WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 si eu pe ce am apasat? pe X? .... pai eu cred ca tu nu ai inteles ce vreau sa zic ,ori ai ceva probleme,sa iti mai explic o data cand deschizi fereastra de party nu se mai modifica nimic in ea pana nu o redeschizi si cu asta am pus punct.
Maeve Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 si eu pe ce am apasat? pe X? .... pai eu cred ca tu nu ai inteles ce vreau sa zic ,ori ai ceva probleme,sa iti mai explic o data cand deschizi fereastra de party nu se mai modifica nimic in ea pana nu o redeschizi si cu asta am pus punct. pardon, mai revin cu un print, graba strica treaba pune si semnele de punctuatie dak tot zici :P Edit: http://imageshack.us/photo/my-images/225/screen082915240014.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/831/screen082915240015.jpg/ uite, la noi nu s-a modificat nimic si uite sa nu zici ca editate, vezi cursorul de buff ca se misca.
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 pai eu ce ma chinuiam sa iti explic in jumate de topic?
Maeve Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 casca ochii la poze.la tne se misca hp, la noi nu :| si am facut cum ai zis tu... :)
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 casca ochii la poze.la tne se misca hp, la noi nu :| si am facut cum ai zis tu... :) pai normal ca se misca ca am inchis si am deschis fereastra sa vad daca isi schimba coordonatele odysey doar nu era sa stau cu ea deschisa pana ajunge pe spot ca nu se schimba nimic atunci:|
odysey_5 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Doamne cat spam pentru mine :) Incepe sa ma enerveze si pe mine inversunarea ta de a ma vedea pe mine cu 99. White daca te ajuta cu ceva imi sterg caracterul. Intr-o buna zi tot se vor putea face alte conturi, iar pentru mine va fi mult mai usor sa cresc pentru ca am prieteni care sunt resetati si o sa fac lvl mai rpd decat visezi tu. Te plangi de joc, de faptul ca nu mai este nu stiu cum... in stilul asta o sa ramai sa joci singur pt ca o sa postezi tot serverul. Si nu te supara ca imi iau oamenii apararea; o fac pentru ca stiu ca eu joc corect. Cam atat am avut de spus. Daca fericirea ta sta in asta : RIP odysey :)
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Doamne cat spam pentru mine :) Incepe sa ma enerveze si pe mine inversunarea ta de a ma vedea pe mine cu 99. White daca te ajuta cu ceva imi sterg caracterul. Intr-o buna zi tot se vor putea face alte conturi, iar pentru mine va fi mult mai usor sa cresc pentru ca am prieteni care sunt resetati si o sa fac lvl mai rpd decat visezi tu. Te plangi de joc, de faptul ca nu mai este nu stiu cum... in stilul asta o sa ramai sa joci singur pt ca o sa postezi tot serverul. Si nu te supara ca imi iau oamenii apararea; o fac pentru ca stiu ca eu joc corect. Cam atat am avut de spus. Daca fericirea ta sta in asta : RIP odysey :) nu ma stresez ca nu ai luat 99 ci pentru ca eu am adus toate dovezile necesare si mi-am luat nefondata,cat daca joci corect sau nu numai tu sti ,dar ai uitat ca ai afirmat ca era altcineva pe cont atunci?iar astia pe care i-ai trimis aici sa bata din gura o fac degeaba ptr ca nu au adus nici un argument in favoarea ta.crezi ca imi era greu sa aduc si eu 100 de insi sa imi tina partea?
PureSoul Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Din log nu reiese ca ar fi folosit /gt, a ajuns inapoi pe jos in aproximativ 40 de secunde. WhiteBK! 5 zile suspend pentru plangere nefondata. Pe langa raspunsul dat de ija, pozele tale sunt neconcludente. Sfatul meu este ca inainte sa mai practici vanatoarea, vino cu dovezi cat de cat plauzibile. Tu cu cine te contrazici White, cu logurile ? Du-te nene pe centura ia-ti un rebut de 'fetita' si revino acasa, poate asa te mai linistesti si nu-ti mai arde de vanatoare. :) Pe langa cele mentionate, alt argument in favoarea lui odysey este faptul ca drumul parcurs din safezone catre spot este parcurs in 40 de secunde, fapt care denota ca nu s-a folosit //gt, avand in vedere unde este amplasat spotul, iar tu iti meriti nefondata. @Lasa-te de vanatoare!
