Guest .:AleX:. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 odysey a murit => a ajuns in safe zone , dupa anumite secunde (10, 20 , 30,40 ) a dat //gt si a ajuns pe spot => in loguri = a ajuns safe zone apoi peste 46 de secunde (sau cate or fi ) era pe spot adica a dat /gt
PureSoul Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Sa mori tu ca a dat //gt? Aveti o logica de otel, mai ceva ca Bercea... Ba gogule, daca dadea //gt nu statea 40 de secunde, tu nu judeci? Distanta parcursa din safezone catre spotul respectiv este foarte mica, putendu-se ajunge in 20 de secunde, deci logica ta pica din start. :)
WhiteBK! Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Sa mori tu ca a dat //gt? Aveti o logica de otel, mai ceva ca Bercea... Ba gogule, daca dadea //gt nu statea 40 de secunde, tu nu judeci? Distanta parcursa din safezone catre spotul respectiv este foarte mica, putendu-se ajunge in 20 de secunde, deci logica ta pica din start. :) ce esti tu asa sigur ca nu a folosit gt?el cand a murit a fost afk revenind abia cand a spus of dupa care a dat gt.si nu mai posta ca sa iti aperi pritenenul ca vorbesti doar prostii distanta aia nu o parcurgi tu in 20 de secunde decat cand or sa zboare porcii,mai repede de 30 de secunde nu ai cum sa ajungi adica mie mi-a luat 35.
ija4ok Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Am sa revoc suspendul pentru ca nu e foarte clar daca a folosit sau nu. (Daca foloseai /time cred ca era mai clar). WhiteBK! suspend revocat.