Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mangeorge84

problema clasica cu incalzirea generala a procesorului

Recommended Posts

Posted

Intel Pentium 4 524 de 3.06 Ghz si se incalzeste ca nai...a. Nu mai stiu ce sa ii fac! am informatii conform carora el sta in mod normal intre 5 si 68 grade. Merita sa il tin??

pot pune la bataie si detalii legate de configuratie daca vreti sa ma ajutati cu un sfat

Posted

Intel Pentium 4 524 de 3.06 Ghz si se incalzeste ca nai...a. Nu mai stiu ce sa ii fac! am informatii conform carora el sta in mod normal intre 5 si 68 grade. Merita sa il tin??

pot pune la bataie si detalii legate de configuratie daca vreti sa ma ajutati cu un sfat

nu cred k asta e o problema legata de MU...eu am un procesor mult mai slab decat al tau si nu am probleme :whistle:

Posted

am si eu pentium 4 531 3.0 ghz si procesorul sta la 60 de grade, curatat ieri de praf si cu carcasa deschisa. asa sunt procesoarele pentium 4, se incalzesc mult. daca vrei temperatura mai mica incearca programul winthrottle si il pui sa scada procesorul cu 25%, o sa scada cu ceva grade temperatura. eu il folosesc noaptea ca face mai putin zgomot asa.

Posted

poate fii o sol buna!

da programu asta scade caracteristicile vitezei de lucru in general???

poate fii folosit doar cand vreau eu??

multam de raspuns :pumn:

nu le am tare bine cu pc asta.... daca ai un rasp aspept ca....de....

vine noaptea!!!!

:comp2:

Guest Vision69
Posted

hmmm la voi procesorul sta la 60 de grade eu am laptop 3.10 GHz si imi merge la 90 chiar si 110 de grade si nare nimica chiar am fost si la service cu el si am ceva boostere in el care supra incalzeste procesorul si placa video ! nam avut probleme doar ca pun mana sub laptop si arde ...arde calumea :) gl

Posted

hmmm la voi procesorul sta la 60 de grade eu am laptop 3.10 GHz si imi merge la 90 chiar si 110 de grade si nare nimica chiar am fost si la service cu el si am ceva boostere in el care supra incalzeste procesorul si placa video ! nam avut probleme doar ca pun mana sub laptop si arde ...arde calumea :) gl

la temperaturile alea in curand iti poti lua adio de la procesor max 5 luni ar trebui sa ai max 60 grade incearca un stand/cooler notebook o sa vezi diferenta

Posted

ala nu e laptop, e tigaie...spor la facut omleta :))

Posted

cum spune quin mai sus:pasta termoconductoare+curata de praf radiatorul de la procesor..sigur iti va reduce temperatura cu minim 20 grade...poti sa verifici si nr de rotatii ale coolerului de pe procesor....si eventual sa schimbi coolerul daca merge undeva sub 2700 rot/min(cazuri des intelnite la coolere tip'made in china' de care e invadata piata noastra)...sper sa te descurci..o zi buna

Posted

ok da merita intel???

si al tau se incalzeste tot asa de tare???

Merita orice tip de intel ! :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...