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Din log nu reiese ca ar fi folosit /gt, a ajuns inapoi pe jos in aproximativ 40 de secunde. WhiteBK! 5 zile suspend pentru plangere nefondata. Pe langa raspunsul dat de ija, pozele tale sunt neconcludente. Sfatul meu este ca inainte sa mai practici vanatoarea, vino cu dovezi cat de cat plauzibile. Tu cu cine te contrazici White, cu logurile ? Du-te nene pe centura ia-ti un rebut de 'fetita' si revino acasa, poate asa te mai linistesti si nu-ti mai arde de vanatoare. :) Pe langa cele mentionate, alt argument in favoarea lui odysey este faptul ca drumul parcurs din safezone catre spot este parcurs in 40 de secunde, fapt care denota ca nu s-a folosit //gt, avand in vedere unde este amplasat spotul, iar tu iti meriti nefondata. @Lasa-te de vanatoare! m-am lamurit de tine esti batut in cap cu parul.40 de secunde este diferenta de cand a murit si pana a ajuns pe spot nu timpul care l-a facut pe drum cat despre loguri nu demonstreaza nimic alea sa imi arate cand e pe drum o coordonata iar pozele cred ca sunt destul de concludente ca nu a miscat pe jos 1 metru.
PureSoul Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ija ti-a raspuns clar, nu mai insista atat pe baza unor dovezi neconcludente. //gt nu se depisteaza prin poze, ci prin loguri. Logurile te contrazic, deci suspend placut.
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ija ti-a raspuns clar, nu mai insista atat pe baza unor dovezi neconcludente. //gt nu se depisteaza prin poze, ci prin loguri. Logurile te contrazic, deci suspend placut. accept suspendul cu placere dupa ce se verifica cu 10 secunde inainte sa apara pe spot ,sa vedem unde se afla odysey daca pozele nu ajuta la nimic .
odysey_5 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Doamne cat spam pentru mine :) Incepe sa ma enerveze si pe mine inversunarea ta de a ma vedea pe mine cu 99. White daca te ajuta cu ceva imi sterg caracterul. Intr-o buna zi tot se vor putea face alte conturi, iar pentru mine va fi mult mai usor sa cresc pentru ca am prieteni care sunt resetati si o sa fac lvl mai rpd decat visezi tu. Te plangi de joc, de faptul ca nu mai este nu stiu cum... in stilul asta o sa ramai sa joci singur pt ca o sa postezi tot serverul. Si nu te supara ca imi iau oamenii apararea; o fac pentru ca stiu ca eu joc corect. Cam atat am avut de spus. Daca fericirea ta sta in asta : RIP odysey :) nu ma stresez ca nu ai luat 99 ci pentru ca eu am adus toate dovezile necesare si mi-am luat nefondata,cat daca joci corect sau nu numai tu sti ,dar ai uitat ca ai afirmat ca era altcineva pe cont atunci?iar astia pe care i-ai trimis aici sa bata din gura o fac degeaba ptr ca nu au adus nici un argument in favoarea ta.crezi ca imi era greu sa aduc si eu 100 de insi sa imi tina partea? Si am sustinut eu ca eram eu pe cont? NU! Lumea imi ia mie apararea, le multumesc pentru asta. Nu i-am pus eu sa posteze aici. probabil ca daca as pune s-ar umple 10 pagini nu 2. Am comentat eu in vre-un fel postul tau sau reevaluarea ta? NU! M-ai vazut pe mine cu retrage pls, sau chestii de genul?NU! Am spus ca daca s-a folosit gt sa se suspende caracterul. Atata tot. Voiam doar sa iti spun ca nu rezolvi nimic postand. Cei ca tine strica jocul nu cei care dau gt, sau poate si ei... Iar tu nu te bucuri de joc pentru ca stai la panda in loc sa iei din el partea fun. Faza e ca ti s-a dus buhu pe server ca esti vanator si tre sa fii nebun sa dai gt cu tine in pt, dar dupa cum spuneam pentru ca nu am fost eu pe elf nu comentez.
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 da fii sigura ca stau cu ochii beliti dupa toti sa ii postez,daca ala imi vine prima data pe spot cu gt dupa ce ii dau coordonatele de ce sa nu ma uit dupa el a doua oara ,luati si jucati corect ca atunci nu va mai posteaza nimeni nu eu l-am pusa sa imi vina pe spot cu gt . si da sunt vanator am postat si eu pe unul si sunt vanator imi sar in cap toti prietenii tai.
Guest ToTo-Riina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ija ti-a raspuns clar, nu mai insista atat pe baza unor dovezi neconcludente. //gt nu se depisteaza prin poze, ci prin loguri. Logurile te contrazic, deci suspend placut. accept suspendul cu placere dupa ce se verifica cu 10 secunde inainte sa apara pe spot ,sa vedem unde se afla odysey daca pozele nu ajuta la nimic . ma baiatule tu nu intelegi nimic sau nu vrei tu ?? ce tot sa se verifice , crez ca in log-uri iti arata fiecare coordonata pe unde umbli ?? Ti-a spus cand a murit , cand a iesit din safezone si cand a inceput sa ia exp (adik cand a ajuns pe spot ) , au facut calcul a rezultat ca in 40 sec a ajuns pe spot , pe urma au verificat daca din tarkan pana pe acel spot e posibil sa ajungi in 40 sec . PUNCT Ai inteles ??
