posted

O alta idee ar fi sa isi faca timp 2 ore intr-o zi cine are acces la server si sa faca conturi la cerere, iei 99 pa, numai joci db asta. Asa ar putea lucra, cine se chinuie sa rezolve problema asta in liniste.

Posted

da asa este nu se vor mai face conturi pe db asta .. asteapta db urmator. Multumesc

Guest drumstein
Posted

Macar puteau sa zica din prima ca ne vedem db-ul viitor... nu cred ca-s singurul prost care verifica in fiecare zi pagina de conturi asteptand sa o deschida la dracu o data!

Posted

Bun deci nu sperati sa va faca admini conturi ca asta cica nu se poate....si eu mor de nerabdare sa joc linkmania dar asteptati....o sa bage alt muguard si dupa ne putem juca :gun: :gun: :gun: :gun:

Guest sergiuchu123
Posted

da asa este nu se vor mai face conturi pe db asta .. asteapta db urmator. Multumesc

Nu degeaba faci parte din guildu` hamsters , ba esti copac ? ti`a cerut tie cineva parerea , am intrebat de admini nu de tine care esti paralel cu totul ... Doamne mare e gradina Ta , poarta deschisa si toti p****i sar gardu` ...

Posted

Eu nici nu mai astept, sunt deja 2 servere care au dat rr db curand. La ce sa stai sa te tot milogesti aici o luna de zile?

ORICUM TOTI folosesc Elite/Avanta. Si cu tot Muguardul, tot se da disconect din ce citesc pe la plangeri.

Sanatate, va urez sa aveti rabdare.

Guest sergiuchu123
Posted

Eu nici nu mai astept, sunt deja 2 servere care au dat rr db curand. La ce sa stai sa te tot milogesti aici o luna de zile?

ORICUM TOTI folosesc Elite/Avanta. Si cu tot Muguardul, tot se da disconect din ce citesc pe la plangeri.

Sanatate, va urez sa aveti rabdare.

Dami si mie serverele intrun msg privat :D daca pe link se continua cu nesimtirea adminilor de a ne amana in continuare macar sa ne apucam de alte servere si gata :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...