boomeey Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Nu este bazat pe acuzatii nefondate. M-am interesat si am aflat sursa suspendului. Cum d-l boomeey bine stie, el este autorul unui tutorial "cum sa hackuim serverul mu linkmania". Ca l-a facut era o problema in sine, dar l-a folosit pe server. Nici nu trebuie cautat in loguri, domnul a pus dovada in tutorial. Pentru o fractiune de secunda se vede " Welcome boomeey to Linkmania". Ce sa zic, asa se autodenunta unii. Nu are rost sa mai purtam nici o discutie. Nu mai face pe inocentul. Nu ti-a mers. doamna kitte ma asteptam sincer la mai mult de la staff-ul linkmania. dupa cum bine stiti, zvonurile circula si cum ca as detine un anume server. de aici ati putea deduce foarte usor ca am acces nelimitat la resurse in ceea ce priveste serverele de MuOnline, inclusiv la oameni cu vaste cunostinte in acelasi domeniu. filmuletul este facut pe unele din cele 5 servere de teste de care dispun. sa nu mai spun ca 2 dintre ele au fisierele identice linkmania. s2 si s1 (s1 a stat mult timp pe ftp-ul vostru cu o baza de date de aproximativ 4000 de e-mailuri) si ca sa nu spui ca vorbesc prostii, uite arhiva cu baza de date de pe linkmania s1 beta care a stat mai bine de un an de zile la discretia utilizatorilor http://linu.ro/linkmania/muonline.zip acum lasand sarcasmul deoparte, as dori sa mi se prezinte niste dovezi pertinente care sa ma puna la zid. tocmai am vazut ca am luat 99 pe charul boomeey. insa nu functioneaza link-ul catre plangere. sunt curios care au fost motivele. of..ma asteptam la mai mult mai boom :) filmuletul circula de ceva vreme deja.. mai lance lasa ca-ti zic eu mai multe in privat m3n :D
Guest h4x0r Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 NU INTELEG DE CE CADE TOTUL PE BOOMEEY? Eu am facut acel videoclip , probleme? Eu am crack-uit main-ul , probleme? Eu i-am dat un PM lui -ija- in care am precizat niste termini si conditii , vad ca nu s-au respectat si am aplicat ce i-am scris in pm , probleme? So , Linkmania , GO FACK YOURSELF!
FurDePeNet Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ce conditii i-ai pus? Sa primesti set f.o. in joc? Sa iti dea jwl-uri cu nemiluita? De ce nu iti vezi tu de copilarie si ne lasi pe noi sa ne jucam linistiti? Copil facut din labã si carat de musca-n p***a :)
EminescuX Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 NU INTELEG DE CE CADE TOTUL PE BOOMEEY? Eu am facut acel videoclip , probleme? Eu am crack-uit main-ul , probleme? Eu i-am dat un PM lui -ija- in care am precizat niste termini si conditii , vad ca nu s-au respectat si am aplicat ce i-am scris in pm , probleme? So , Linkmania , GO FACK YOURSELF! adika si mainu e cracuit.? si cu ce folos se mai joaca pe link\? Ps:Pm-u trebuia dat lu Iceman nu lu ija:)))
ija4ok Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 NU INTELEG DE CE CADE TOTUL PE BOOMEEY? Eu am facut acel videoclip , probleme? Eu am crack-uit main-ul , probleme? Eu i-am dat un PM lui -ija- in care am precizat niste termini si conditii , vad ca nu s-au respectat si am aplicat ce i-am scris in pm , probleme? So , Linkmania , GO FACK YOURSELF! NU exista termeni sau conditii, nu suntem la piata aici. Closed, suspendul ramane. Neimplicatii cate 10 zile pauza.