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ija ti-a raspuns clar, nu mai insista atat pe baza unor dovezi neconcludente. //gt nu se depisteaza prin poze, ci prin loguri. Logurile te contrazic, deci suspend placut. accept suspendul cu placere dupa ce se verifica cu 10 secunde inainte sa apara pe spot ,sa vedem unde se afla odysey daca pozele nu ajuta la nimic . ma baiatule tu nu intelegi nimic sau nu vrei tu ?? ce tot sa se verifice , crez ca in log-uri iti arata fiecare coordonata pe unde umbli ?? Ti-a spus cand a murit , cand a iesit din safezone si cand a inceput sa ia exp (adik cand a ajuns pe spot ) , au facut calcul a rezultat ca in 40 sec a ajuns pe spot , pe urma au verificat daca din tarkan pana pe acel spot e posibil sa ajungi in 40 sec . PUNCT Ai inteles ?? mia zis cand a ajuns in tarkan dupa ce a murit si cand a revenit pe spot ,iar daca zici ca nu se poate verifica pe unde a fost arunca o privire la reevaluarea lui garone ,cand a ajuns pe spot de unde si-a dat seama oare nu a verificat coordonatele ,iar cu pozele mele cum ramane de cand a murit si pana a ajuns pe spot nu i s-au modificat coordonatele ,si nu ma lua ca a fost bug ca nu a fost.
Guest ToTo-Riina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 si tu asa ai vazut in reevaluarea lui garrone ??? ca ti-a aratat coordonatele pe unde a mers el ? ti-a pus cand a murit si coordonatele pe care era , cand e in safezone si coordonatele respective si pe urma dupa 3 sec a inceput sa ia exp pe coordonatele de unde a murit ..=>> =>> ca din safe zone pana pe spot a facut 3 sec , au intrat adminii in kanturu3 sau unde s-a intamplat si au incercat sa ajunga in 3 sec pe spot , nu au reusit deci a luat SS .
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 si tu asa ai vazut in reevaluarea lui garrone ??? ca ti-a aratat coordonatele pe unde a mers el ? ti-a pus cand a murit si coordonatele pe care era , cand e in safezone si coordonatele respective si pe urma dupa 3 sec a inceput sa ia exp pe coordonatele de unde a murit ..=>> =>> ca din safe zone pana pe spot a facut 3 sec , au intrat adminii in kanturu3 sau unde s-a intamplat si au incercat sa ajunga in 3 sec pe spot , nu au reusit deci a luat SS . ok tu te-ai uitat peste pozele mele sa vezi ca de cand a murit pana a revenit pe spot coordonatele lui au ramas neschimbate ? am verificat in cat timp se ajunge si mie mi-a luat sa ajung pe spot 36 de secunde ,deci din alea 14 printuri cum de nici unul nu arata ca ar fi pe drum spre spot ? eu cred ca am adus destule dovezi ptr o plangere fondata.nu am aruncat doar un print.
Guest ToTo-Riina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 te intleg si pe tine white dar te-ai gandit ca in alea 40 sec printurile tale sunt in acelasi min ?? poate tu le-ai facut la interval de nici o secunda ... nu poti sti .
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 te intleg si pe tine white dar te-ai gandit ca in alea 40 sec printurile tale sunt in acelasi min ?? poate tu le-ai facut la interval de nici o secunda ... nu poti sti . in legatura cu printurile nu sunt facute unul dupa altul la secunda uita-te peste ele a mai crescut bara de xp ,alea alea iar si daca ar fi fost facute unul dupa altul odysey din momentul in care a respawnat in oras si pana a ajuns pe spot nu au trecut mai mult de 40 de secunde,iar daca faceam printuri trebuiau sa fie toate 14 in cateva secunde ca sa ii dau timp sa ajunga pe spot fara sa se vada in printuri.....daca nu eram sigur de ce am vazut nu riscam sa postez sa iau nefondata,greseala mea e ca nu am pus toate pozele la plangere am crezut ca e de ajuns alea 2 ca se va verifica cum a ajuns pe spot dar m-am inselat s-a verificat doar timpul din momentul in care a murit si pana a ajuns si s-a dat cu presupusul ca ar fi avut timp destul sa ajunga pe spot mergand pe jos.
