Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kukytza

Castel Siege

Recommended Posts

Posted

CS-ul dupa cum sunteti obisnuiti nu se va reprograma, daca nu s-au pastrat inscrierile, signurile nu le veti primi inapoi, nu stim de ce a picat "chiar azi", nu stim daca v-a pica si duminica viitoare.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

Guest kukytza
Posted

Tsu esti unul din cei mai increzuti jucatori de pe server , acelasi nub de pe 97d ai ramas si suferitor !

Posted

CS-ul dupa cum sunteti obisnuiti nu se va reprograma, daca nu s-au pastrat inscrierile, signurile nu le veti primi inapoi, nu stim de ce a picat "chiar azi", nu stim daca v-a pica si duminica viitoare.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

:tiphat:

Posted

am scris /server off si a picat o_O

GG =)) sigur nu a fost //server off? ca asa e la elite cu 2 "/"

/slap D3@7h

#-o

Am cumva un fan si nu stiu eu? :blink:

Posted

am scris /server off si a picat o_O

=)) =)) =)) Prea tare ca sa ma abtin de la spam =))

Condoleante la restul celor inscrisi. Nu e deloc placut.

Guest Rahann
Posted

Voi inca mai visati la CS?:)))))

HH respectiv gunit sunt ajutati de progame(si eu as folosi daca m-ar duce capul),si na bravo loc ca au de cine sa-si bata joc(playeri si staff LM)

Sansa ptr CS a fost in prima saptamana,dar na s-a ratat:)))

Tine-ti minte Honey cat au luptat sa ia castelul?(l-am avut ptr ca nu-si gasise gunit programelele),acum are experintza si no sa-l mai castige nimeni:))

boom si co. au vazut ca n-au sanse si si-a facut serv lor:))

pa si ne revedem db urmator:)))

Posted

Probabil CS-ul va fi maine sa inteleg nu ? sau se va mai astepta 1 saptamana sa mai dea cateva rr cei din HH? Interesant ca a picat serverul chiar azi!

ce poti sa-i ceri acestui... personaj?

A prima oara cand joci pe link? Nu stiai ca s-a mai intamplat asa ceva?

Acum, o sa va zic adevarul, eu, am multe relatii, am vb cu cei de la rds si le-am zis ca nu o sa pot sa fiu azi la cs si i-am rugat... nu, le-am ordonat sa-l inchida. Banu face diferenta. ;;)

de ce tre sa fi ignorant ?

Asta e nivelul topicului, ma pliez pe formatul lui.

@kukytza, vb tu acolo, candva, cand nu o sa mai faci asemenea topicuri, o sa te iau in considerare.

Guest Andrei92
Posted

Probabil CS-ul va fi maine sa inteleg nu ? sau se va mai astepta 1 saptamana sa mai dea cateva rr cei din HH? Interesant ca a picat serverul chiar azi!

ce poti sa-i ceri acestui... personaj?

A prima oara cand joci pe link? Nu stiai ca s-a mai intamplat asa ceva?

Acum, o sa va zic adevarul, eu, am multe relatii, am vb cu cei de la rds si le-am zis ca nu o sa pot sa fiu azi la cs si i-am rugat... nu, le-am ordonat sa-l inchida. Banu face diferenta. ;;)

de ce tre sa fi ignorant ?

Asta e nivelul topicului, ma pliez pe formatul lui.

@kukytza, vb tu acolo, candva, cand nu o sa mai faci asemenea topicuri, o sa te iau in considerare.

tsu ..mai bine ai tacea ..are dreptate ce spune ...kuky .. =))))

Posted

Voi inca mai visati la CS?:)))))

HH respectiv gunit sunt ajutati de progame(si eu as folosi daca m-ar duce capul),si na bravo loc ca au de cine sa-si bata joc(playeri si staff LM)

Sansa ptr CS a fost in prima saptamana,dar na s-a ratat:)))

Tine-ti minte Honey cat au luptat sa ia castelul?(l-am avut ptr ca nu-si gasise gunit programelele),acum are experintza si no sa-l mai castige nimeni:))

boom si co. au vazut ca n-au sanse si si-a facut serv lor:))

pa si ne revedem db urmator:)))

nu am nici un program care sa ma ajute. boom & co si`au facut srv lor pt ca erau satuli de porcariile de pe link. tineti se scrie fara -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...