Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kukytza

Castel Siege

Recommended Posts

Guest kukytza
Posted

Probabil CS-ul va fi maine sa inteleg nu ? sau se va mai astepta 1 saptamana sa mai dea cateva rr cei din HH? Interesant ca a picat serverul chiar azi!

Posted

e greu sa muti CSul intr-o alta zi...

asta este...

POMANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Guest kukytza
Posted

Eu oricum am ban , dar e trist , era foarte greu ca cs-ul asta sa nu il ia cei din Royal!Nu mi se pare corect !

Posted

Se da drumu luni dim la servar :))

Asta ca sa ramane CS la HH :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

la asta nu m`am gandit ... sper sa fie asa :

:yupee: :yupee: :yupee::merci:

Si cata dreptate am putut avea si asta am discutut cu Barosanu chiar cand a cazut.. :hello:

Posted

Probabil CS-ul va fi maine sa inteleg nu ? sau se va mai astepta 1 saptamana sa mai dea cateva rr cei din HH? Interesant ca a picat serverul chiar azi!

Nu`i prima data cand se intampla si nici ultima(din pacate). Voi nu dati rr saptamana asta?Sau ce?

Chiar este interesant ca tocmai azi... cred ca cineva din HHZ a facut ceva magarii :))

Guest kukytza
Posted

la voi conteaza foarte mult 1 rr , poate la cei care au deja 2rr-uri +350 lvl din Royal conta foarte mult sa se joace astazi ... dar asta e ! fiti happy inca o saptamana !

Posted

Se da drumu luni dim la servar :))

Asta ca sa ramane CS la HH :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

la asta nu m`am gandit ... sper sa fie asa :

:yupee: :yupee: :yupee::merci:

Si cata dreptate am putut avea si asta am discutut cu Barosanu chiar cand a cazut.. :hello:

Era de stiut...este duminica... nici draq nu este la RDS. Doar s`o mai intamplat asa.

Posted

Asta e facuta intentionat ma. Daca ar fi fost cs-u royal-ului va dati seama ca astaz

i ar fi mers srv-ul brici

DA MA ...DA ... Un magar din HHZ a facut ceva de a picat servaru... am scris mai sus :P

Posted

Asta e facuta intentionat ma. Daca ar fi fost cs-u royal-ului va dati seama ca astaz

asa-i,hh-u e de vina si pentru pretul ridical al benzinei,motorinei,pentru gaurile din stratul de ozon,chiar si pentru continuarea crizei economice

Posted

asa-i,hh-u e de vina si pentru pretul ridical al benzinei,motorinei,pentru gaurile din stratul de ozon,chiar si pentru continuarea crizei economice

si de fapt Gunit l-a omorat pe Osama bin Laden. BAD GUNIT! :P

Posted

Nu`i prima data cand se intampla si nici ultima(din pacate). Voi nu dati rr saptamana asta?Sau ce?

Chiar este interesant ca tocmai azi... cred ca cineva din HHZ a facut ceva magarii :))

la gunit un rr in plus e cat 3 la altii ma :))

Posted

Sunt scarbit de mesajele de genul "sau se va mai astepta 1 saptamana sa mai dea cateva rr cei din HH?" , "moderatorul X tine cu guilda Y",etc. Parerea mea ca ar trebui sanctionate asemenea acuze cu suspendarea contului pe forum, daca nu sunt dovezi in acest sens.

Posted

ce poti sa-i ceri acestui... personaj?

A prima oara cand joci pe link? Nu stiai ca s-a mai intamplat asa ceva?

Acum, o sa va zic adevarul, eu, am multe relatii, am vb cu cei de la rds si le-am zis ca nu o sa pot sa fiu azi la cs si i-am rugat... nu, le-am ordonat sa-l inchida. Banu face diferenta. ;;)

Posted

ce poti sa-i ceri acestui... personaj?

A prima oara cand joci pe link? Nu stiai ca s-a mai intamplat asa ceva?

Acum, o sa va zic adevarul, eu, am multe relatii, am vb cu cei de la rds si le-am zis ca nu o sa pot sa fiu azi la cs si i-am rugat... nu, le-am ordonat sa-l inchida. Banu face diferenta. ;;)

de ce tre sa fi ignorant ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...