Guest ToTo-Riina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ALTFEL NU SE POATE VERIFICAA!! Pana acum ce am vazut eu la plangerile cu //gt uitete n arhiva , iti spune doar secundele de cand a dat move pana a ajuns pe spot si a luat exp . dupa care se verifica daca este posibil , uitete in arhiva ca este o reevaluare in care ija a incercat toate posibiliatile sa vada daca poate ajunge pe spot in intervalul de timp aratat de log-uri , si a incercat pe fenrir , pe dino , pe toate drumurile posibile . IN LOG-URI NU SCRIE ODISEY A FOLOSIT //GT SAU NU .
n4ughtyxxl Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Daca si log-urile zic ca nu a fost..eu nu inteleg..S-a ajuns la solutia de compromis ca sa postati si voi jucatorii pentru diverse chestii..dar asta nu inseamna ca se incurajeaza vanatoarea :) stai sa inteleg ce vrei tu sa zici aici ... ca le dati voie jucatorilor sa se posteze intre ei in cazul in care aduc dovezi care merita luate in considerare ? (ma refer la verificarea de log-uri) bun ... pana aici mi se pare ok :) de ce a luat nefondata ? pentru simplul fapt ca log-urile n`au iesit dupa spusele lui ? omul a postat conform regulamentului si avea motive clare sa ajunga la concluzia ca a folosit //gt motive care au fost luate in considerare de catre voi .... atunci voi nu sunteti lafel de vinovati ca el ca ati verificat log-urile ? el a crezut ca x a folosit //gt voi in prim plan ati fost deacord cu el din moment ce v`ati obosit sa rasfoiti prin log-uri .... daca nu au iesit cum ati sperat voi(impreuna cu el) atunci il suspendati ? @nu e prima oara cand aud din gura voastra vorbe gen "adminii de ce sa faca razii daca nu se dau contoare ? sa piarda timpul degeaba ?" mai pe scurt ... voua din tot ce faceti trebuie "sa va iasa de 1 suspend , 1 prajiturica , ceva ... " .Ati ajuns obsedati de suspenduri asa ati atras toti obsedatii de vanatoare , hack-uri etc ... in loc sa cautati o solutie rezonabila pentru toate taberele ... acuzat,acuzator si .... "voi" ... ca mie jena sa va numesc "judecatori" la cum ganditi ... ati ajuns la solutia cea mai usoara "suspend aici , suspend acolo , suspend peste tot" .... 8-| @@si nu ma luati cu "vechime" si "experienta" , aici nu e nevoie de asa ceva ... e nevoie de Corectitudine si Respect ce voi nu prea detineti .
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 ALTFEL NU SE POATE VERIFICAA!! Pana acum ce am vazut eu la plangerile cu //gt uitete n arhiva , iti spune doar secundele de cand a dat move pana a ajuns pe spot si a luat exp . dupa care se verifica daca este posibil , uitete in arhiva ca este o reevaluare in care ija a incercat toate posibiliatile sa vada daca poate ajunge pe spot in intervalul de timp aratat de log-uri , si a incercat pe fenrir , pe dino , pe toate drumurile posibile . IN LOG-URI NU SCRIE ODISEY A FOLOSIT //GT SAU NU . eu am crezut ca poate verifica pozitia lui pe harta la orice ora greseala mea,dar nu am eu nici o vina daca ei au calculat ca avea timp sa ajunga pe spot din moment ce eu am facut poze de cum a murit si pana m-am trezit cu el pe spot si la mine in printuri este destul de clar ca nu a miscat un pas pe jos.ce vina am eu ca el nu a fost la pc sa dea gt de cum a murit si a revenit putin mai tarziu dupa ce a spus "of" urmat dupa cateva secunde de gt.
Guest ToTo-Riina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Scuze ca iti raspund si eu la ce ai scris u mai sus Blader , Ai si tu dreptatea ta , dar daca nu s-ar considera nefondata si nu s-ar sanctiona ca atare , ar sta vanatorii si ar posta 100 de plangeri de //gt pe zi ca doar nu patesc nimic .
WhiteBK! Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Scuze ca iti raspund si eu la ce ai scris u mai sus Blader , Ai si tu dreptatea ta , dar daca nu s-ar considera nefondata si nu s-ar sanctiona ca atare , ar sta vanatorii si ar posta 100 de plangeri de //gt pe zi ca doar nu patesc nimic . da ai dreptate trebuia sa pun de la inceput toate pozele am pus doar 2 am crezut ca e de ajuns,nici eu nu as fi de acord ca toti sa posteze pentru orice banuiala fara a avea dovezi si fara sa fie sanctionati dar eu cred ca mi-am expus destule dovezi si nu am postat ca nu am ce face ,acesta fiind primul post pentru gt al meu nu am mai avut antecedente desi am mai vazut destui...
n4ughtyxxl Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Scuze ca iti raspund si eu la ce ai scris u mai sus Blader , Ai si tu dreptatea ta , dar daca nu s-ar considera nefondata si nu s-ar sanctiona ca atare , ar sta vanatorii si ar posta 100 de plangeri de //gt pe zi ca doar nu patesc nimic . deci daca trag lupii la oi hai sa omoram toate oile sa scapam de lupi ... asta e ideea geniala ?